Jump to content

loumbas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About loumbas

  • Ημ. Γέννησης 20/05/1985

loumbas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Δωρεάν αλλαγή 2 γενιές μετά... Δε με χάλασε
  2. Εννοείται ότι κάνω πλήρες φορμάτ αλλά μου δίνει την εντύπωση ότι δεν είναι τόσο responsive όσο οι Roms με GB. Αργεί να ανοίξει εφαρμογές όπως είναι το τηλέφωνο ή τα μηνύματα και σε παιχνίδια όπως το ingres κάνει περισσότερη ώρα να φορτώσει και έχουν κολλήματα. Όπως και να έχει ευχαριστώ! Θα κάνω ένα backup κάποια στιγμή και θα δοκιμάσω και τη Rom από την υπογραφή σου. Έχει βρει κανείς καμιά Rom ICS ή JB με Touchwiz; Εμένα προσωπικά με έχει βολέψει το Interface της "μαμάς" Sammy στις εφαρμογέ του τηλεφώνου, των επαφών και στα μηνύματα ςαλλά δεν έχω εντοπίσει κάτι στο XDA αν και σκέφτομαι ότι επειδή θα είναι πατσαρισμένο να παίξει σε AOSP ή CM θα βαραίνει πολύ.
  3. Ρε παιδιά σε εμένα το ICS και το JB με συνδυασμούς από ivendor και Castagna αλλά και Diablo μου δίνει την εντύπωση ότι είναι πολύ πιο αργό ακόμη και από το stock GB. Μόνο με την έκδοση 3.χ του kernel μου φάνηκε κάπως πιο γρήγορο αλλά δεν ξέρω αν ήταν placebo effect. Τώρα έχω βάλει Ginger Revenge και σήμερα έκανα και αναβάθμιση από 1.1.5 σε 1.3 αλλά και στις δυο εκδόσεις το τηλέφωνο πήγαινε "σφαίρα". Είχα καιρό να μπω στο φόρουμ και τώρα βλέπω ότι όλοι έχετε γυρίσει σε "παγωτό" και "ζελεδάκια" και μου έκανε εντύπωση και τώρα νομίζω ότι εγώ είμαι οπισθοδρομικός! Μπορεί να μου πει κάποιος ένα συνδυασμό που θα δώσει μέγιστη λειτουργικότητα (χρησιμοποιώ αρκετά την κάμερα...) αλλά και γρήγορη απόκριση; Και πείτε μου λίγο αν είναι δικιά μου αίσθηση η όντως το κινητό γίνεται πιο αργό με το "ζελεδάκι"
  4. Ορίστε το λινκ αλλά δες πρώτα το Readme. Ποιο φιξάκι λες γιατί παρακολουθώ καιρο το θέμα και τα περισσότερα τα έχω. Αν τροποποιήσεις κάτι και δουλέψει άγαλμα θα σου φτιάξω! :lol:
  5. Φίλε μου το δοκίμασα αλλά δεν κάνει καν εγκατάσταση :( Μόνο με το Greek Apps για ΜΟΤΟΡΟΛΑ κατάφερα κάτι.
  6. re paidia to idio me to eten kikloforei apo ta radioshack me timi 350 evro. allazei omos onoma k einai typhoon myphone m500. eimai katoxos enos moto v1050 k elega na kano tin allagi. nomizo oti to eten einai kali epilogi gia ta lefta tou. exei kapoios na mou proteinei kati sigekrimeno?? thanx!
  7. Re paidia ti paizei epitelous me to bluetooth tou v1050. Se kanena ellniko site dn leei gia blutooth alla se merika site poulane BT handsfree! episis tsekarete http://phone.mobile9.com/motorola/v1050/?view=specification edo leei oti exei bluetooth. an kapoios kserei sigoura an exei i oxi parakalo pm me giati thelo na to paro alla xoris BT i k infra dn ksero an aksizei. Thanx!!
×
×
  • Create New...