Jump to content

Fetzisjr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    156
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Fetzisjr

  • Ημ. Γέννησης 16/12/1986

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    E-Plus - Γερμανία

Fetzisjr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα. Εχθες προσπάθησα να κάνω εγκατάσταση το νέο desktop manager 5.0 αλλά σε κάποια φάση το laptop έσβησε πάνω στην εγκατάσταση και όποτε δεν ολοκληρώθηκε. Τώρα όταν προσπαθώ να εγκαταστήσω, είτε την 5.0 είτε την version από το cd, μου βγάζει error: Έχω κάνει uninstall το πρόγραμμα απο το laptop αλλά πάλι δεν μπορώ να κάνω την εγκατάσταση. Υπάρχει κάποιος τρόπος να διορθωθεί η εγκατάσταση? Ευχαριστώ. p.s. Οfftopic. Sorry.
  2. Εγω εχω εναν χαρακτηρα στον Dragonmaw! Name:Fearmaker LvL: 45 Class:Hunter Race:Orc Proffessions: Skinning(300), Tribal Leatherworking(275)! Παντως στο exp νομιζω θα εχουν και fling mounts!!!! Awesome!
  3. WoW ΧΑΛΑΡΑ... Πολυ χαλαρα!Το Lineage δε με προσελκυσε καθόλου ... Ουτε καν να κανο ενα account να δω πως ειναι να παιζεις! Με το wow ομως στανταρ θα περασω 2 ωρες την ημερα 24/7! Εχω κλεισει μεχρι και 12ωρα! ΕΙναι πραγματικα ΚΟΛΛΗΜΑ!!! :rolleyes:
  4. Μηπως ξερει κανεις τον τιτλο -και αυτην που το λεει- ενος τραγουδιου που λεει: Σαν το ψαρακι μες την γυαλα ... μπλα μπλα... ????
  5. Δε μπορει να με βοηθησει κανεις???
  6. Εγω παλι εχω το εξης ελλατωμα... Δανειζω στους περισσοτερους που μου ζηταν χρηματα (εως 5€) αλλα μετα απο 3ς μερες τα ξεχναω... Αυτοι ''δεν τα θυμουντε'' οποτε γινοντε δανεικα και αγυριστα... Αλλα δε με πειραζει και πολυ! Στο κατω κατω φιλοι ειναι... Αλλα οταν ειναι να δανειζεις 200+ και δεν σ'τα επιστρεφει, ε ειναι για μπατσες...
  7. Αντιμετωπιζω ενα σοβαρο προβλημα με την συνδεση του Ρ800 στον Η/Υ! Το κινητο δεν αναγνωριζεται απο τον Η/Υ και ειναι σαν να μην υπαρχει. Δλδ στις ιδιοτητες συνδεσης οπου γραφει πανω-πανω : συνδεση - θυρα com - κατασταση ειναι κενη. Και συνεχεια μου βγαζει ενα μηνυμα το οποιο λεει: (Τιτλος) Ο διακομιστης ειναι απασχολημενος (Μηνυμα) Αυτη η εργασια δεν ειναι δυνατο να ολοκληρωθει, επειδη το αλλο προγραμμα ειναι απασχολημενο. Επιλεξτε το κουμπι ''Περασμα σε'' για να ενεργοποιησετε το απασχολημενοπρογραμμα και να διορθωσετε το προβλημα. (Επιλογες) Περασμα σε... - Επαναληψη - Ακυρο. Το ακυρο ειναι ανενεργο κουμπι. Πριν απο καιρο ειχα βαλει ενα προγραμμα με υπερηθρες! Λετετε να φταιει αυτο?
  8. Αν και χρησιμοποιω ΤΙΜ , ψηφισα vodafone! Την ΤΙΜ την πηρα επειδη ειχε μια προσφορα οπου μπορουσα να μιλαω με τους φιλους μου δωρεαν με 3λεπτα... Αγορασαμε 10 ατομα ΤΙΜ με αυτην την προσφορα και ειμαστε χωρις παγια και με δωρεαν 3λεπτα! Αλλα μολις τελειωσει αυτο, γυρναω με κλειστα τα ματια στην vodafone... ;)
  9. Εχει καλη αποδοση? Βγαζει καθολου φως η ειναι αχρηστο? Φαινεται η διαφορα?
  10. Γιατι να μην πατε? Να πατε για να παρετε το πασο ωστε να εχετε τις ''φοιτητικες'' ευκολιες... Μπορειτε να το κανετε απο οτι ξερω...Δεν εχετε να χασετε και τιποτε... Ισα-ισα... :-)
  11. Υπαρχει στην Ελλαδα καποιου ειδους flash για το Ρ800? Αν το πουλανε πουθενα ποια ειναι η τιμη του...? Thanks...!
  12. Fetzisjr

    Dj Tiesto

    Μπραβο το παλικαρι... Επεξε ωραια κομματια που δεν σε εκαναν να βαρεθεις... Ωρε τι εχει να γινει σε 21 ωρες στο Venue... Εχει κανεις καμια φωτο οπου δειχνει την θεση του μεσα στον κοσμο η μεσα στο γηπεδο??? Αν ναι ας την ανεβασει εδω...
  13. Ηταν πραγματικα εκπληκτικη... Πρεπει να ξοδευτικα παρα πολλα λεφτα αλλα το αποτελεσμα ηταν τελειο... Ενα μονο με χαλασε... Οταν μιλουσαν οι εκφωνητες στην παρελαση... Δεν μπορουσα να ακουσω τον υπταμενο Ολλανδο ρε γ@μ*τ*... Επρεπε στην Ετ1 να ηταν οπως ηταν, στην Ετ3 για τους κοφαλαλους, και στην Νετ χωρις εκφωνητη χωρις τιποτα... Μονο με τον Tiestooooo....
  14. Να δουμε τωρα αν ο Κεντερης θα μπει στους ''αθανατους'' παιδια... Τελικα δεν μπορεις να εμπιστευτεις ΚΑΝΕΝΑ... Δε ξερουμε τι παιχνιδια παιζοντε εκει μεσα... Μπορει να τους την ειχαν στημενη... Απο την αλλη γιατι δεν βγαινουν να κανουν της κολοεξετασεις αφου το δειλωνει ο Τζεκος οτι ειναι ''καθαροι΄'' και οι δυο? Και γιατι να φυγουν με μηχανη απο το Ο.Χωριο? Τοσο ανευθυνος ηταν που τους αφησε να φυγουν με μηχανη και οχι με αυτοκινητο??? Την πιθανοτητα ατυχηματος δεν την ειχε λαβει υπ'οψειν του??? Τα καναν σκ@τ@ και μαλλον ηρθε το τελος την κατιερας τους...
×
×
  • Create New...