Jump to content

Phone

Members
  • Δημοσιεύσεις

    87
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Phone

  1. Καλησπέρα σε όλους, Παρέλαβα πριν λίγες μέρες το νέο μου iPad Air 2020, και έχω παρατηρήσει πως όταν πιέζεται (ελάχιστα) η περιοχή γύρω από ένα σημείο της οθόνης κάνει μία θολούρα. Προσπάθησα να το καταγράψω εδώ και σε βίντεο: Σας έχει συμβεί; Πιστεύετε πως έχει πρόβλημα η οθόνη; Ευχαριστώ πολύ
  2. Καλησπέρα, Προσπάθησα σήμερα να αγοράσω το 128gb απο τον Κωτσόβολο γιατι εχει μια προσφορά με την κάρτα bonus και μου είπαν πως δεν έχουν το 128gb ούτε σε κανένα κατάστημα ούτε σε καμία αποθήκη τους και δεν γνωρίζουν κάν αν/ποτε θα το έχουν. Μου φάνηκε παράξενο να το διαφημίζουν τοσο έντονα και να μην έχουν stock, λέτε να φταίνε τα capital controls? το θέμα ειναι πως η προσφορά που με ενδιαφέρει λήγει σε περίπου 2 εβδομάδες και δεν ξέρω αν θα το έχουν φέρει μέχρι τότε ..
  3. Καλημέρα, καλή εβδομάδα και καλή τύχη
  4. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις gnt, pavlitakis1, bananas και φυσικά CtpBill! Ειδικά για CtpBill, ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ που αφιέρωσε χρόνο να φτιάξει το site και να μοιραστεί μαζί μας την εμπειρία του, πραγματικά απίθανος. Έχω μερικές επιπλέον ερωτήσεις γιατί -όπως σίγουρα καταλάβατε- δεν το κατέχω το θέμα: 1) Η ηλεκτρική παροχή του διαμερίσματος (μονοφασική) πρέπει να ενισχυθεί προκειμένουν να καλύπτει τις νέες ανάγκες; 2) Τα υπάρχοντα συμβατικά σώματα αν κατάλαβα καλά δεν είναι απαραίτητο να αντικατασταθούν. Είδα όμως πως ο Bill το έκανε. Είναι σημαντική η διαφορά στην απόδοση και θα το προτείνατε; 3) Κατάλαβα καλά πως δεν έβαλες και παροχή ζεστού νερού Bill; Λόγω πολυπλοκότητας στην εγκατάσταση ή για άλλο λόγο; 4) Διαβάζοντας πόσο σημαντική είναι η μελέτη από μηχανικό πριν την εγκατάσταση, δεν ξέρω αν είναι πιο σωστό να απευθυνθώ σε καταστήματα ψύξης/θέρμανσης ή σε γραφείο μηχανικού. Ευχαριστώ πολύ και πάλι όλους.
  5. Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά! Καθώς στην πολυκατοικία (9 ετών) αποφασίστηκε να καταργηθεί το πετρέλαιο, θα ήθελα τη βοήθειά σας σχετικά με έναν προβληματισμό μου. Είμαι μεταξύ εγκατάστασης φυσικού αερίου και αντλίας θερμότητας. Το διαμέρισμα μας είναι 65 τ.μ. και η μόνωση είναι σχετικά καλή. Από όσα διάβασα, καταλαβαίνω πως η αντλία θερμότητας είναι πιο ακριβή στην εγκατάσταση αλλά πιο οικονομική στη χρήση. Ο προβληματισμός μου όμως είναι αν πρέπει να κινηθώ σε μία πιο mainstream και δοκιμασμένη τεχνολογία όπως το αέριο ή αν αξίζει τον κόπο να κάνω την αντίστοιχη έρευνα και για αντλίες θερμότητας (ναι, μου αρέσει να διαβάζω αρκετά πριν αγοράσω :) ). Αν δηλαδή η διαφορά στο ετήσιο κόστος είναι π.χ. 5% μήπως δεν αξίζει ο κόπος και το μεγαλύτερο κόστος εγκατάστασης; Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις σκέψεις σας.
  6. Αλήθεια; Μήπως θα μπορούσες να μας πεις σε ποιά τράπεζα έγινε για να είμαστε προετοιμασμένοι καλού-κακού;
  7. Διάβασα σήμερα σε μία ανακοίνωση σε κατάστημα ΑΒ, ότι δίνει €10,00 δωρεάν κάθε μήνα με κάθε νέα ενεργοποίηση. Μήπως ξέρει κανείς κάτι παραπάνω; Tnx!
  8. Μήπως ξέρουμε λεπτομέρειες για το αν ισχύει όντως αυτή η προσφορά και με τι όρους; Thanx!
  9. Orange:Πακέτο σύνδεσης με 4EUR, που περιλαμβάνει 4EUR χρόνο ομιλίας. Μπορείτε να διαλέξετε το γενικό πρόγραμμα, ή φθηνές χρεώσεις προς 1 αριθμό ή φθηνές χρεώσεις προς 5 αριθμούς. (όχι απαραίτητα orange). Το πακέτο σύνδεσης περιλαμβάνει οδηγίες και στα Αγγλικά. Vodafone: Πακέτο σύνδεσης με 4EUR, που περιλαμβάνει 4EUR χρόνο ομιλίας. Τρέχει μία προσφορά στην οποία με 3 EUR/μήνα παίρνεις 90λεπτά κλησεων τον μήνα για ένα χρόνο.
  10. Phone

    Wind Plus

    128 kbps, 44 kHz, setreo 1-pass CBR
  11. Phone

    Wind Plus

    Ευχαριστώ πολύ navi! Αν κατάλαβα καλά όμως, είναι διαφορετική η "προς πώληση" συλλογή τραγουδιών από αυτή που είναι διαθέσιμη στο Music NonStop. Σωστά;
  12. Phone

    Wind Plus

    Είδα κι εγώ την τηλεοπτική διαφήμιση, αλλά δεν βλέπω κάτι στο windplus.gr. Είδατε πουθενά λεπτομέρειες;
  13. Υπάρχει δυνατότητα για δόσεις με την πιστωτική με μία μικρή επιβάρυνση. Εγώ έβαλα 6 δόσεις.
  14. Δοκίμασα να παραγγείλω το P990 on-line. Έχει ήδη 10 μέρες που έγινε η παραγγελία και με έχουν πάρει 6 φορές τηλέφωνο. Την πρώτη για να μου πουν ότι στέλνουν το κινητό, την δεύτερη για να μου πουν ότι υπάρχει πρόβλημα στην τιμολόγηση, την τρίτη για να μου πουν ότι δεν υπάρχει πλέον το συγκεκριμένο μοντέλο, την τέταρτη για να μου πουν ότι υπάρχει αλλά debranded και είναι ακριβότερο, την πέμπτη και την έκτη για να μου πουν ούτε λίγο ούτε πολύ ότι δεν με ξέχασαν και θα τα πούμε από βδομάδα. Είναι η πρώτη φορά που έχω τόσο χάλια εξυπηρέτηση από αυτή την εταιρία...
  15. Γνωρίζει κανείς αν η αναβάθμιση από το site της SE, μπορεί να γίνει και σε κινητό vodafone branded? Ευχαριστώ
  16. Καλησπέρα από έναν νέο κάτοχο του Μ600. Το αγόρασα από vodafone shop, στο οποίο κόστιζε 200€ σκέτο, και 107 με σύνδεση το "χωρίς πάγιο". Όπως λες έχει λογισμικό vodafone και δυστυχώς δεν υπάρχει επίσημος τρόπος να το ξεφορτωθείς. Το μόνο καλό είναι ότι αλλάζοντας theme, το κινητό σου δεν θα είναι κατακόκκινο :) ΔΕΝ έχω δει πουθενά κουμπί "vodafone live" οπότε το βάζω κι αυτό στα θετικά. Φυσικά και μπορείς να βάλεις sim από cosmote, ή από οποιονδήποτε άλλο provider. Εγώ έχω βάλει κάρτα wind και σερφάρω με wind-plus-non-stop. (by the way, ο browser του κινητού είναι πολύ καλός και η εφαρμογή του gmail ακόμα καλύτερη). Σχετικά με την τελευταία αναβάθμιση (πριν διακόψουν τις αναβαθμίσεις) είμαι σχεδόν σίγουρος ότι μπορείς (αν δεν την έχει ήδη από το κουτί του) να την έχεις δωρεάν από το service της SE. Η μπαταρία δεν είναι και το δυνατό του σημείο, εμένα τουλάχιστον τώρα που είναι αρχή μου δίνει 2 μέρες με μέτρια χρήση. Ο ήχος του ακουστικού μου φαίνεται normal. Τέλος, το κινητό είναι πολύ πιο ελαφρύ απ' ότι περίμενα. Cheers :)
  17. Η vodafone έριξε κι αυτή την τιμή του Μ600. 200€
  18. Καλησπέρα σε όλους, Μετά από πολύ κακή εμπειρία που έχω τις τελευταίες ημέρες στην επικοινωνία μου με το cc της vodafone, θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο επίσημα ορισμένο χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο η εταιρία οφείλει να απαντήσει στα αιτήματα των συνδρομητών της. Στην περίπτωσή μου, αναμένω απάντηση εδώ και 14 εργάσιμες ημέρες για απάντηση σε αίτημα αμφισβήτησης χρέωσης και 12 εργάσιμες ημέρες για εγγραφή σε e-billing. Είναι τελικά αόριστο το διάστημα που πρέπει να περιμένει κανείς; Υπάρχει άλλη επιλογή πέρα από το "περιμένουμε μιας και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο"; :)
  19. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και σε συσκευή κινητού τηλεφώνου, με τους ίδιους κανόνες περί "ζώνης".
  20. Όντως πολυ καλό :) Περιμένω με αγωνία τη συνέχεια!
  21. Η κρατική εταιρία ETISALAT πουλάει SIM καρτοκινητής η οποία έχει διάρκεια 90 ημέρες. Δεν υπάρχει καμία δυνατότητα ανανέωσης, οπότε απευθύνεται μόνο σε επισκέπτες. Κοστίζει €20 και περιλαμβάνει 1 κλήση στο εξωτερικό (για να καλέσετε την πατρίδα μόλις φτάσετε), 9 μηνύματα σε τοπικούς ή διεθνής προορισμούς και 90 λεπτά ομιλίας με σταθερά και κινητά εντός του Ντουμπάι. Αν όλα αυτά δεν επαρκέσουν για την επισκεψή σας, μπορείτε (μέσα στο πλαίσιο των 90 ημερών) να ανανεώσετε με μία απλή κάρτα ομιλίας. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: παρόμοιο πακέτο προσφέρει η νέα ιδιωτική εταιρία "du"΄. (Δεν έχω λεπτομέρειες)
  22. Ποιό πακετό βγήκε χθες αλήθεια;
  23. Υπάρχει μήπως κάποιος τρόπος να ενημερώνεται κανείς για το πόσα δωρεάν λεπτά του έχουν απομείνει από την συγκεκριμένη προσφορά; thanx :)
×
×
  • Create New...