Jump to content

epolala

Members
  • Δημοσιεύσεις

    62
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About epolala

  • Ημ. Γέννησης 22/08/1972

epolala's Achievements

  1. Εγώ έβαλα το 7ευρο σήμερα και πήρα παράταση ενός μήνα κανονικά.
  2. Κι εγώ έτσι νόμιζα, αλλά όχι. Στη Τζια π.χ. που είναι το εξοχικό μας η Nova πιάνει ικανοποιητικά, η Vodafone ούτε γραμμούλα. Και όχι μόνο μες στο σπίτι, γενικά στο νησί. Όσοι έρχονται κι έχουν Vodafone δεινοπαθούν, ψάχνουν για wifi.
  3. Το'χω δει, ευχαριστώ. Το θέμα είναι ότι η θεία (καλά να'ναι!) μιλάει αρκετά περισσότερο. Γύρω στα 300'-400' το μήνα. Το 1000άρι τής Nova είναι ιδανικό.
  4. Δε με νοιάζουν τα GB, λεπτά ομιλίας θέλω, για μια θεία που έχουμε αναλάβει κι είναι στο γηροκομείο. Άσε που η Βόνταφον δεν πιάνει πουθενά.
  5. Να ρωτήσω κάτι ημιάσχετο; Θέλω να φύγω από σταθερό Βόνταφον και να πάω Νόβα (για το Μπάι μορ). Λήγει το συμβόλαιό μου την επόμενη εβδομάδα, οπότε φεύγω αναίμακτα. Βλέπω ότι το φτηνότερο πρόγραμμα της Νόβα είναι 26 € το μήνα. Υπάρχει φτηνότερο και δεν αναφέρεται στο σάιτ; Και κάτι δωρεάν πάγια που'χω ακούσει, ισχύουν στην αγορά; Γιατί στο σάιτ δε λένε κάτι τέτοιο.
  6. Μια χαρά πακετάκι είναι για επέκταση 30 ημερών με 3 ευρώ.
  7. Το ίδιο μού συνέβη κι εμένα ("15 ευρώ μίνιμουμ ανανέωση στο κατάστημά μας") στους Αμπελοκήπους (Φειδιππίδου & Βασ. Σοφίας). Φυσικά έφυγα. Πήρα τηλέφωνο στη Νόβα και μου'λεγαν αοριστίες τύπου "δεν είμαστε υπεύθυνοι από δω για τις ανανεώσεις", δηλαδή σε στυλ "συστημικό πρόβλημα!". 🙂 Μετά πήγα στο Μαρούσι (Ερμού) και μου έβαλαν 8άρες σε 2 F2G - ευγενικά, πανεύκολα και αυτονόητα.
  8. Νέα (κακά φυσικά) για το F2G. Ανακοίνωση Καρτοκινητής 15/05/2024 | Nova - Από 14/06/2024 και εφεξής, παύει η υπηρεσία Magic Numbers. - Από 1/7/2024 κι εφεξής, η υπηρεσία καρτοκινητής που προσφέρει δωρεάν 1000 λεπτά ομιλίας προς όλους για 30 ημέρες αυτόματα και κάθε μήνα σε συνδρομητές που συνδυάζουν τουλάχιστον ένα (1) συμβόλαιο σταθερής ή κινητής, τροποποιείται και θα εφαρμόζεται αυτόματη χρέωση επέκτασης εγγραφής αξίας 1€ ανά 2 ημερολογιακούς μήνες. - Το πακέτο που προσφέρει απεριόριστα GB για 1 ημέρα με χρέωση υπολοίπου 0,90€, θα προσφέρει απεριόριστα GB για 1 ημέρα με χρέωση υπολοίπου 2€.
  9. Ας σκεφτούμε πάντως και τον κακομοίρη που έκανε το λάθος τής 2ης επιστροφής τί θα τραβήξει γι'αυτό ακριβώς το λάθος. Ίσως του κοστίσει και απόλυση... Γιατί τη 2η επιστροφή δεν την έκανε η Νόβα, αλλά κάποιος (ιδρωμένος τώρα) κακομοίρης.
×
×
  • Create New...