Jump to content

kekkos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kekkos

  1. Παιδιά σας χαιρετώ. Μήπως έχει κάποιος το magisk module EIS for Nexus 5X (v1 Created by PiotrDabrowskey); Δεν είναι πλέον διαθέσιμο για download από το Magisk.
  2. Δοκίμασα εγώ adaptor USB Type C σε HDMI και δεν λειτούργησε. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι δυνατό. Δοκίμασε με active MHL adaptor. Υπάρχουν αρκετές επιλογές στο AliExpress σε λογικές τιμές. Μια επιλογή είναι αυτή.
  3. O Pixel Launcher μπορεί τώρα να τρέξει και χωρίς root. Τον έχω εγκαταστήσει έκτες και όλα δουλεύουν μια χαρά. Μπορείτε να τον βρείτε εδώ.
  4. Δοκίμασα αυτό, αλλά δυστυχώς δεν δουλεύει. Το πιθανότερο χρειάζεται καλώδιο με active MHL, κάτι σαν αυτό.
  5. System Settings -> App Management -> com.qualcomm.qti.biometrics.fingerprint.service
  6. Είναι η μέρα της ανάστασης των FP σήμερα. Αν και δεν χρησιμοποιώ το FP με ενοχλούσε γιατί να μην δουλεύει. Δοκίμασα διαφορά αλλά ποτέ δεν δούλεψε. Ανταποκρίθηκε κάπως όταν έβαλα το firmware που ανέβασε ο CrisBal αλλά και πάλι μόνο στιγμιαία. Διάβαζα σήμερα στους xda για το πρόβλημα με το FP και κάποιος είπε ότι εάν ενεργοποιήσεις το AppLock θα σου ζητήσει αποτύπωμα και το δικό δούλεψε. Γενικά έλεγαν διάφορα, όπως να το καθαρίσεις το FP με οινόπνευμα, και για το πακέτο com.qualcomm.qti.fingerprint.biometrics.service του οποίου καθάρισα το cache. Δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε όμως ο πειραματισμός με αυτά ενεργοποίησε το FP. Δεν είναι ακαριαίο, όμως είναι αρκετά καλό.
  7. Έκανα restore το firmware που ανέβασε ο CrisBal άλλα το πρόβλημα δεν λύθηκε. Παρατήρησα ότι στην πρώτη δοκιμή μετά το restore όταν προσπάθησα να καταχωρήσω αποτύπωμα, κάτι αναγνώρισε αλλά όχι ολόκληρο. Έκανα calibration και από τότε δεν λειτούργησε ξανά.
  8. Θα κάνω ακόμα μια προσπάθεια όταν με το καλό ο CrisBal μας ανεβάσει το backup από το δικό του Χ822
  9. Έβαλα πίσω το backup και τώρα όλα μια χαρά. Ίσως πρέπει να περάσουμε τα αρχεία με άλλο τρόπο. Επανέρχομαι για το θέμα του encryption. Όταν έβαλα πίσω το backup αρχείο το TWPR έγραψε πως έκανε decrypt με το default password και δεν έβγαλε πρόβλημα. Επίσης το data partition ήταν mounted και προσβάσιμο. Πως γίνεται;
  10. Αυτή έχω. Τι encryption έχει που πλέον τα βλέπω όλα χωρίς βασικά να κάνω κάτι; Μπορώ από command να το κάνω κάτι;
  11. ChriBal, δοκίμασα να περάσω σήμερα το αρχείο fingerpr.mdt που ανέβασες, με TWPR (δεν το άφησα να κάνει overwrite το εργοστασιακό recovery). Τώρα έχω το ίδιο πρόβλημα με τον vaggos1989. Κάνει συνεχώς restart. Το πρόβλημα δεν είναι το αρχείο fingerpr.mdt που αλλάξαμε αλλά κάτι κάνει με το partition data το TWPR και δεν είναι πλέον encrypted, γιατι τώρα όταν μπαίνω στο TWPR δεν μου ζητά password και επίσης κάνει mount το data.
  12. Δεν το δοκίμασα για να ξέρω, μήπως όμως το ενοχλούν τα κενά εαν υπάρχουν στο path σου. Φτιάξε ενα φάκελο X820 στο C: και βάλε ολα τα αρχεία που χρειάζεσαι εκεί. Το flahone τρέξε το σαν administrator.
  13. Γιατί στο firmware/image και όχι στο firmware; Σε recovery μπαίνει;
  14. Κατάλαβα ότι δεν ξεκινάει μετά την αντικατάσταση των αρχείων. Εάν βάλεις τα αρχεία όπως είπε ο CrisBal και εγώ, το πρόβλημα παραμένει;
  15. Όπως ανάφερα και προηγουμένως εγώ τρέχω την ινδική 19S και δεν είμαι root. Πέρασα με fastboot TWRP recovery και δεν το άφησα να διαγράψει το εργοστασιακό στην εκκίνηση. Όταν πήγα στο mount υπήρχαν επιλογές για System, Firmware, Cache κ.τ. λ. Έκανα mount το Firmware και μετά επέστρεψα πίσω και επέλεξα file manager (εαν θυμάμαι καλα την ονομασία). Τώρα θα μπορείς βλέπεις το partition Firmware στο οποίο υπάρχουν τα 6 αρχεία του από το finger64.mbn (όταν αποσυμπιέσεις). Το qfil με το flashone τα χρησιμοποιήσουμε για να επαναφέρουμε το κινητό σε εργοστασιακή μορφή. Εσύ τώρα κάνε backup τα 6 αρχεία του finger64.mbn και μετά κάνε αντικατάσταση με αυτά που υπάρχουν στο finger64.mbn όταν κάνεις αποσυμπίεση. Επίσης στο partition Firmware υπάρχει και το fingerpr.mtn το οποίο ανέβασε προηγούμενα ο CrisBal. Κάνε backup το δικό σου και μετά κάνε αντικαταστήσει με αυτό του CrisBal. Ενημέρωσε σε μας για το αποτέλεσμα. Θα δοκιμάσω και εγώ αύριο το πρωί.
  16. Ακολούθησα τα βήματα για την επίλυση του προβλήματος με το αποτύπωμα χωρίς επιτυχία. Καταρχήν, να αναφέρω ότι τρέχω την ινδική 19S με stock recovery. Εγκατέστησα TWRP χωρίς να επιτρέψω να διαγράψει τo stock recovery και χωρίς να είμαι root. Δυστυχώς δεν βρήκα το path device/persist/data/Fingerprint στο οποίο αναφέρεσαι για να βάλω τα αρχεία. Από το partition firmware βρήκα το fingerpr.mdt, το ανάφερες αρχικά (ρωσικό dev site), και ανοίγοντάς το με το 7zip φαίνεται να έχει τα ίδια αρχεία με το fingerprint64.mbn που υπάρχει στο qfil.
  17. Είμαι λίγο μακριά. Μένω Λευκωσία.
  18. Θα το εκτιμούσα πολύ. Οπότε μπορείς ανέβασε την και θα την περάσω.
  19. Ευχαριστώ πολύ, αναμένουμε την απάντηση του. Όπως έγραψα και προηγουμένως τώρα τρέχω την 19S και το μοντέλο γράφει X821. To μοντέλο άλλαξε από Χ822 σε Χ821 όταν από έβαλα την ινδική 17S σαν update.zip στην εγκατεστημένη 16S. Την 17S την εγκατέστησα και με fastboot και το μοντέλο που γράφει είναι X821. Όλα αυτά τα γράφω γιατί φαίνεται πως μπορεί να ευθύνονται για το μη λειτουργήσιμο fingerprint.
  20. Όχι δεν γράφει Χ822 αλλά Χ821. Τουλάχιστον στην περίπτωση μου με την ινδική 19S το μοντέλο είναι Χ821. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν έχω κώλυμα με το μοντέλο που θα φαίνεται στις ρυθμίσεις. Απλά είμαι περίεργος γιατί δεν υπάρχουν κάπου ROMs για το Χ822.
  21. Δοκίμασα το partition firmware/image και παίρνω μήνυμα ότι δεν υπάρχει το partition: fastboot flash firmware/image fingerprint64.mbn target reported max download size of 536870912 bytes sending 'firmware/image' (2652 KB)... OKAY [ 0.133s] writing 'firmware/image'... FAILED (remote: partition table doesn't exist) finished. total time: 0.158s Σχετικά με τις ROM για Χ822, το γνωρίζω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με το μοντέλο που εμφανίζεται, απλά ήθελα να ξέρω ένα υπάρχει επίσημη ROM για Χ822 για κατέβασμα, γιατί όσο και εάν έψαξα δεν βρήκα πουθενά. Τελευταία, αγόρασε ένας φίλος το Χ822 και υπολόγιζα να κάνω backup την ROM του, αλλά μέχρι να τους ενημερώσει να τον στείλουν με την επίσημη ROM, το κινητό ήταν κιόλας στον δρόμο :)
  22. Καλημέρα σε όλη την παρέα, Χρησιμοποιώ το κινητό σχεδόν 3 μήνες και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Όταν το παράλαβα έτρεχε ένα θυμάμαι καλά την 16S, όχι όμως την αυθεντική αφού υπήρχε play store και σχεδόν καθόλου κινεζικές εφαρμογές. To fingerprint δούλευε κανονικά. Αμέσως έβαλα την ινδική και από τότε fingerprint δεν ξαναδούλεψε. Δεν μπορώ να πω ότι με ενοχλεί ιδιαίτερα αν και καλό θα ήταν να δούλευε. Είδα χθες την ανάρτηση του CrisBal σχετικά με τα χαλασμένα fingerprints και είπα να δοκιμάσω. Στο αρχείο που αναφέρεται δεν υπάρχει το fingerprint.mdt αλλά το fingerprint64.mbn. Δοκίμασα να το περάσω με fastboot χρησιμοποιώντας τις εντολές: adb reboot bootloader fastboot flash fingerprint64 fingerprint64.mbn fastboot reboot χωρίς επιτυχία. CrisBal μπορείς να βοηθήσεις; Το κινητό μου είναι το Χ822, μήπως έχει κάποιος την αυθεντική ROM, που όταν την βάλω το μοντελό να εμφανίζεται σαν Χ822;
×
×
  • Create New...