Jump to content

johndoe

Members
  • Δημοσιεύσεις

    35
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About johndoe

  • Ημ. Γέννησης 13/01/1981

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

johndoe's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. problem solved δεν ειχε γινει σωστα η αναβαθμιση..format και εκ νεου αναβαθμιση και ολα οκ
  2. καλημέρα στους αναγνώστες. η ερώτηση πολυ πιθανών να θεωρηθεί ακυρη και ισως "χαζη". με την αναβαθμιση σε belle εξαφανιστηκαν οι χαρτες. ολοκληρη η εφαρμογη nokia maps. φανταζομαι εχω κανει κατι λαθος αλλα δεν μπορω να καταλάβω ποιο είναι το λάθος. καμια ιδέα? καμια βοήθεια? ευχαριστώ
  3. καλημέρα σε ολους! κατοχος για πρωτη φορα smartphone (στα γεραματα :lol: ) με το συγκεκριμενο τηλεφωνο! μπορω να πω αρκετα ικανοποιημενος με την συσκευη αλλα αντιμετωπιζω ενα προβλημα και δεν ξερω αν ειναι ο καταλληλος χωρος για να το παραθεσω αλλα μετα απο μια γρηγορη αναζητηση δεν βρηκα αλλο νημα που να βοηθαει. στο προκειμενο λοιπον : οταν προσπαθω να κανω αναβαθμιση τους χαρτες , και ενω ειναι να κατεβουν ~300mb η συσκευη κανει επανεκιννηση στην αρχη του download (peripoy 25mb). δοκιμασα ασυρματη συνδεση με wifi , καθως και με το καλωδιο usb και το αποτελεσμα ειναι ακριβως το ιδιο. οταν επισης προσπαθω να ανοιξω τους χαρτες (χωρις A-GPS και χωρις συνδεση σε wifi σε ανοιχτο χωρο) βγαζει μηνυμα οτι η συνδεση απετυχε-προσβαση αδυνατη. οι ρυθμισεις μου ειναι στον εντοπισμο θεσης : μεθοδοι εντοπισμου θεσης ->ενσωματωμενο GPS και wifi/δικτυο καθε βοηθεια ευπροσδεκτη και καλοδεχουμενη. αν δεν ειναι το καταλληλο μερος για την αναρτηση mods feel free to act as you must :O
  4. πολυ καλο το αρθρο σου! και ακομα πιο ωραια η υπογραφή σου!
  5. καλημερα και καλη χρονια! ερωτηση : μπορω ενω εχω καρτοκινητο whats up να ενεργοποιησω υπηρεσία κλήσεων προς κινητά cosmote με ενα αντίτιμο 5-10€ για να μιλάω 500 λεπτά? τα κινητά με ενδιαφέρει να είναι οχι μόνο καρτα αλλά και συνδεση. ευχαριστώ , ευτυχισμένο το 2011 με υγεία πανω απο ολα.
  6. ευχαριστώ φίλε μου. μολις εκανα αιτηση φορητοτητας και μου ειπε το παιδι απο τον γερμανο οτι μου δινει 150 λεπτά στα 24€ περιπου.
  7. καλησπέρα στο forum. να ρωτήσω και εγω κατι που δεν γνωρίζω και λογω περιορισμένου χρόνου δεν ασχολήθηκα ιδιαιτέρως... ενα απλο πρόγραμμα που να έχει 2 ωρες ας πουμε προς ΟΛΕΣ τις εταιρίες δεν υπάρχεί? δεν με ενδιαφέρει να μιλάω 1500΄ στα cosmote
  8. Ναι ρε αρχηγέ δεν αντιλέγω. Σαφώς και είναι ανώτερο από το ΡΒ. Απλά επειδή έχουν πάρει χαμπάρι το κόλλημά μας, βγάζουν επεισόδια που περιγράφουν έρωτες, φρου φρου και αρώματα. Δεν λέω καλά είναι και αυτά αλλά για καμιά άλλη σειρά. Αλλά έτσι είναι…. Η κλασική εξέλιξη. Θυμάσαι κανέναν στο πρώτο κύκλο να ασχολείται με αγαπητικές και αγαπητικούς? Σου λεει τα έχουμε κάνει έτσι που δεν τα ξεμπλέκουμε με τπτ οπότε πούλα ψιψιψινια και κοκοψοψαρα μπας και ξεγελαστούν και περιμένουν να «αγαπήσει» ο Σογιερ την @γαμητη...
  9. Πραγματικά έχω κουραστεί με το lost. Ο μόνος λόγος που το βλέπω ακόμα είναι ότι λυπάμαι τα 4 και κάτι χρόνια που ξόδεψα! Το έχουνε καταντήσει χειρότερο και από την Τόλμη και Γοητεία. Θέλω να πιστεύω ότι τουλάχιστον θα προβάλλουν ένα τέλος που θα ανταποκρίνεται έστω και λίγο στις εντυπώσεις που μου άφηνε ο πρώτος και ο δεύτερος κύκλος και όχι ότι είναι κάποιο όνειρο ενός τρελού ή ότι έχουν πάθει ομαδική παράκρουση με μπροστάρη το Χάρλευ και τον βατραχομάτι. Ναι θα συνεχίσω να το βλέπω. Όχι όμως με τον ίδιο ρυθμό. Προς το παρόν βλέπω τα επεισόδια ανά 2. Νομίζω θα το πάω ανά 3 ή 4.
  10. Ακριβώς!! Είπαμε …. Το ΡΒ γεμίζει τις ώρες μέχρι να βγεί το lost!
  11. Σε ποιο κατάστημα ρε παλίκαρε γιατί έχω και το δικό μου χαλασμένο και προβληματίζομαι. Δηλαδή να το πάω στο μαγαζί ή να το πάω από μόνος μου κάου έξω?
  12. Ναι, το θυμάμαι.. τουλάχιστον κατάλαβα πως βρέθηκαν πολικές αρκούδες στο νησί… και όπως είπε και ενας φίλος πιο πάνω πως βρέθηκε και το black rock στο νησί. Όλο και πιο πολύ πιστεύω πως η όλη διαδικασία (μετακίνηση νησιού) έχει ξαναγίνει στο παρελθόν..
  13. Απλά μια σκέψη: Ο πατέρας του jack ήταν νεκρός σε μια κάσα και καθώς τον μετέφεραν στην πατρίδα του το αεροπλάνο ΕΠΕΣΕ σε ένα νησί. Ο locke είναι νεκρός σε μια κάσα και ο ben θέλει κάπου να τον μεταφέρει. Πρέπει στο αεροπλάνο να είναι όλοι. Θα πέσει ίσως το αεροπλάνο? Μήπως ο πατέρας του jack ήταν ο προηγούμενος ¨εκλεκτός¨ (κατι σαν neo στο matrix) γιαυτό έχει και τις τόσο special δυνάμεις (παρουσιάζεται όπου θέλει στο νησί αλλά και εκτός αυτού)? Απλά μια σκέψη που μου έχει κολλήσει από εχθές το βράδυ…btw το μπουφάν του ben έγραφε το όνομα του κινέζου από τα orientation films? Έγινε μήπως κάτι ανάλογο με τον πατέρα του τζακ και τον κινέζο? Δηλαδή Μπεν-->κινέζος, locke--> κριστιαν σεπαρντ?
×
×
  • Create New...