Jump to content

_Vatanen_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About _Vatanen_

  • Ημ. Γέννησης 21/08/1986

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

_Vatanen_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλα ετσι ... "υπολογιστες" ποτε δεν θα βγαλω ακρη. απο τον οδηγο που μου εστειλες ειχα προσπαθησει μερικες εβδομαδες πριν τα βηματα (αφου τα διαχωριζει) για 32μπιτο λειτουργικο συστημα αλλα εφαγα το fail. Και παλι. Χθες λεω ... και δεν κανεις τα βηματα του 64μπιτου ? Και voila! Ειναι rooted πλεον. Εκανα και επανεκιννησεις, αφαιρεσα και κατι εφαρμογες. Ολα ωραία και καλα! Τωρα θα αρχισω να μαθαινω!! Καποιος καμια απαντηση στο παραπανω ? Γιατι μου φαινεται πολυ περιεργο και συνεχιζει. Ερωτησης : διαθεσιμα MB στον explorer του κινητου πριν το κανω root και πριν αφαιρεσω τις "μαμα" εφαρμογες.. 17ΜΒ. Αφου εγινε root το κινητο και αφαιρεσα καποιες απο τις "μαμα" εφαρμογες...Διαθεσιμα ΜΒ σε εφαρμογη root explorer 38MB αλλα στον explorer του κινητου...παλι 17! πως γινεται αυτο ??? Καμια απαντηση στο παραπανω υπαρχει περιπτωση να εχει κανεις ? Γιατι συνεχιζει και παραμενει το ιδιο!
  2. Χωρις παρεξηγηση .. φιλος, ο τιτλος του thread Που μιλαμε αυτη την στιγμη : Xperia Μini st15i / Xperia Mini Pro sk17i κ.α. Μηπως να δεις την λιστα των συσκευων στο πρωτο ποστ για να δεις οτι εκτος των Xperia......Samsung.....κλπ κλπ κλπ υπαρχει και ενα HUAWEI μεσα ? Τελος, ευχαριστω για την βοηθεια αλλα, αν και εχω ακολουθησει τα βηματα πιστα ΚΑΙ σε αυτον τον οδηγο, παλι εχω την αποτυχια με το μερος μου! yeah.
  3. Εμενα παντως (κλασικα) σε HUAWEI U8650 εκανε σε ολα τα βηματα fail/unable/fail/unable κλπ κλπ............αυτα ειναι. :D Οποιοδηποτε οδηγο και να εχω δοκιμασει στο συγκεκριμενο κινητο κανει fail .... Δεν περιμενα να ειναι..ΤΟΣΟ δυσκολο!
  4. Τελεια, σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση !
  5. Και εγω θα ηθελα να μαθω για τα συγκεκριμενα βηματα και τα αποτελεσματα τους καθ'οτι δεν ενδιαφερομαι για custom roms. Απλα θελω να απεγκαταστησω αρκετα αχρηστα (κατα την γνωμη μου) προγραμματα του κινητου που ουτως η αλλως δεν χρησιμοποιω. Και παρ'ολο που κανω εγκαταστασεις εφαρμογων μονο στην καρτα SD, μου λεει σιγα σιγα οτι τελειωνει ο διαθεσιμος χωρος του κινητου και μου βγαζει ειδοποιηση επανω.
  6. Κρατα τα πατημενα για αρκετηηηηηηηηηηηηη ωρα, μεχρι να ανοιξει κανονικα. Και εγω στην αρχη το εκανα 2 φορες και δεν επιασε! Την 3η ομως τα κρατησα μεχρι να ανοιξει κομπλε και voila! :)
  7. Ωραια, φορματ καρτας μνημης κινητου και update εγινηκαν με επιτυχια. Μονο που τελικα σβηστηκαν ολα, γιατι τα ειχα εγκατεστημενα στην καρτα μνημης :lol: δεν πειραζει ομως. Θα τα κανω ολα απο την αρχη τωρα που τα εχω μαθει καλα! Καμια συμβουλη προς το παρον ? Αρχισαν οι αποριες : Απορια Νο1 : πριν το κανω φορματ, update κλπ κλπ οταν το εβαζα στον φορτιστη και οταν τελειωνε η μπαταρια η η φορτιση του κλπ το ειχα ρυθμισει απο καπου και μιλουσε. Ελεγε "Charge complete", "Battery low" κλπ κλπ.........Γιατι δεν μπορω να το ξαναβρω αυτο πουθενα ? :worry: Απορια Νο2 : Ο αρχικος κωδικος ασφαλειας τηλεφωνου ποιος ειναι ? (ναι, κοιταξα στο μανουαλ και δεν υπαρχει). Μου τον ζηταει καθε φορα που ανοιγει.....ασε που μολις βαζω κατι (νομιζω δοκιμασα 12345 & 0000) μου λεει "Security code entered 5 times wrong and will unlock in 5 minutes"...... κατι τετοιο τεσπα. Ομως το θεμα ειναι οτι εγω μονο μια φορα δοκιμαζω :blink:
  8. Καλησπερα σε ολους καταρχην και να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στα παιδια και τους οδηγους τους καθως με εχουν βοηθησει επιτυχως να "χακαρω" το Ν85 μου. Βεβαια τωρα, δεν ειμαι σιγουρος αν το ρωταω στο σωστο τοπικ και διορθωστε με αν ειμαι λαθος. Ισως να εχει ερωτηθει ξανα και να εχει απαντηθει......εψαξα σε σελιδες του παροντος τοπικ οπως και στο Εφαρμογες Symbian..... Δεν βρηκα ομως κατι σχετικο. Εχω το Ν85 μου με εκδοση λογισμικου 11,047. :blink: Ξερω ειναι παλια, το εχω αγορασει εδω και περιπου 1,5 χρονο, το εχω χακαρει και ετσι εχει μεινει εκτοτε. Θελω να του κανω update αλλα επειτα απο αυτο θα πρεπει να ξανακανω καποια διαδικασια στο κινητο για να περναω εφαρμογες κλπ ? Επισης μπορω να βρω καπου τι προσφερει το συγκεκριμενο update ? (με λιγα λογια τι αλλαγες θα δω στο κινητο μου τηλεφωνο ?) Ευχαριστω προκαταβολικα
  9. Ευτυχως ημουν απο τους τυχερους που το τηλεφωνο σταματησε να κανει restart μονο με ενα update στην version 11,047! :elephant: :cat: :polarbear: :bear: :kitty: :pig: :frog: εχουν πλακα αυτα τα smilies
  10. Την ποιοτητα που ακριβως την ειδες ? γιατι ειναι το μονο που με στεναχωρησε η ΝΟΚΙΑ στην τελευταια μου αγορα......το καπακι της μπαταριας αρχισε να εχει ενα μικρο κενο, το καπακι της κεραιας, εκει που ειναι και η καμερα δλδ, κουνιεται ολοκληρο δεξια-αριστερα......εκει που ειναι το κουμπι μενου-πρασινο-κοκκινο(στο joystick δλδ) ολο εκεινο το μαυρο σηκωνεται προς τα πανω σαν να ξεκολλαει το πληκτρολογιο.......ελεος......με μολις 2 μηνες αριστης χρησης. Δεν μου εχει πεσει ουτε μια φορα και το εχω σε καθημερινη βαση σε θηκη. Κατα τα αλλα το τηλεφωνο απο δυνατοτητες ειναι σουπερ! το χακεψα κιολας ( σιγα ρε χακερ τρανε :P ) εβαλα και παιχνιδακια java & n-gage και κατι εφαρμογες που χρειαζομουν! α! και ξεχασα! το τηλεφωνο πριν καλα καλα προλαβω να το χακαρω (ετσι κι αλλιως εχω 3 μερες που το χακαρα) στον ενα μηνα περιπου μετα την αγορα ειχε τρελαθει στα restart!!! και παιδια το τηλεφωνο ηταν Α-Δ-Ε-Ι-Ο στην κυριολεξια! μονο επαφες ειχε στην μνημη του! τωρα, το εκανα αναβαθμιση στην 11,047, το χακαρα, εχει μεσα φοτο, παιχνιδια, εφαρμογες, patches, hacks, μπουρδες, μουρδες σαχλαμαρες και ουτε μισο restart! δεν τα καταλαβαινω αυτα τα κουφα πραματα.....
  11. gianpithio σε περιπτωση που θελεις να το κανεις copy-paste ειναι ακριβως ολα τα βηματα που ακολουθησα για να παρω το πιστοποιητικο! ενα ενα! ωραια δουλεια navi55. Σημειωση προς gianpithio : γιατι μπερδευτηκες λιγο πιο πανω που σου ειπα οτι πηρα πιστοποιητικα και με τους 2 τροπους ? ο ενας του βαλαντης7 απο OPDA (1ο ποστ του thread) και το 2ο που πηρα απο αυτον τον τροπο που συζηταμε τωρα (2o ποστ του thread) :)
  12. ναι gianpithio , το εκανα και με τον 2ο τροπο, κατεβασα πιστοποιητικο και απο το 2ο site :) ενα πραμα μονο δεν ισχυει απο ολο τον οδηγο και θα σε παρακαλουσα για ευκολια των υπολοιπων χρηστων που θα το κανουν να το αλλαξεις γιατι εμενα μου πηρε ενα τεταρτακι προσπαθειας και μετα καταλαβα οτι οντως θα ισχυσει αυτο που λεει το site. 2)βαλτε το imei στη σελιδα και το confirmation code και πατηστε το κουμπι submit θα κατεβασει το πιστοποιητικο αμεσως μετα! Ισως χρειαστει να δοκιμασετε μερικες φορες μεχρι να τα καταφερετε (θα σας βγαζει ισως σε μια σελιδα στα κινεζικα η οποια λεει για λαθος confirmation code.απλα πατηστε πισω και χαναδοκιμαστε μεχρι να σας βγαλει μυνημα να αποθηκευσετε το αρχειο certificate) ΔΕΝ θα κατεβει αμεσως, επιστρεφουμε μετα απο 12 ωρες στο site και κατεβαζουμε το πιστοποιητικο. αυτο :) φιλικα γιωργος
  13. gianpithio τα 2 πρωτα ποστ της ενοτητας αυτης ..... μηπως εχω πλεξει τα μπουτια μου ?? τελοσπαντων το σημαντικο ειναι οτι το εχω καταφερει! τωρα με παιδευουν λιγο εκει τα n-gage games με τα patches και τα rompatcher και ολες τις λοιπες ιστοριες και σου-ξου-μου-ξου μανταλακια αλλα θα τα καταφερω κι αυτα! που θα μου παει! ερωτηση : διαβαζοντας διαβαζοντας διαβαζοντας και ξανα-ματα-διαβαζοντας μεσα στο φορουμ πετυχαινω πολυ συχνα την λεξη "μαγαζακι" η "μαγαζι" και πανε εκει να δεις......πανε εκει να κατεβασεις......τι ακριβως εννοειτε μ' αυτο ?
  14. οχι φιλε για 2 κινητα, εννοω εκανα και τους 2 τροπους με αποτελεσμα να εχω διπλα πιστοποιητικα τωρα και να μπορω να κανω sign τις διαφορες εφαρμογες και μεσα στον υπολογιστη και στο κινητο ;) οχι, δεν αφηνεις ανοιχτη την σελιδα. επιστρεφεις μετα απο 12-24 ωρες και ειναι ετοιμα εκει για να τα κατεβασεις :)
×
×
  • Create New...