Jump to content

georgevac

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About georgevac

  • Ημ. Γέννησης Ιούλιος 12

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

georgevac's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. georgevac

    Honor 7

    Τα σχετικά skroutzομάγαζα άλλα λένε ότι έχει nfc και άλλα όχι. Τελικά τί ισχύει για τα 16 gb?
  2. Αδελφέ κοίταξέ το περιμετρικά. Αν έχει αμυχές ή "ρυτίδες" έχει πάρει πουλάδα από ελεύθερη πτώση. Εστίασε και στο μεσαίο φιλέτο όπου αλλάζει πιό δύσκολα και φαίνεται όλη η καταπόνηση. Ομοίως έλεγξε την οθόνη (γρατζουνιές κ.τ.λ.). Έπειτα κοίτα στις επαφές της μπαταρίες. Πρέπει να φαίνονται σε χρυσό χρώμα. Οποιοδήποτε άλλο χρώμα προδίδει υγρασία. Μετά μπές στο μενού υπηρεσιών και δοκίμασε ενδελεχώς το τηλέφωνο μικρόφωνο, μεγάφωνο, φωτογραφική, οθόνη κτλ. Αν δεν ξέρεις για το μενού υπηρεσιών στείλε μου email(georgevac@yahoo.gr) να σου πω πως μπαίνεις. Έλεγξε και τον ενδείκτη υγρασίας στην μπαταρία και τις επαφές της. Οπωσδήποτε να συνοδεύεται με απόδειξη ή τιμολόγιο. Το ΙΜΕΙ της συσκευής να συμφωνεί με το ΙΜΕΙ της συσκευασίας. Αν κάπου "τσακίσει" η συναλλαγή πες μου να κοιτάξω εγώ για άλλη συσκευή. Καλή τύχη.
  3. Το πρόβλημα με τους ρυθμούς χελώνας το κάλυψα αλλάζοντας θέμα. Το Default είναι 832kb και το άλλαξα με ένα 126kb. Τώρα μπορώ να πω ότι τρέχει αρκετά, εννοώ οράτα, πιο γρήγορα. Όσον αφορά στο πρόβλημα με το Garmin ΧΤ το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω, όπως και με τα άλλα προγραμματάκια, είναι ότι δεν βρίσκουν τον συγκεκριμένο δέκτη.
  4. Καλησπέρα στην παρέα. Είμαι κάτοχος ενός SE g900 καθώς και ενός HGE 100. Ενώ έχω πολλούς χάρτες στην κατοχή μου όπως τον Garmin mobile xt, δεν μπορώ να πώ ότι έχω καταφέρει να δουλέψει με κάποιο τρόπο. Το ερώτημά μου είναι υπάρχει τρόπος να δουλέψει ο χάρτης Garmin με το HGE 100 ή στη χειρότερη περίπτωση υπάρχει κάποιο σύστημα πλοήγησης που να είναι συμβατό με το HGE 100(60€ ακούμπησα) εκτός του wayfinder (θέλει και αυτό ένα σκασμό λεφτά). Help - Help. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...