Jump to content

giannisgiannis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by giannisgiannis

  1. giannisgiannis

    iPhone 4

    Δοκιμασε το bandwidth ειναι για το ιντερνετ,απλο και λειτουργικο.
  2. Κανε ενα κοπο και διαβασε τα προηγουμενα μηνυματα απο την αρχη................
  3. Χθες δοκιμασα σε συναυλια την καμερα,πολλυ καλο αποτελεσμα παρα τον χαμηλο φωτισμο. Το μονο κακο ειναι οτι η διαρκεια περιοριζεται στα 35 λεπτα (HD 720) το καθε βιντεο και σαν χωρο τα 35 λεπτα πιανουν 2 gb. Αυτο γινετε λογο της sd που ειναι φορμαρισμενη σε fat32 και δεν επιτρεπει αρχεια πανω απο 2 gb.........(Εχει βρει κανεις τροπο να τραβηξει μεγαλυτερη διαρκεια με την ιδια ποιοτητα?) To zoom παντος δεν με αφησε ευχαριστημενο απο αποψη ποιοτητας(μετα το 2Χ χανει).
  4. Καλησπερα. Σημερα πηρα απο βοδιφον το vivaz. Λογο συνηπαρξης με το Nokia E66 το μενου μου φανηκε πολλυ οικειο. Στη διαχειρηση εφαρμογων/ρυθμισεις εγκαταστασης/εγκατασταση λογισμικου εχει επιλογη "μονο με υπογραφη" και "ολα". Μπορουμε στο Ολα να περασουμε unsigned εφαρμογες? Το εχει δοκιμασει κανεις?
  5. Aθανατα τηλεφωνα,εχω το Ρ910 αλλα εχει προβλημα η οθονη και απο την SE ζητανε 100€ για την αλλαγη και μενα. Οποτε ντουλαπι μαζι με νοκια κομιουνικειτορ με σπασμενες οθονες και σε 2 βδομαδες θα μπει και το νοκια Ε66 λογο αγορας του vivaz:D
  6. Πρεπει να τους εχω,στειλε μου το e-mail σου.
  7. Σ'ευχαριστω radiodj105 το βρηκα,απλος οταν στην ρυθμιση της οθονης επιλεξεις "ενεργη" οι συντομευσεις του navi δεν λειτουργουν,στο δικο μου τουλαχιστον. :cry::cry::cry:
  8. Εχω το Ε66 εδω και μια βδομαδα,κλειστα ολα(wifi-bluetooth-gps κτλ) με κανα 30λεπτο ομιλια καμια 10 sms και 8-10 ωρες μουσικη(mp3 οχι ραδιο) κραταει η μπαταρια 1 μιση μερα περιπου. Γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το ολο συνολο προς το παρον. Ξερει κανενας απο που αλλαζουν οι συντομευσεις του "navi"? Δεν τις βρισκω πουθενα!!!
×
×
  • Create New...