Jump to content

tsiman82

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

tsiman82's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Πάντως κι εμένα που μου το πούλησαν από την άλλη γνωστή αλυσίδα που θυμίζει πλανήτες, το ίδιο μου είχαν πει για το bluetooth. Ασχετοσύνη ή "έξυπνο" marketing? Πόσοι δελεάστηκαν από αυτήν την "προσφορά" και πόσοι από αυτούς τα γύρισαν πίσω...?
  2. 129??? :shock::angry::dash::dash: Ρε γμτ εμένα γιατί κάτι μου βρωμάει αυτό??? Γιατί να σκοτώνουν το ένα και να έχουν στο δίπλα ράφι το άλλο??? Όπως και να έχει, ευχαριστώ για την πληροφόρηση vazpapaz...
  3. Καλημέρα σε όλους! Έκανα μια αγορά και θα ήθελα τη γνώμη σας για το αν έκανα καλά. Πήγα αποφασισμένος σε κατάστημα γνωστής Γερμανικής αλυσίδας ηλεκτρικών για το Mio330. Η συμπαθέστατη ομολογουμένως υπάλληλος με ενημέρωσε για "προσφορά" του καταστήματος: Είχαν στην ίδια τιμή (159€) το 330 με προεγκατεστημένους τους χάρτες της Ανατολικής Ευρώπης και τους Ελληνικούς σε SD κάρτα. Επιπλέον η κοπέλα μου είπε πως αυτό το πακέτο είχε και bluetooth. Ωστόσο βλέπω στο site της εταιρίας ότι προσφέρει κάποιες αναβαθμίσεις για τους χάρτες της συσκευής οι οποίες αφορούν μόνο κατόχους συσκευών με προεγκατεστημένους τους χάρτες στην μνημη της συσκευής και όχι σε κάρτα. Οι ερωτήσεις μου λοιπόν είναι οι εξής: 1. Έκανα καλά που αγόρασα την συγκεκριμένη συσκευή ή πιάστηκα κότσος ξεστοκαρίσματος του καταστήματος από κομμάτια τα οποία δεν έφευγαν για κάποιον λόγο; 2. Το menu, η γλώσσα (κοπέλα που μιλάει) κλπ είναι ολόιδια με το αν είχα πάρει το καθαρά Ελληνικό; 3. Οι συμβουλές που δίνετε στο φόρουμ για ξεκλείδωμα και παραμετροποίηση της συσκευής ισχύουν και για μένα ή μόνο για τους κατόχους της Ελληνικής συσκευής; 4. Έχω προσέξει ότι κάποιες επιλογές στο μενού του ταξιδιού δεν φαίνονται ολόκληρες, πχ υπάρχουν 2 επιλογές "προσθήκη σε..." (Νομίζω προσθήκη σε αγαπημένα και προσθήκη σε ταξίδι". Υπάρχει κάποιος τρόπος να διορθωθεί αυτό; Αυτα για τώρα! Ευχαριστώ εκ των προταιρων!
×
×
  • Create New...