Jump to content

phead

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by phead

  1. Αν δηλαδη επιλεξω απο Vickmall την αγγλικινεζικη rom,δηλαδη την official, θα ειναι και root ωστε να μπορω να σβησω τις κινεζιες? Θα θελα την official για να γινονται updates ota και να χω επιλογη ομως να ναι rooted. Γινεται απ το μενου η πρεπει να τους πω να την κανουν οι ιδιοι?
  2. Έχω περασμένη τη miui στο κινητο αλλά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Ενεργοποίησα την υπηρεσία cosmote my internet, στην οποία ενημερώνομαι για το πότε λήγουν τα mb του συμβολαίου μου. Όταν λήγουν, πηγαίνεις μέσω browser και βάζεις τη διεύθυνση: http://myinternet.cosmote.gr και από κεί δηλώνεις άν θα συνεχίσεις με ογκοχρέωση ή με extra πακέτα. Το θέμα όμως είναι οτι παρόλο που μπαίνω με το cosmote internet και έχω απενεργοποιημένο το wifi, η cosmote δε το αναγνωρίζει και βγάζει το μήνυμα : "Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο μέσω του δικτύου cosmote, παρακαλούμε συνδεθείτε μέσω του δικτύου cosmote"! Πήρα την εξυπηρέτηση, η οποία μου πε να μην έχω ενεργό το wifi και αν μην είμαι συνδεδεμένο με αυτό.. παρόλα αυτά τίποτα!! Μπαίνω κανονικά με τις ρυθμίσεις apn της cosmote (3g h κλπ) και είναι σωστές οι ρυθμίσεις μου αλλά παρόλα αυτά δεν αναγνωρίζει η σελίδα οτι είμαι με cosmote??! Το χει πάθει κανείς αυτό αν μπορεί να βοηθήσει???
  3. Η συγκεκριμενη δεν εχει ελληνικα! Η ρομ εχει απ την αρχη root μεσα απ το μενου security Ειναι φοβερη ρομ ειδικα σε εμφανιση. Μια χαρα μπαταρια κ καμερα πολυ καλυτερη απ το stock coolui. Μπορει η vanilla να ναι πιο γρηγορη κλπ αλλα τι να το κανεις οταν ειναι χαλια εμφανισιακα κ πρεπει να βαλεις ενα καρο launchers, εικονιδια κλπ κλπ για να φτασει να μοιαζει απλως με τη miui..... ----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μου δουλεψε! Σε ευχαριστω πολυ! ;)
  4. Καλησπέρα, εγκατέστησα την muiu V6 5.2.16 από needrom, η οποία είναι εξαιρετική από πλευράς εμφάνισης κλπ.. Το πρόβλημα είναι όμως οτι υπάρχει πρόβλημα στο google services (unable to sync) σε όλες τις εφαρμογές gmail, music κλπ.. Την έχει βάλει κανείς και έχει δεί το πρόβλημα?? Είναι κρίμα γιατί θέλω μόνο τη miui να έχω και δε ξέρω άν μπορεί να λυθεί με κάποιον τρόπο.. Κάτι διάβασα να κάνω flash το gapps? Γίνεται στη rom αυτή και πότε και πώς πρέπει να το βάλω? Όποιος έχει χρόνο και θέλει να βοηθήσει.... :)
  5. Αν είναι εύκολο ανεβάστε κανα βιντεάκι σε μέρα και σε χαμηλό φωτισμό να χουμε ένα δείγμα.
  6. Μπορεί να μας πεί κάποιος που έχει δοκιμάσει roms ποιά είναι καλύτερη? Παρήγγειλα το κινητό από vickmall rooted και έχω θέμα με τις φωτογραφίες που είναι θολές όπως λένε μερικοί. Τι προτείνετε? Να το αφήσω έτσι όπως είναι rooted, να βάλω την aosp που προτείνει ένας φίλος πιο πρίν με τον οδηγό ή να βάλω την miui? Ποιό απ'όλα έχει τα λιγότερα bugs και λύνει το θέμα με τη φωτογραφική? Μια σκέψη είναι να το αφήσω όπως είναι και να χρησιμοποιώ τα camera fv-5 και cinema fv-5 .. πιστεύετε οτι θα έχει καλά αποτελέσματα απ το να βάλω άλλο rom?? Please help!
  7. Καλησπέρα, παρήγγειλα το κινητό από Vickmall και περιμένω να έρθει. Θα θελα να ρωτήσω 2 πράγματα: 1. Η συσκευασία δεν περιέχει hands free ακουστικά. Μήπως ξέρετε τι ακουστικά να αγοράσω που να είναι τελείως συμβατά με το κινητό και με την κεραία του ραδιοφώνου? 2. Το παρήγγειλα με root οπότε να υποθέσω είναι εγκατεστημένη η official rom που έχει πρόβλημα με τις θολές φωτογραφίες? Θεωρείτε οτι είναι εμφανές το πρόβλημα με τις photos? Ρωτάω γιατί φοβάμαι να κάνω τον οδηγό που είπε ένας φίλος (πριν κάποιες σελίδες) μήπως πάει κάτι στραβά και καταστραφεί καινούργιο κινητό
  8. Καλή επιτυχία σε όλους αλλά να πώς την αλήθεια.... το θέλω σαν τρελός!! :)
  9. Το θέλω αυτό το κινητό κολασμένα....... :lol: Αντε όμως, καλή επιτυχία σε όλους...... :happy:
  10. Το κατέβασα από εδώ αλλά δε με αφήνει να το εγκαταστήσω γιατί είναι κλειδωμένο το παλιό πρόγραμμα στο κινητό και αλλάζει μόνο μέσω firmware update.
  11. hi, είμαι και εγώ κάτοχος του gt505 αλλά θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχετε δοκιμάσει να βρείτε το location σας μέσω του google maps.. Έχω προσπαθήσει πολλές φορές αλλά βγάζει location unavailable.. Προσπαθώ να μπώ στις ρυθμίσεις να δώ άν είναι επιλεγμένο το internal gps αλλά δεν έχει κάν τέτοιες ρυθμίσεις και δυστυχώς, ούτε μπορώ να αναβαθμίσω την έκδοσή του γιατί είναι κλειδωμένο απο την LG... Έχει καταφέρει κανείς να βρεί την τοποθεσία του στο Google Maps μέσω του GPS??
  12. Γειά σε όλους, έχω εδώ και μία εβδομάδα το κινητό αυτό και έβαλα το 5.50 firmware! Μία ερώτηση: Στα χαρακτηριστικά του έλεγε οτι μπορεί να διαβάζει αρχεία office (excel, word κλπ) αλλά δεν κατάφερα κάτι. Χρειάζεται να βάλω κάποιο πρόγραμμα στο κινητό μου?? Μήπως έχετε υπόψη σας κάποιο site με χρήσιμα προγράμματα που να είναι συμβατά με το 6300?
  13. Να σας ρωτήσω κάτι σημαντικό? Έχει δυνατότητα να κλειδώνεται το πληκτρολόγιό του με κωδικό όταν είναι ανοιχτό ωστε να μή μπορεί κανείς να δεί τα μηνύματά κλπ??
  14. hi, ehw to motorola v1050 alla ehw karta tim kai rwtisa ti motorola gia rithmiseis tim gia wap kai mms kai eipan epeidi einai vodafone live de borw na xrisimopoiisw wap kai mms tis tim! iparhei kaneis pou ehei sto kinito tim kai ta ehei rithmisei???? ti borw na kanw?
×
×
  • Create New...