Jump to content

kekkos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

kekkos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδιά σας χαιρετώ. Μήπως έχει κάποιος το magisk module EIS for Nexus 5X (v1 Created by PiotrDabrowskey); Δεν είναι πλέον διαθέσιμο για download από το Magisk.
  2. Δοκίμασα εγώ adaptor USB Type C σε HDMI και δεν λειτούργησε. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι δυνατό. Δοκίμασε με active MHL adaptor. Υπάρχουν αρκετές επιλογές στο AliExpress σε λογικές τιμές. Μια επιλογή είναι αυτή.
  3. O Pixel Launcher μπορεί τώρα να τρέξει και χωρίς root. Τον έχω εγκαταστήσει έκτες και όλα δουλεύουν μια χαρά. Μπορείτε να τον βρείτε εδώ.
  4. Δοκίμασα αυτό, αλλά δυστυχώς δεν δουλεύει. Το πιθανότερο χρειάζεται καλώδιο με active MHL, κάτι σαν αυτό.
  5. System Settings -> App Management -> com.qualcomm.qti.biometrics.fingerprint.service
  6. Είναι η μέρα της ανάστασης των FP σήμερα. Αν και δεν χρησιμοποιώ το FP με ενοχλούσε γιατί να μην δουλεύει. Δοκίμασα διαφορά αλλά ποτέ δεν δούλεψε. Ανταποκρίθηκε κάπως όταν έβαλα το firmware που ανέβασε ο CrisBal αλλά και πάλι μόνο στιγμιαία. Διάβαζα σήμερα στους xda για το πρόβλημα με το FP και κάποιος είπε ότι εάν ενεργοποιήσεις το AppLock θα σου ζητήσει αποτύπωμα και το δικό δούλεψε. Γενικά έλεγαν διάφορα, όπως να το καθαρίσεις το FP με οινόπνευμα, και για το πακέτο com.qualcomm.qti.fingerprint.biometrics.service του οποίου καθάρισα το cache. Δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε όμως ο πειραματισμός με αυτά ενεργοποίησε το FP. Δεν είναι ακαριαίο, όμως είναι αρκετά καλό.
  7. Έκανα restore το firmware που ανέβασε ο CrisBal άλλα το πρόβλημα δεν λύθηκε. Παρατήρησα ότι στην πρώτη δοκιμή μετά το restore όταν προσπάθησα να καταχωρήσω αποτύπωμα, κάτι αναγνώρισε αλλά όχι ολόκληρο. Έκανα calibration και από τότε δεν λειτούργησε ξανά.
  8. Θα κάνω ακόμα μια προσπάθεια όταν με το καλό ο CrisBal μας ανεβάσει το backup από το δικό του Χ822
  9. Έβαλα πίσω το backup και τώρα όλα μια χαρά. Ίσως πρέπει να περάσουμε τα αρχεία με άλλο τρόπο. Επανέρχομαι για το θέμα του encryption. Όταν έβαλα πίσω το backup αρχείο το TWPR έγραψε πως έκανε decrypt με το default password και δεν έβγαλε πρόβλημα. Επίσης το data partition ήταν mounted και προσβάσιμο. Πως γίνεται;
  10. Αυτή έχω. Τι encryption έχει που πλέον τα βλέπω όλα χωρίς βασικά να κάνω κάτι; Μπορώ από command να το κάνω κάτι;
  11. ChriBal, δοκίμασα να περάσω σήμερα το αρχείο fingerpr.mdt που ανέβασες, με TWPR (δεν το άφησα να κάνει overwrite το εργοστασιακό recovery). Τώρα έχω το ίδιο πρόβλημα με τον vaggos1989. Κάνει συνεχώς restart. Το πρόβλημα δεν είναι το αρχείο fingerpr.mdt που αλλάξαμε αλλά κάτι κάνει με το partition data το TWPR και δεν είναι πλέον encrypted, γιατι τώρα όταν μπαίνω στο TWPR δεν μου ζητά password και επίσης κάνει mount το data.
  12. Δεν το δοκίμασα για να ξέρω, μήπως όμως το ενοχλούν τα κενά εαν υπάρχουν στο path σου. Φτιάξε ενα φάκελο X820 στο C: και βάλε ολα τα αρχεία που χρειάζεσαι εκεί. Το flahone τρέξε το σαν administrator.
  13. Γιατί στο firmware/image και όχι στο firmware; Σε recovery μπαίνει;
  14. Κατάλαβα ότι δεν ξεκινάει μετά την αντικατάσταση των αρχείων. Εάν βάλεις τα αρχεία όπως είπε ο CrisBal και εγώ, το πρόβλημα παραμένει;
×
×
  • Create New...