Jump to content

sxaxd

Members
  • Δημοσιεύσεις

    48
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

sxaxd's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Εβαλα και την 3.4.0-1 αλλα δεν... δοκιμασa και την 3.3.1 siankatabg αλλα δεν δουλευει, θα περιμενω update. Ευχαριστω για τις απαντησεις σου.
  2. Τα παρακατω TWRP: https://eu.dl.twrp.me/cepheus/ https://forum.xda-developers.com/Mi-9/development/recovery-unofficial-twrp-xiaomi-mi-9-t3905825
  3. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color] Ευχαριστω για την απαντηση. Πρωτη φορα το δοκιμασα σε miui 12 διοτι το κινητο προσφατα το αγορασα.Εχω αρκετη πειρα απο xda και custom roms σε αλλα κινητα.TWRP αυτα που δινουν οι roms στο XDA. Δοκιμασα διαφορα TWRP αλλα δεν... Ευχαριστω.
  4. Γεια σας, εγκατέστησα το TWRP. Είμαι σε miui 12. Το βλέπω μόνο για μια φορά αμέσως μετά την εγκατάσταση. Μετά δεν το ανοίγει. Με το volume+ και power βγάζει αυτό της miui. Νομίζω ότι τα κάνω όλα σωστά. Καμιά ιδέα για το τι φταίει; Ευχαριστώ.
  5. https://twrp.me/leeco/leecolepro3elite.html TWRP for 722
  6. Γεια σας.Πως αλλάζουμε το selinux στο Χ722; Ευχαριστώ.
  7. https://forum.xda-developers.com/le-pro3/themes/dolby-atmos-8-1-oreo-roms-aosp-extented-t3781601 Για το dolby Δουλεύει καλά με los
  8. Γεια σας. Κατα την βραδινή φόρτωση κλείνει το κινητό .Το έκανε και με την AICP και με LINEAGE. Κάποια πρόταση; Ευχαριστώ.
  9. Σευχαριστω , θα το δω .
  10. Γιασας.Που μπορώ να βρω την μαμα ROM 20s Banggood. Δεν την εκανα backup και την εχω χασει.
  11. Γεια σας. Στην διάρκεια αναβάθμισης από το 4.00Τ σε 4.10Τ τραβήχτηκε το καλώδιο από το PC . Πλέον δεν αναγνωρίζει τον χάρτη 4.00 και δεν κάνει την αναβάθμιση από 4.00 σε 4.10. Τον χάρτη δεν τον αναγνωρίζει ούτε το gps (garmin nuvi 215W). Αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει τι πρέπει να κάνω. Χάρτης από το AutoDriveHellas. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...