Jump to content

zbutsam

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by zbutsam

  1. Ευχαριστώ, τελικά το βρήκα. Στο tablet δεν μου το έβγαζε στο κινητο όμως ναι
  2. Γεια χαρα, μήπως ξερει κανεις πώς μπρώ να προχωρήσω στην επομενη σελίδα όταν διαβάζω ενα thread με πολλές σελίδες σε καποιο φόρουμ (όπως πχ στο παρόν thread); Στο PC είναι εύκολο να παταω τον επόμενο αριθμό με το mouse αλλα στο κινητό δε με βολευει γιατι πρέπει να κανω φουλ ζουμ στο σημειο με τον αριθμό της σελίδας και είναι κάπως χρονοβόρο. Υπάρχει κάποια συντομευση ή κατι παρόμοιο; Χρησιμοποιώ τον default browser του κινητου αλλά μπορώ να βάλω και όποιον άλλο είναι αν χρειάζεται.
  3. zbutsam

    ZTE V889S

    Τελικά το έκανα. Δεν είναι δύσκολο. Η διαδικασία έχει ως εξης: Χρειάζονται ενα usb card reader και το προγραμμα MiniTool Partition Wizard Home Edition Βάζεις την κάρτα στο card reader και τη συνδέεις με τον υπολογιστή. Αν έχεις αρχεια μέσα, κράτησέ τα backup στο PC. Ανοίγεις το πρόγραμμα MiniTool Partition Wizard, βρίσκεις την κάρτα και την χωρίζεις σε δυο partition (απο αριστερά που λέει create partition). Μπορείς να κανεις delete το υπάρχον partition ή να το μικρύνεις κ να αφήσεις χώρο στο τέλος. To πρώτο partition είναι το μεγάλο που θα μπαίνουν φωτο, βιντεο κλπ και το δεύτερο μικρό για τις εφαρμογές. Εγώ σε 16άρα καρτα (14,7 καθαρα) τα χώρισα 13 γιγα το πρώτο και 1,7 το δευτερο. Προσοχή και τα δύο partition πρέπει να οριστούν ως primary και σύστημα αρχείων fat32 στις αντιστοιχες επιλογές του προγράμματος. Σε καποιους οδηγούς που διάβασα, έλεγε οτι το μικρό partition για τις εφαρμογές μπορεί να είναι και ext2,3,4 άλλα τουλάχιστον σ' αυτό το κινητό, το ext2 που δοκίμασα αρχικά μου βγάζει μήνυμα λάθους στο Link2SD. Επίσης, το πρόγραμμα θα βγάλει μήνυμα "προσοχή τα windows αναγνωρίζουν μόνο το πρώτο partition" αλλα δεν μας πειράζει. Όταν τελειώσουμε τις επιλογές, πατάμε apply, περιμενουμε να γίνουν οι αλλαγές και μετα, βγάζουμε την καρτα απο το reader και τη βάζουμε στο κινητό. Κατεβάζουμε από το playstore το Link2SD Όταν το τρέξουμε πρώτη φορα θα μας βγάλει μήνυμα για το file system της κάρτας. Πατάμε Fat32 και θα μας ζητησει να κάνει reset. Όταν γίνει κι αυτό, παμε πάλι στο Link2SD, διαλέγουμε ποια εφαρμογή θέλουμε να μεταφέρουμε και κάτω κάτω στο μενου που βγάζει, πατάμε σύνδεση. Αυτό ήταν! Από τις επιλογές του Link2SD μπορουμε να δουμε τον χώρο που έχει το partition της κάρτας που περάσαμε τις εφαρμογές και να επιλέξουμε να περνιούνται αυτοματα στην κάρτα όσες νέες εφαρμογές κατεβάσαμε.
  4. zbutsam

    ZTE V889S

    Γεια χαρά σε όλους. Είμαι κι εγώ ένας ευχαριστημένος κάτοχος του εν λόγω κινητού. Μέχρι τώρα το είχα χωρίς κάρτα SD, απλά είχα κάνει ενοποίηση του εσωτερικού αποθηηκευτικού χώρου, όπως περιγράφεται στο παρον thread και είχα μεταφέρει τις εφαρμογές στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου με το AppMgr III. Χτές πήρα μια καρτα 16 γιγα την οποία τη βλέπει το κινητό αλλά δεν μπορώ να στείλω εκεί τις εφαρμογές. Μου βγάζει επιλογή μόνο μετακίνηση από τη μνημη του κινητου σε εσωτερικό αποθ. χώρο και το αντιστροφο. Σημειωτέον, στις επιλογές του κινητού έχω επιλέξει για αποθήκευση την κάρτα SD και όντως οι φωτογραφιες που τραβαω πάνε πλεον εκεί. Αν κατάλαβα καλά, όσο το έψαξα, πρεπει να παίξω με το Link2SD ή κάτι αντίστοιχο, έτσι δεν είναι;
  5. Ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις. Απ' ότι βλέπω, προς Q θα κινηθώ. Να ρωτήσω κ κάτι άλλο κ συγγνώμη αν έχει ήδη απαντηθεί. Για την αλλαγή από wind σε Q θα πάω σε κατάστημα της wind για να πάρω νέα SIM, σωστά; Θα χρειαστεί να πληρώσω κάτι για τη φορητότητα ή είναι δωρεάν και μήπως ξέρετε σε πόσες μέρες θα γίνει η φορητότητα; Ευχαριστώ και πάλι.
  6. Γειά και χαρά σε όλους, αυτή τη στιγμή έχω συμβόλαιο στη wind που πληρώνω 13 ευρώ το μήνα με 200 λεπτά και κάμποσα sms δωρεάν (δεν θυμάμαι πόσα), τα οποία δεν ξεπερνώ ποτέ. Επειδή δεν χρησιμοποιώ πολύ το κινητό, σκέφτομαι να το γυρίσω σε Q να δω αν με συμφέρει έστω και λίγο. Μετά από στατιστικη ανάλυση του τελευταιου έτους που έκανα στο mywind είδα πως: - μιλάω κατα μ.ο. 80 λεπτά το μήνα - προς wind είναι λιγότερο από 10% του χρόνου - οι περισσότερες κλήσεις μου είναι κάτω του 1' - στέλνω κατά μ.ο. 20 sms το μήνα - δεν κάνω καθόλου χρήση data Σκεφτόμουνα να βάλω Q με δύο πακετα 60άρια προς όλους το μήνα (6€) και ό,τι πληρώσω για sms. Όπως το βλέπω, με συμφέρει. Τι λέτε κι εσείς;
×
×
  • Create New...