Jump to content

Agelos_17

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Agelos_17

  1. Κατααρχήν ευχαριστώ για την συμβουλή. Η εφαρμογή που μου πρότεινες όπως και όλες οι εφαρμογες ανάκτησης δεδομένων δουλεύουν κανωντας χρηση της λειτουργειας mass storage των κινητών. Αν τα κινητά έχουν την λειτουργία Mtp μόνο, δεν αναγνωρίζονται και αυτό συμβαίνει σχεδόν σε όλα τα νέα android με jellybeam και φυσικά στο iphone. Για αυτό έχω αναφερει το συγκεκριμένο θέμα ωστε να βοηθηθουμε εφ'οσον κάποιος μπορεί.
  2. Καλή σας μέρα, έχω μια πρόκληση για πιο εμπειρους χρήστες κινητών android και μαλλον γνωστες εντολών linux. Οπως ίσως έχει συμβεί σε πολλούς έχασα μετά απο Hard reset σε galaxy s iii mini όλες τις φωτογραφίες και τα αρχεία μου. Οι φωτογραφίες είναι πολύ σημαντικές για μένα. Μετά λοιπόν απο αρκετό ψάξιμο βρήκα αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1994705 Το οποίο μου φαίνεται οτι είναι η μόνη πιθανήλυση για ανάκτηση σε mtp συσκευή. Επι το προκειμένω λοιπόν, ενώ ακολουθώ τα βήματα καταγράμμα δεν μπορώ να δημιουργήσω το image file ωστε να το κάνω virtual drive. Έχω την εντύπωση οτι κάτι μου λείπει απο την συνδεσιμότητα είτε η ip ειτε το port. Θα ήθελα κάποιος να με βοηθήσει γιατί είναι πολυ σημαντικό συν οτι νομίζω οτι θα βοηθήσει πολύ και άλλους που τους έχει συμβεί κάτι παρόμοιο. Ότι πληφορίρες χρειαστείται μπορώ να σας τις δώσω. Ευχαριστώ προκαταβολικά για οποιον ασχοληθεί.
  3. Καλή επιτυχία σε όλους και μπράβο για την ενέργεια που μας ξάφνιασε ευχάριστα.
  4. Καλησπέρα παίδες και απο μένα, Θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να ρωτήσω κάτι που με προβληματίζει στο καινουριο σπιτι που φτιάχνω. Διάβασα τα ποστ του Starenios για τις ιδιοτροπίες της εγκατάστασης του mitsubishi srk αλλά πραγματικά αναρωτιέμαι ποια σειρά ειναι καλύτερη για να διαλέξω και πως θα το κρίνω. SRK63-zk ή MSZ-GE60VA?
  5. Δεν έχω προβλημα στο να γραψω με 160 χαρακτηρες γενικοτερα. Απλά ρώτησα άν υπάρχει τρόπος να γινει με το swype. Απ'ότι κατάλαβα η απάντηση είναι όχι. Σε ευχαριστώ πολύ.
  6. Ευχαριστουμε πολύ για το καινουριο swype. Μια γρήγορη ερώτησηση. Swype και 160 χαρακτηρες στο μήνυμα γίνεται γιατί δεν το έχω καταφέρει ακόμα.. Ευχαριστώ
  7. Την καινουρια Juwe's Smart Edition *v4.3 XWJVH Based On Official 2.3.3 την δοκιμασε κανείς να μας πει εντυπώσεις??
  8. Καλησπέρα και απο εμένα... Μια ερώτηση, για να μπει σωστα η καινουρια ρομ ακολουθουμε τον οδηγό όπως και για την γιουβε, του φιλου coolgreek?
  9. Παρότι απενεργοποιησα τα tweaks ακομα δεν μπορω να κανω remount. Κατι δεν εχει γινει σωστα έτσι?? Πηγα να δοκιμασω και άλλο bootanimation (με τον ιδιο τρόπο οπως προηγουμενως) αλλα δεν καταφερα να αλλαξω αυτο που είδη εχω βάλει. Αρχίζει το πήξιμο....
  10. Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες, Η αληθεια ειναι οτι δεν το γνωριζα το συγκεκριμενο. Αν εχει απαντηθει πολλες φορες συγνωαμη απλα το εψαξα πολυ και δεν βρηκα το γιατι. Παρολαυτα πριν λιγο με εντολες σαν su καταφερα και περασα το boot animation και δουελευει οκ χωρις ηχο ομως. Όλα τα boot animations ειναι χωρις ηχο? Οπότε προτεινεις να κανω την μετατροπη του συστηματος σε ext4 και να απενεργοποιησω το tun/cifs support. Σιγουρα πολλοι απο μας δεν εχουν εξειδικευμενες γνωσεις (ούτε καν βασικες κάποιοι). Επίσης εχουν την αγωνία η τη βαρεμαρα να θελουν να τα κανουν όλα γρηγορα και να τα βρισκουν έτοιμα. Οι οδηγοι όλων όσων έχουν ασχοληθει να γραψουν είναι φανταστικοί και βοηθάνε πολύ. Ομως πάντα υπαρχει κάτι που τρέχει τώρα και δεν συμπεριλαμβάνεται και ειναι δύσκολο να ψάξεις 200 σελίδες για να το βρεις. Παρόλα αυτά προσπαθούμε. Συγνώμη αν κούρασα.
  11. Καλημερα και απο μενα παιδες, εβαλα και εγω το καινουριο Speedmod κερνελ. Και εγω θα ηθελα να ρωτησω τι ειναι το convert system? Επισης όταν εκανα το Lagfix δεν ζητησα να γινει factory reset. Μετα πηγα και ενεργοποιησα όλα τα tweaks εκτος απο το τελευταιο που ειναι το Read-Write /system. Προσπαθω να περασω ενα bootanimation αλλα η εντολη remount δεν δουλευι πια στο adb. Καμια ιδέα.??? Εχω την original froyo απο απηραχτο kies cosmote.(αν και δεν ξερω γιατι το λεμε cosmote) παντως δεν εχει εικονιδια της vodafone.
  12. Καλημέρα παίδες, Ψαχνω να βρω το software firmware του b2710 για ελλαδα χωρις ομως προεγκαταστημενο λογισμικο για κάποιο πάροχο. Υπαρχει πουθενά.??
  13. Απλά μετά απο ψάξιμο να πω οτι για να πιασουν οι εντολές οταν είσαι ροοτ πρεπει να γραψεις στο dos στην αρχη su. Αυτό σου δίνει access σε όλες τις εντολές όπως το remount. Μόλις γράψεις su πρέπει να τσεκάρεις τη συσκευη και να δώσεις δικαιώματα στο notification που σου βγάζει. Τουλάχιστον εμένα έτσι έπιασε μετά απο ώρα ασχολίας.
  14. Καλησπερα παιδες και απο μένα, Σας έχει ποτέ τύχει το κινητό να κάνει κινήσεις απο μόνο του??? Σαν να έχει κολλησει καποιο κουμπι και παρόλο ποθ πατάς το μπακ ή το κεντρικό να ξαναεπαναλαμβανει την ίδια λειτουργία?? Χθες μου κόλησε με το σηματάκι της κλήσης. ενω δεν το πάταγα πατιόταν απο μονο του και πηγαινε στις κλησεις..το αφησα και το χαζευα. Βεβαια το εχω στην μπροστινη τσεπη του τζιν που φοραω στη δουλεια.(ειμαι ορθιος μονιμα) Εκλεισα το κινητο, το ξανανοιξα και κομπλέ. Έκανα factory reset γιατι το είχα πνίξει το κινητό. Μου φάνηκε όμως ότι έκανε και σήμερα κατι ανάλογο, για λίγο όμως. εφτιαξε μόνο του μετα απο 5 sec. Δεν ξέρω να αρχίσω να ανησυχώ. Επίσης θέλω όσοι μπορείτε να μου πείτε αν βλέπετε στο μαρκετ, πανω δεξια εκει που λέει λήψεις..Ειναι όλες οι εφαρμογές που έχετε κατεβάσει και αν βγάζουν κάποιο update φαινεται εκεί. Αν σε αυτή τη λίστα βλέπει κάποιος κάποια εφαργμογή να είναι μόνιμα σε εγκατάσταση... Έκανα factory reset. ξανά εγκατέστησα όλες τις εφαρμογές απο εκεί και τώρα μου το κάνει αυτό σε μία εφαργμογή. μου το έκανε και πριν to factory reset σε δυο εφαρμογές αλλά μετα το factory reset μόλις τις έβαλα όλες μου το κάνει σε μια αλλη... Θα χαρώ να μου πείτε απόψεις.
  15. Απλα να συμπληρώσω οτι χρειάζεται να μπεις σε recovery mode μετά μόλις τρεξεις το root του lagfix.. και εκεί μάλλον θα χρειαστείς υπολογιστή και adb command απο dos. Δυστυχως τα τρία πλήκτρα που υποτίθεται σε πανε σε recovery mode δεν δουλευουν στα περισσοτερα galaxy.
  16. Καλησπέρα παιδες και απο μένα. Σήμερα ήρθε στο κατάστημα που δουλεύω (Γερμανός) ο επιθεωρητής πωλήσεων της Samsung και μετά απο μια "επίπονη" συζητηση μου είπε ότι το froyo θα έρθει επίσημα και πλήρως λειτουργικό τέλη νοέμβρη γιατι είχαν κάτι επιπλοκές ώστε να το κουμπώσουν άψογα (βλ.desire) πάνω στον γαλαξία. Να σας πω και εγω το παράξενό μου. εδώ και τρεις μέρες έχει κολήσει το μαρκετ στις λήψεις και μου δίχνει ότι κάνω εγκατάσταση 2 συγκεκριμένες εφαρμογές. το ROM manager kai to aquarium lite theme. τις εχω κανει απεγκατάσταση και παρόλα αυτα εκει κολλημένο στην λιστα των λήψεων. Δεν με αφήνει ούτε να τις βγάλω όυτε να τις ξανα εγκαταστήψω. Τι clea cashe έχω κάνει, τι προγραμματα για clean apps και cashe εχω βάλει. τιποτα εκει εμπλοκη με τα δυο apps. όλες οι άλλες λειτουργίες του market δουλευουν καλά.. Ελαφρως κολλήματα μόνο κατά την εγκατάσταση εφαρμογών... Καμιά ιδέα..????
  17. Απλα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την χαρά μου.... Μετά απο root και lagfix μια εικόνα όσες χίλιες λέξεις....:D http://i54.tinypic.com/abgv3p.png
  18. Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το vodoo lagfix??? Αποτελέσματα?? Πρέπει να απεγκαταστήσεις το OCLF και μετά να εγκαταστήεις το άλλο?? Κάτι άλλο τωρα, απο τότε που έβαλα το market με τις εφαρμογές που πληρώνεις, δεν μπορώ να το επαναφέρω όπως ήταν. Με την άποψη ότι παρόλο που γυρίζω την sim όπως ήταν (είχα κάνει backup, δεν βρήκα ρυθμιση default) μου δείχνει και το μενου των εφαργμογών προς πληρωμη παρόλου που δεν με αφήνει να τις κατεβάσω, όπως επίσης μου δείχνει την ιδια εφαργμογή πεντε έξι φορές με κινέζικα χωρίς εικονίδιο, ενω πριν την έδειχνε μόνο μία φορά... Υ.Γ. Ωραία τα μπαλονάκια δίπλα στο όνομα μου......:D Έχω γενέθλια σήμερα..... :D!!!!!
  19. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.. Το καταφερα τελικά και το έκανα root, αν και με δυσκολεψαι γιατι δεν μπορουσα με τιποτα να μπω στο recovery mode(τουλαχιστον οχι με τα τρια πληκτρα). Έβαλα το lagfix v 2.1.2 και στο προγραμμα του benchmark έβγαλα 2288. Νομίζω οτι είναι καλό σκορ!!! :D Μάλλον κανένα Samsung Galaxy S δεν είναι root απο την πρώτη πώληση, τουλάχιστον στην Ελλάδα. Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση..
  20. Καλησπέρα και απο μένα παιδες, Νέος στην οικογενεια galaxy s, καλως σας βρήκα. Διαβαζω εδω και τρεις ωρες το thread απο την αρχή του. Πολυ ενδιαφέροντα όλα τα θέματα που αναπτύσονται. Καλλυμένος (νομίζω) από την προστασία του DOA αλλά και σαν υπάλληλος καταστήματος Γερμανός (ηρεμα γιουχαρισματα,παρακαλώ) θα ήθελα αν μπορεί καποιος να μου πει σε ενα μηνυμα ποιες ειναι οι τελευταίες εκδοσεις (δοκιμασεμένες-σταθερές) firmaware,rom κτλ. Η συσκευή μου γράφει: 2.1-update1 I9000XXJM1 2.6.29 root@SE-S603#2 Επίσης το thread του tyxerakias με τις οδηγίες είναι up to dated? (Πολύ καλό post και πολλά ευχαριστώ για την δουλειά του) Το lagfix μπαινει αυτόματα αν κανεις root τη συκευή σου?? Συγνωμη αν τα έχετε πει πολλές φορές μα μετά απο τρεις ωρες διασπαρτες πληροφορίες θα ήμουν ευγνόμων αν τα έβλεπα συγκεντρωτικά με λινκ αν χρειάζεται σε ενα ποστ. Και ότι θέλεται απο Γερμανό μου λέτε....:)
×
×
  • Create New...