Jump to content

oekab1992

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About oekab1992

  • Ημ. Γέννησης 14/01/1979

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

oekab1992's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Να προσθέσω πως προ αλλαγής από το υφιστάμενο πρόγραμμα σε wind triple play 1, είχα συμβόλαιο το παλιό W. Είχα βάλει συνδυαστικά το σταθερό του πατέρα μου γιατί έπαιρνε 50% έκπτωση και έτσι εμένα το W ήταν 32 ευρώ και το σταθερό του πατέρα μου (2play με απεριόριστα σταθερά και 24αρα) έβγαινε στα 12 ευρώ. Επειδή όμως τώρα θα έφερνα το δικό σου σταθερό από ΟΤΕ για να κάνω το w1 triple play, έπρεπε να του μεταβιβάσω το σταθερό του στο όνομα του και θα έχανε την συνδυαστική προσφορά και θα έβγαινε στα 22 ευρώ περίπου το δικό του. Όταν πήγα στο κατάστημα να κάνω τις σχετικές ενέργειες, και ενώ το κινητό και το σταθερό που είχα ήδη στο όνομα μου λήγουν τον άλλο μήνα, βλέπω πως το σταθερό το είχαν ανανεώσει μέχρι 3/2019 χωρίς να πάρουν έγκριση μου. Είχαν πάρει τον πατέρα μου, μεγάλος άνθρωπος ούτε θα ήξερε αλλά και ουτε ξέρει τι έκανε, και του το ανανέωσαν με το έτσι θέλω. Με τιμή όμως 11 ευρώ για 2 χρόνια. Και το αστείο, ενώ νευρίασα με την αυθαιρεσία τους, τελικά ηταν για καλό μιας και όταν του μεταβίβασα μετέφερε και την κλειδωμένη έκπτωση λόγω της ευθαίρετης ανανέωσης τους, και έτσι θα το έχει στα 11,08 ευρώ, ενώ αν δεν είχε γινει αυτό θα πλήρωνε 22 κτλ.
  2. Καλησπέρα σε όλους. Για να δώσω και ένα update της κατάστασης, η αίτηση περάστηκε κανονικά από Δευτέρα πρωί από την ΩΘΗΣΗ. Κατά το μεσημέρι το κινητό από W έγινε W1 PLUS άμεσα. Την Τρίτη ήρθε το courier με τα χαρτιά, υπέγραψα τα συμβόλαια όλα ήταν οκ προβλεπόμενα και σωστά, έδωσα δικαιολογητικά κτλ. Ουσιαστικά ο υπάλληλος της wind από το κατάστημα Βριλησσίων που το δήλωσε σαν πρόβλημα στην υποστήριξη, ξεκόλλησε την διαδικασία, άγνωστο πως και τι είχε συμβεί, πάντως δεν ήταν θέμα διαθεσιμότητας πραγματικής ή έλλειψης πορτών κτλ. Χθες ήρθε και sms στο κινητό για την καταχώρηση της αίτησης φορητότητας από wind και μετά από λίγα λεπτά μαγικό τηλεφωνάκι από ΟΤΕ για πιπίλα. 2play + vdsl 50 + ote tv full sat 59 όλα μαζί και δώρο 1 μήνα ote tv και αν έχω καρτοκινητό cosmote 200 λεπτά κάθε μήνα κτλ. Ευχαρίστησα αλλά αρνήθηκα και τελειώσαμε εκεί και περιμένω την εξέλιξη της φορητότητας και τα σχετικά, ευελπιστώντας να μην υπάρξει δυσάρεστη έκπληξη στην οποιαδήποτε φάση της διαδικασίας.
  3. Το w plus και η τιμή αν ειναι αυτή που λες απλά δεν υπάρχει, με κλειστά μάτια το κάνεις οι παροχές ειναι τρελές!!
  4. Καλησπέρα σε όλους, Επανέρχομαι με νέα δεδομένα. Και σήμερα πήρα το κατάστημα Βριλησσίων. Ο υπάλληλος εκεί δεν μπόρεσε να περάσει την αίτηση, του την έκοψε. Ακόμη και σε απλό adsl του έβγαζε θέμα. Το δήλωσε στην τεχνική υποστήριξη της WIND. Είχα στείλει και εγώ request στο facebook τους. Έκανα μια τελευταία απέλπιδα προσπάθεια με άλλον. Πριν από αυτό, είχα μιλήσει με ΟΤΕ. Ο ΟΤΕ μου δίνει αλλά μου είπε πως έχει 9 μόλις θέσεις στην περιοχή για τον ίδιο. Μίλησα με την εταιρεία ΩΘΗΣΗ. Και αυτοί έβλεπαν στους πρωτογενείς ελέγχους πως υπάρχει διαθεσιμότητα. Περνάμε την αίτηση τηλεφωνικά με ηχογράφηση κτλ και ρητή αποσαφήνιση πως δεν θα υπογράψω συμβόλαιο και δεν θα δεχτώ ADSL αν δεν υπάρχει, και να σταματήσει η αίτηση αν δεν προχωρήσει το VDSL κτλ. Μου είπαν αύριο θα έρθει courier με συμβόλαια κτλ αν όλα πάνε καλά και πως η αίτηση συστημικά θα περαστεί σε 1-2 ώρες και θα με καλέσουν αν υπάρξει πρόβλημα. Δεν με κάλεσε κανείς, ξαφνικά στις 3 το μεσημέρι σκάει sms από Wind πως το W το παλιό που είχα στο κινητό ήδη μαζί τους, έχει αναβαθμιστεί σε W1. Μπαίνω και στην εφαρμογή που βλέπω τα υπόλοιπα και είχε πλέον 5 GB το πακέτο. Στην συνέχεια τους καλώ στην ΩΘΗΣΗ, δεν βρίσκω την κυρία που μου έκανε την αίτηση, μίλησα με άλλον για την αίτηση, είδε πως καταχωρήθηκε κανονικά με VDSL κτλ και όλα οκ μου είπαν. Φοβούμενος μήπως κάνουν καμιά λαμογιά και το περάσουν σαν ADSL μίλησα ξανά μαζί τους και μου είπαν αυτό που μου είπαν και στο κατάστημα. Το σύστημα τους όταν πας να περάσεις την αίτηση, αν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα VDSL, σε κόβει δεν σε αφήνει και έλαβα 100 διαβεβαιώσεις. Αύριο περιμένω το courier να δω συμβόλαιο και να δώσω δικαιολογητικά, και να διαπιστώσω και με τα μάτια μου πως το συμβόλαιο γράφει VDSL ενεργοποίηση. Ελπίζω να μην υπάρχει κάποια κρυφή παγίδα ή να μην έχουμε κρυφές και δυσάρεστες εκπλήξεις.
  5. Αυτα θα κανω που λετε. Στην χειροτερη θα κανω την αιτηση στο wind triple play 1 χωρις vdsl, θα βαλουμε ελλειπη στοιχεια ωστε να κοπει η αιτηση απλα για να παρουν για φορητοτητα (ειναι δικο μου το παιδι στο καταστημα) αλλα και να στραβωσει η φαση και να γινε ατυχημα η παραπλευρη ζημια θα ειναι ελαχιστοποιημενη, καποια στιγμη θα βρουμε θυρα.
  6. Δεν σε καταλαβα. Ειμαι ηδη ΟΤΕ και θελω να παω πραγματικα wind εκτος αν δεν μπορω να βαλω vdsl. Αν δεν εχει vdsl θα μεινω ΟΤΕ και θα βαλω εκει vdsl. Αν κανω αιτηση φορητοτητας να παω wind εννοεις θα με παραδοσει αμαχητι ο ΟΤΕ και η wind θα με παρει με το ετσι θελω στο μπαμ και προτεινεις να την κανω προς forthnet; Σε παρακαλω διευκρινησε.
  7. Ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Θα κανουμε ξανα προσπαθειες Δευτερα και βλεπουμε. Η τιμη ειναι πολυ καλη δεν θελω να το χασω. Αν ομως φαω πορτες θα κανω φορητοτητα σικε να με παρει ο ΟΤΕ να δωσουν αλλη τιμη κλασσικα και αναγκαστικα θα μεινω ΟΤΕ.
  8. Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα έληξε 2ετές μου συμβόλαιο με ΟΤΕ. Πήγα απο κατάστημα WIND Βριλησσίων να συνδυάσω το κινητό που ήδη έχω μαζί τους στο W, και να φέρω και το σταθερό ώστε να κάνω το wind triple play 1 με κύριο μέλημα το vdsl. Στην περιοχή υπάρχει, έχει και γείτονας με wind, είχα και εγώ με ΟΤΕ, απο καμπίνα πάντα μιλάμε, τσεκαρισμένο και τηλεφωνικά μαζί τους 10 φορές, και με την διεύθυνση κατοικίας και το σταθερό του πατέρα μου στον επάνω όροφο που είναι ήδη wind, και από τους wizards και παντού. Κάνουμε την αίτηση και τρώμε πόρτα, δεν πέρναγε δεν έχει διαθεσιμότητα λέει. Τρελάθηκα κοινώς!! Μου λέει ο υπάλληλος εκεί επειδή είμασταν στο κλείσιμο, να την περάσει ξανά Δευτέρα μήπως ήταν συστημικό θέμα, και αν βγάλει τα ίδια, θα τους κάνει mail στην τεχνική υποστήριξη. Μετά απο το σπίτι κάλεσα το 1212 της wind μίλησα με τεχνικούς, τσέκαραν και αυτοί διαθεσιμότητα με δικά του εργαλεία, διαφορετικά απο αυτά που βλέπουμε εμείς στον wizard, υποτίθεται ακριβείας που δείχνουν πόρτες κτλ, και μου είπαν υπάρχει κανονικά, και με αριθμό και με διεύθυνση. Δοκιμάστε ξανά Δευτέρα. Έχεις κανείς παρόμοια εμπειρία και πως να το χειριστώ να φάμε ξανά πόρτα Δευτέρα;
  9. Καλημερα σε ολους. Ειμαι σε ΟΤΕ που εληξε μετα απο 2 χρονια δαγκωματος. Θα παω wind για να βαλω vdsl και λογω κινητου που εχω ηδη εκει αλλα θελω να τα κανω combo με παραπανω παροχες. Αποφασισα να κανω το wind triple play 1. Σε φορητοτητα μου το δινουν απο καταστημα τελικη τελικη 59 ευρω για 2 χρονια. Βλεπω ομως στο site τους για νεα συνδεση το δινουν 43 αλλα δεν θελω να αλλαξω αριθμο. Υπαρχει καμια κομπινα; Η υπαρχει κανενα ειδικο τμημα προσφορων πχ εξωτερικη εταιρεια κτλ που να δωσει καλυτερη τιμη απο το 59 για να με παρει απο ΟΤΕ;
  10. Εγω πηρα σημερα στο τμημα διακοπης συμβολαιων να ρωτησω αν υπαρχει ρητρα διακοπης αν υπαναχωρησω εμπροθεσμα και μου ειπαν 2 παγια επιδοτησης επειδη ανανεωσα 2 μηνες τωρα με τελικο ποσο 30 το μηνα, ητοι 75 ευρω. Τους ειπα αφου το χαρτι της αυξησης λεει ατελως, μου λεει δεν ξερω, εδω ειμαστε το τμημα των διακοπων, μιληστε με την εξυπηρετηση. Τις λεω οκ, οποτε προχωραω κανονικα σε καταγγελιες παντου να υποθεσω ε; Δεν σηκωνει διαπραγματευση πριν ανοιξει το κουτι της πανδωρας, και αυτη αντιπροτεινει στο νεο παγιο των 35 ευρω, 10% εκπτωση για ολους τους μηνες οποτε παμε στα 32. Σκεφτομαι ακομη τι να κανω. Καταγγελιες παντου μεχρι να παρακαλανε η θα με γραψουν; Φορητοτητα μηπως παρακαλανε και εκει και το χαμηλωσω και αλλο;
  11. Τα ιδια και σε εμενα, στην γυναικα μου που ειναι 10 χρονια στο δικτυο τους. Ειχε συμβολαιο στο cosmote 65 για 18 μηνες με ειδικη τιμη 25 ευρω τελικο τα παντα μεσα επειδη εκανε αιτηση προς wind και κλασσικα εδωσαν λοκο για να μεινει. Ληγει προσφατως αλλα δεν χρειαστηκε να εκβιασουμε ξανα, ανανεωσε πριν αλλο ενα μηνα για 18μηνο αλλα στα 30.. Και τωρα τσουπ το + 5 ευρω επειδη το προγραμμα δεν ειναι εμπορικα διαθεσιμο και επειδη εβαλαν και 500 mb ακομη. Διαβαζω διαφορετικους τροπους διαχειρισης του θεματος. Για δικαστηρια το ξεχναμε. Καταγγελια θα χασουμε χρονο και θα παρελθει ο μηνας του ατελως. Προτεινα στην συζηγο να παει wind σε κατι πιο χαλαρο και να το βαλει στην εταιρεια της, αλλωστε το 65 ηταν underutilized για αυτην απλα στα 30 ευρω καλη η τιμη. Και αν ψαρωσουν και παρουν στην φορητοτητα και στηθουν ξανα μενουμε σε καλη τιμη. Win win strategy, τι λετε;
  12. Το κινητό τελικά με το hard reset μέσω συσκευής έφτιαξε μόνο του χωρίς να κάνω τίποτα άλλο. Ξεκόλλησε μετά απο 2 ώρες και εκ τοτε παει σφαίρα όπως ποτέ άλλοτε και λειτουργεί άψογα.
  13. Καλημέρα σε όλους. Είμαι κάτοχος του Samsung Galaxy S i9000 εδώ και 2μιση χρόνια. Εδώ και μέρες κάνει κολλήματα περιέργα, συγκεκριμένα νεκρώνει η αφή. Αναγκάζομαι να το κλείσω βγάζοντας την μπαταρία και μετά το restart ενώ η οθόνη λειτουργεί απεικονίζει τα πάντα και τα κάτω κουμπιά παίζουν, στα σημεία αφής δεν λειτουργεί τίποτα, μετά απο ώρα ή πολλαπλά βγαλσίματα της μπαταρίας συνέρχεται. Εχθές το έκανα και δεν γινόταν επαναφορά με τίποτα. Έκανα απο το κινητό hard reset στις εργοστασιακές ρυθμίσεις αλλά τίποτα. Σήμερα το πρωί επαναφέρθηκε το κινητό. Μίλησα με φίλο που έχει μαγαζί Γερμανός και ξέρει πολλά πράγματα, μου είπε πως 99% το touch screen έχει χαλάσει ή ειναι στα τελευταία του και θέλει αλλαγή με κόστος απο 50 - 80 ευρώ. Αν ειναι έτσι, αξίζει να το φέρω απο ebay και να μου το αλλάξει φίλος ηλεκτρονικός; Επίσης διάβασα πως οταν εκκινεί το κινητό, φορτώνει απο την rom ενα firmware για το touch και ίσως θέλει full reflash η rom μέσω obid. Τι γνώμη έχετε? Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...