Jump to content

sylvestros

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

sylvestros's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ευχαριστώ για την άμμεση απάντηση. Γνωρίζεις μήπως πως λύνεται το πρόβλημα?? Τι θα χρειαστεί αντικατάσταση??
  2. Παιδιά καλησπέρα. Κάτοχος Nexus 5 εδώ και 1,5 χρόνο περίπου και πριν από περίπου δύο βδομάδες άρχισε να τραιμοπαίζει η οθόνη (πάνω κάτω - Flickering). Το έχει αντιμετώπισει κάποιος άλλος/η αυτό? Υ.Σ. Το κινητό έχει αγοραστεί από Google Store Αμερικής. Υπάρχει περίπτωση να μου καλύψει η Ελληνική Αντιπροσωπεία σε περίπτωση που είναι βλάβη σε hardware??
  3. Παιδιά καλησπέρα.. Σαν κάτοχος του εν λόγω μοντέλου αντιμετωπίζω τα εξής προβλήματα.. Όταν το πρωτοπήρα, μου είχε επιλογή για αναφορά μηνύματος η οποία μετά από λίγο καιρό ως δια μαγείας εξαφανίστηκε.:blink: Έπειτα ενώ μου εμφάνιζε τα μηνύματα από ένα πρόσωπο ως συνομιλία και αυτό πλέον δεν το εμφανίζει.. Και τώρα εδώ και μία εβδομάδα και λίγο παραπάνω ενώ μου στέλνουν πχ 2 μηνύματα μαζί, δεν μου τα εμφανίζει παρά μου τα κόβει χάνοντας ένα μέρος του μηνύματος και βγάζοντας κάποιες τελείες στη θέση του μηνύματος ( επιπλέον το μήνυμα έχει ένα εικονίδιο με κομμένο το μήνυμα).Αυτό πιστεύετε ότι οφείλεται στο κινητό ή είναι κάποιο πρόβλημα του δικτύου?? Αν και έκανα ολική επαναφορά δεν λύθηκε κάποιο πρόβλημα..Ούτε υπάρχει κάποια πρόσφατη αναβάθμιση.. Οποιαδήποτε γνώμη ευπρόσδεκτη..
  4. Αν και κάπου πρέπει να έχει ειπωθεί αλλά δεν το βρίσκω, μπορείτε να μου πείτε πως μπορώ να περάσω τις επαφές από το παλιό μου κινητό (nokia 7610) στο καινούριο. Thanks εκ των προτέρων.:)
  5. Αν και πιστεύω ότι θα έχει ξαναειπωθεί μπορεί να μου πει κάποιος αν μπορώ να περάσω κάποιο πρόγραμμα σαν το destinator στο κινητό ή λόγω του ότι δεν έχει windows mobile δεν γίνεται κάτι τέτοιο?
  6. Αν και το είχα διαβάσει αλλά δεν θυμάμαι σε ποια σελίδα. Συνεχώς ακόμα και όταν δεν έχω ανοιχτό το gps μου αναβοσβήνει το μπλε φως. Τι να κάνω για να σταματήσει??
  7. Παίδες καλησπέρα. Έχω χάσει τον αριθμό Puk σε ένα καρτοτηλέφωνο μου. Μήπως γνωρίζετε αν υπάρχει τρόπος να ξεκλειδώσει η sim?
  8. Παιδιά μήπως πήρε κανείς σας την βάση αυτοκινήτου που βγήκε να μου πει εντυπώσεις? Η άλλη βάση η universal που έχει το πλαίσιο την έχει βάλει κανείς σας?
  9. Αν μπορείς δώσε μου ένα λινκ να δω. Και άλλη μία ερώτηση. Όταν λέτε ότι κάνει νερά η οθόνη τι εννοείται? Το διαπιστώνετε όταν τρέχει κάποιο πρόγραμμα ή γενικότερα ?
  10. Παίδες καλημέρα. Μήπως γνωρίζετε κάποιο κατάστημα στην Αθήνα που να έχει screen protector?
  11. Από το πλαίσιο Καλλιθέας.
  12. Sorry δεν το κατάλαβα. Όταν λέω με χρήση πιστωτικής κάρτας εννοώ να πληρώνονται οι λογαριασμοί μέσω πιστωτικής κάρτας. Όσο για το destinator αν θες το παίρνεις και αν δεν θες όχι. Το χρεώνουν 100€ επιπλέον.
  13. Εγώ το πήρα από το πλαίσιο στο cosmote 120 χωρίς το destinator και μου βγήκε 340€ χωρίς χρήση πιστωτικής κάρτας, με πιστωτική βγαίνει 320€. Δες παρακάτω τις τιμές των προγραμμάτων cosmote.http://www.cosmote.gr/cosmote/portlets/ForYou/pricelist.jsp?locale=el_GR&pricelistType=contractplan&breadcrumbTitle=%CE%A4%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82
  14. Τελικά δεν το άφησα έτσι. Πήγα σε άλλο κατάστημα του Πλαισίου και μετά από λίγες φωνές και κάποιες ερωτήσεις και τηλεφωνήματα που έκανε ο τεχνικός δέχθηκαν να μου το αλλάξουν και πήρα και πάλι καινούρια συσκευή.:) Το ερώτημα μου τώρα είναι το εξής: Πως από τη μία μεριά ο τεχνικός στο Πλαίσιο καλλιθέας ενημερώθηκε ότι καλύπτουν μέχρι 4 καμμένα pixel, και πως στο άλλο κατάστημα ενημερώθηκε ο τεχνικός ότι καλύπτεται από την εγγύηση και μου το άλλαξε . Φταίω εγώ τώρα να πάω στην καλλιθέα και να γίνει ο χαμός, μιας και κάποιος που δεν διαβάζει ένα φόρουμ όπως το Myphone ή δεν μιλάει και πολύ δεν θα έπαιρνε καινούρια συσκευή. :chair: :rocket: :shoot:
  15. Τώρα που το επιβεβαίωσα ότι το έχει κάνει και άλλος θα πάω και θα γίνει ο χαμός. Αν τυχόν δεν γίνει κάτι θα τους πάρει και θα τους σηκώσει. Μπορώ να πάω σε οποιοδήποτε Πλαίσιο και να απαιτήσω αλλαγή??
×
×
  • Create New...