Jump to content

kafao1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    51
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

kafao1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Thanks Nagata! Πραγματικα πολύ καλό κινητο... Οσο περνάει ο καιρος τοσο περισσότερο μου αρέσει.... Απο τις καλύτερες αγορες που εχω κάνει με 50€ (επιδοτηση....)!!!!!!
  2. Καλησπέρα σας! Πριν από ημέρες λίγες απέκτησα το k800i και πραγματικά ενθουσιάστηκα! Το πήρα για να εκτελεί χρέη δεύτερης συσκευής άλλα τελικά μόνο δεύτερη συσκευή δεν είναι.... Σε σχέση με το w910 είναι αρκετά καλύτερο σχεδόν στα πάντα... Αν είχε το sense me και τον player του 910 θα ήταν τέλειο! Τελικά δεν είναι ανάγκη να δώσεις ένα σκασμό λεφτά για να έχεις κάτι περισσότερο από ένα αξιοπρεπές κινητό... Α, και κάτι άλλο, σε video-call που έκανα είναι πολύ κάλο! Αυτό που θέλω τώρα είναι να του βρω κανένα κάλο θεμα.... έχετε να προτείνετε κανένα καλό site ή αν ψάξω στο παρόν θέμα θα βρω κάτι κάλο; Ευχαριστώ!
  3. Απλα respect.... Χαχα, εχει ενα σε αποσταση 5 λεπτων απο το σπιτι μου....
  4. Ευχαριστω πολύ raver! Θα ψαξω τα service points για να βρω πιο ειναι κοντα μου!
  5. Ευχαριστω! Θα το δικιμασω σήμερα.... EDIT:Αλθεια, αν το παω σε μια se ποση ωρα θα κάνουν το update και με τι κόστος; Μηπως ειναι καλύτερο να το παω σε ενα 9volto;
  6. Μαλιστα... οκ, ευχαριστω πολύ. Απο οτι καταλαβα ομως θα πρέπει να εχω καλώδιο usb για να συνδεσω τον υπολογιστη με το κινητο.... Αν βάλω απο άλο μοντέλο της s.e. θα λειτουργει; Ενδεικτικα αναφερω οτι φορτιστες και hands free λειτουργουν κανονικα μεταξυ των δυο συσκευων.
  7. Καλημέρα σας! Εδω και κάπιες εβδομαδες το κινητο μου εχει΄παρουσιάσει ενα προβλημα και κανει restart μονο του ή κολλάει και ξεκολλάει παλι μονο του μετα απο 1-2 λεπτα. Κάτι άλλο που ειχε παρουσιασει πριν καιρο είναι η ενδειξη <ανενεργή sim> στην οθονη και το τηλέφωνο ήθελε κλεισιμο και παλι ανοιγμα για να παίξει. Δοκιμασα την καρτα σε άλλο τηλέφωνο και δεν εβγαλε πριβλημα, δοκιμασα αλλη sim στο ιδιο κινητο (για μερικες ωρες μονο) και πάλι δεν ειδα να εμφανίζεται προβλημα... Εβγαλα την μπαταρια για μια ημερα και απο τοτε δεν ξαναεμφανιστηκε το μυνημα ανενεργης sim αλλα το κινητο κολλάει μερικες φορες. Αυτο που σκεφτικα ειναι η αναβαθμηση του firmware αλλα δεν ξερω απο που να το κατεβασω ποια έκδοση να κατεβασω και αν μπορω να το εγκαταστησω μεσω της memory card ή μονο με καλώδιο usb αλλα και πιο πρόγραμμα θα πρεπει να χρησιμοποιήσω για να κάνω το flashάρισμα. Η συσκευη μου έχει την παρακάτω εκδοση λογισμικου: R1CA039 prg12009123_GENERIC_SH R1CA039 EROM:1200-4341 SEMCBOOT R6A012 Καθε βοήθεια ειναι ευπροσδεκτη! Ευχαριστω.
  8. Αλήθεια, πόσο μέγεθος έχει η μεγαλύτερη κάρτα μνήμης που μπορεί να δεχθει; Ισχυουν τα 4GB ή μενουμε στα 2; Παντως για αρχή, καλό είναι και το 1GB που έχει η συσκευασία....
  9. Λοιπόοοοοοον.... Σήμερα πήγα και έκανα αίτηση φιορητότητας απο την vodafone στην wind. Έτσι λοιπόν θα αποκτήσω το w910i χωρίς το μενού της vodafone, και σε αρκετα καλή τμή. Πραγματικά οταν το έφεραν στο κουτί, μου ήρθε να το πάρω και να αρχίσω να τρέχω.... ;) Είναι απίστευτο κινητο.... Απο οτι είδα πάντως θα με καλύψει για αρκετο καιρο, μιας και έχει όλα τα χαρακτηριστικα που καλύπτουν τις αδυναμίες του sharp 770sh που έχω τώρα. Οχι οτι το sharp είναι κακό, το αντίθετο μάληστα, και ειδικά η οθόνη του παίζει σε άλλη κλάση απο αυτή της τιμής του... Απλά η voda έκανε το θαυμα της μιας και ξέσκισε το κινητο στα κλειδώματα και δεν έβαλε αρκετη εσωτερική μνήμη... Τεσπα, θέλω να δώ απο κοντα το νεο μου κινητό και θα γράψω άμεσα μια -οσο μπορώ- αναλυτηκή παρουσίαση....
  10. Τελικά βρέθηκε λύση μάλλον θα πάω σε άλλη εταιρία παροχής τηλ/κων υπηρεσιων και θα πάρω το τηλ χωρίς το λογισμικο-τσιμπούρι της voda..... Απλά τώρα άρχισα να έχω κάποιες αμφιβολίες για το αν πρέπει να πάρω αυτο το τηλέφωνο. Τεσπα, θα δώ μηπως υπαρχουν και άλλες λύσεις, αν και το τηλεφωνο δεν θα το αγόραζα για την φωτογραφική του μηχανή που είναι και το κύριο μειονέκτημα του.
  11. @ raver Τοσα λεφτα για το w910i ή για το κ850i; Ποιά συσκευη πιστεύεις οτι είναι καλύτερη -μονο nokia να μην μου πεις... ;)
  12. Η αλήθεια είναι οτι δεν θέλω να χάσω την εγγυηση.... Ουσιαστικά η ερώτηση μου είναι αν αξίζει η αγορά του w910i vodafone live σε σχέση με το debranded w910i. Είδα επισης το k850i αλλά είναι και αυτο vodafone live...... Eλεοc πια, με αυτο το χαζό κλείδωμα.....
  13. Καλησπέρα! Σήμερα βγήκε η επιδότηση συσκευής και μετα απο όσα διάβασα αποφάσισα οτι το νεο μου κινητό θα είναι το w910i. Πήγα στην vodafone Αμαρουσίου και εκει μου είπαν οτι υπάρχει μόνο έκδοση <<vodafone live>>. Αποφάσισα να ρωτ'ησω και στην εξηπηρέτηση πελατων αλλά και εκει μου είπαν οτι μόνο αυτη η έκδοση υπάρχει. Φαντάζομαι οτι είναι η μόνη έκδοση που έχει η vodafone.... Αλήθεια, υπάρχει κάποια άλλη <<παρενέργεια>> εκτος απο την διακοπή της εγγυησης εαν flashαριστεί το τηλέφωνο; Υπάρχει κάποια δοκιμασμενη-ευκολη στην εγκατάσταση έκδοση; Δεν έχω ξανακάνει flashαρισμα και δεν θέλω να κάνω κατι καταστροφικο.... Τελικά, ακόμα και με vodafone live έκδοση λογισμικού αξίζει το τηλέφωνο; Ευχαριστώ!
  14. Thanks mate! το έκανα και λειτούργεισε! Παντως αν δεν το διαβαζα θα προσπαθούσα να εγκαταστήσω κανένα player... Οσο για γαμεσ, αν έχεις "προγράμματα αναζήτησης και μοιράσματος αρχείων" :ninja: θα βρείς πολλά.... ;)
  15. έβαλα στην κάρτα κάποια mp3 αλλα δεν παίζουν συνεχόμενα! Πρέπει να αλλάξεις τραγούδι χειροκίνητα και να προλάβεις να μην σταματήσει το κομμάτι που ήδη παίζει! υπαρχει καμια εγαρμογή για να παίζει τα κομμάτια συνεχόμενα?
×
×
  • Create New...