Jump to content

fiki-fiki

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

fiki-fiki's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. alex εχουμε ακριβως το ιδιο νουμερο φοραω D&G 44 και Nike 46... λοιπον στα costume national για παραδειγμα σε αυτο το μοντελο http://www.yoox.com/item.asp?sec=1&YOOX=COSTUME+NATIONAL+ACTIVE&dept=shoesmen&tskay=361A2971&rr=1&cod10=44175586CR&sts=sr_shoesmen80 ειναι ιδιο οπως στα D&G πηρα ενα 44αρι και μου κανει. γενικα για costume national active ειναι το ιδιο νουμερο.
  2. εχω επιστρεψει καποια πραγματα στο yoox και μου εχει ερθει η επιστροφη των χρηματων στο moneyoox.ξερετε αν υπαρχει καποιος περιορισμος για το ποτε μπορουν να χρησιμοποιηθουν αυτα τα χρηματα ή μπορω να τα χρησιμοποιησω οποτε θελω?
  3. thx james πηραμε και μεις το κατιτις μας:)
  4. δεν εχει κατι για την ωρα.. λογικα θα γινει μια απο αυτες τις μερες αν και αυτα που μενουν με εως 90% γιατι 90% εχουν λιγα κομματια δεν ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο.. βεβαια αμα ψαξεις ολο και κατι μπορει να βρεις. ευχαριστουμε για την πληροφορηση παντως
  5. Ναι φυσιολογικο ειναι.. δεν εχουν καλες σχεσεις με το tracking.. παντως το πολυ σε 1 βδομαδα απο τοτε που το παρηγγειλες θα σου ερθει ειδοποιηση απο το ταχυδρομειο
  6. thx για την απαντηση. οπότε από οτι είδα από το forum οι σελίδες που προτιμάμε για ας πούμε luxury ρούχα είναι τα: http://www.yoox.com http://www.dress-for-less.com http://www.luisaviaroma.com http://www.revolveclothing.com/ http://www.asos.com/ σωστα?
  7. καλησπερα, γνωρίζει κανείς για το κατάστημα http://www.loveandchic.com? αν είναι αξιόπιστο, σε ποιά χώρα είναι κλπ. Το έψαξα το site αλλά δεν βρήκα κάτι, μάλλον επειδή οι τιμές είναι σε δολλάρια θα είναι αμερικάνικο. Ακόμα στέλνει με DHL (όχι USPS) οπότε λογικά θα περνάει τελωνείο ε?
×
×
  • Create New...