Jump to content

VARVATILAS

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by VARVATILAS

  1. Ότι πρέπει για Καλοκαιράκι. Καλή τύχη σε όλους.
  2. Ρυθμίσεις-Προφίλ τηλεφώνου-Κανονικό πχ και κλικ στα εργαλεία που έχει δεξιά στην οθόνη-Νέο μήνυμα-Ήχος ειδοποίησης μηνύματος και σου εμφανίζει δυνατότητα για user selected ringtone?Εμένα μόνο 3 προεγκατεστημένους ήχους μου δείχνει. Και άλλο bug?Στα αγγλικά το έχεις? Μόλις το είδα nervous.Να είσαι καλά.
  3. Δικό σου ήχο στα sms δεν μπορείς να βάλεις.Εκτός αν εννοείς τους 3 προεπιλεγμένους ήχους που έχει η συσκευή.
  4. Καλημέρα.Τ ο έχω το κινητό και εκτός από κάποιες μικροατέλειες "αδυναμία δικού σου ήχου κλήσης στα sms,δεν υπάρχει αρχική οθόνη στην συσκευή κ.α" είναι όντως super.Ευελπιστώ μελλοντικά να του προσθέσουν επιπλέον δυνατότητες που τις έχει έτσι και αλλιώς.Όλα είναι δυστυχώς στο χέρι της Vodafone. Σχετικά με τους χάρτες δες εδώ http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=7881 και θα σου λυθούν οι απορίες.
  5. Το δοκίμασα και αυτό αλλά τζίφος.Πάλι οι ίδιες ενδείξεις.
  6. Καλησπέρα και από εμένα παιδιά.Μία μεγάλη βοήθεια. Έχω το κινητό 2 μήνες χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα,εκτός της σχισμής βέβαια το οποίο το γνώριζα εξ'αρχής. Χτες το βράδυ διαπιστώνω ξαφνικά ότι στην οθόνη δεν εμφανίζεται το ρολόι και το όνομα του προφίλ.Κάνω μία επανεκκίνηση αλλά το κινητό καπούτ!!!!Με πέταγε σε μία άσπρη οθόνη με το λογότυπο της ΝΟΚΙΑ και δεν προχώραγε.Δοκίμασα αρκετές φορές αλλά τίποτα.Αναγκάστηκα και έκανα ένα HARD FORMAT μιας και μόνο αυτό μπορούσα να κάνω. Όντως η συσκευή άνοιξε κανονικά και έκανα και ανάκτηση δεδομένων από παλαιότερη δημιουργία αντιγράφων που είχα κάνει παλαιότερα. Όλα καλά μέχρι που δοκιμάζω να συνδεθώ στο Ιντερνετ από το κινητό. Είτε με Vodafone Live,είτε μέσω WI-FI μου βγάζει πάντα την ένδειξη "Δεν διατίθεται σύνδεση" και αμέσως μετά "Ιστός: Η εκτέλεση της ενέργειας είναι αδύνατη" Την βοήθειά σας!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...