Jump to content

neomichael

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About neomichael

  • Ημ. Γέννησης 18/01/1985

neomichael's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Φίλε bluenavy, μπορείς να μας δώσεις επιπλέον πλιηροφορίες πχ μοντέλο, rooted/unrooted? Εξακολουθώ να έχω το ίδιο πρόβλημα και με άλλη συσκευή 4.1.2 Επίσης βρήκα αυτό το site http://albertomilone.com/?p=581 και εδώ https://code.google.com/p/android/issues/detail?id=38563 στα οποίο γραφει οτι με adroid >= 4.2.1 και Virtual παρόχους (όπως είναι Q πάνω στη Wind) σταματάει το tethering. Ο μόνος τρόπος λέει για ξεπεραστεί αυτό είναι: είτε να κάνει κάτι ο πάροχος γι'αυτο (..η δεν έχει πάρει μυρωδιά ακόμα) είτε κάνοντας root το κινητό (χάνοντας την εγγύηση) και να παρεμβένοντας στο κώδικα να χρησιμοποιήσεις κάποια εφαρμογή Εχει καταφέρει κάποιος απο σας να κάνει με την Q Tethering (διαμοιρασμό internet) απο μη σπασμένο android(unrooted) έκδοσης 4.1.2 ή μεγαλύτερης??:help:
  2. Σ'ευχαριστω μένει να καταλάβω τι άλλο μπορεί να φταίει..:worry:
  3. Δε ξέρω τι iphone έχεις, αλλα παρεπιπτώντος πριν παρω το LG android, στο προηγούμενο μου κινητό 3GS ios 6 μπορούσα κανονικά με την ίδια κάρτα q να κάνω tethering (μέσω usb και bluetooth). Τώρα με το android τίποτα.. :blink:
  4. Πιθανό αλλα ποιος ξέρει..:wacko:
  5. pavlitakis1 highpriest kormos, εχω κανονικά internet στο κινητό μέσω της Q στη SIM1 μέσω 3G. Με τη vodafone μπόρεσα να κάνω tethering πάλι μεσω της SIM1. To θέμα πιστεύω έχει να κάνει με την έκδοση του Android και την Q. βλέπε εδώ:https://code.google.com/p/android/issues/detail?id=38563 Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει οτι κάνει tethering (wifi-hotspot ή usb) (διαμοιρασμό internet) σε άλλες συσκευές με Q με andoid 4.1.2 και πάνω??? Οι τύποι στην Q δυστυχώς δεν έχουν ιδέα
  6. Εχω ενα LG L5 II Dual E466 με το οποίο έχω κανονικά Internet μέσω της Q αλλα δε μπορώ να το διαμοιράσω σε άλλες συσκευές. To θέμα είναι οτι : 1.Με την Q με άλλες παλαιότερες συσκευές εξακολουθώ να μπορώ να κάνω tethering 2.Με vodafone καρτα και το ίδιο κινητό το tethering παιζει κανονικά! Καταλήγω οτι έχει να κάνει με την έκδοση του android 4.1.2 και τις ρυθμίσεις τις Q.. Εχεις κανείς το ίδιο πρόβλημα? Στη Q έχω παρει τηλ 5 φορές και με συνδέουν με κάϊρο , δεν έχουν κάν τεχνικό τμήμα. Παιδιά μπορεί κάποιος να μου επιβεβαιώσει οτι κάνει tethering (wifi-hotspot ή usb) (διαμοιρασμό internet) σε άλλες συσκευές με Q με andoid 4.1.2 και πάνω???
  7. Σε ευχαριστώ πολύ lesvos1, δούλεψε όπως ακριβώς μου είπες. Αντιγραφή όλων των αρχείων (και των κρυφών) στη νέα κάρτα και δουλεύει τζάμι. Thx
  8. Δοκίμασε κάποιος να βάλει άλλη κάρτα μνήμης απο αυτήν που έχει η συσκευασία? Έβαλα μια 1GB και έχω πρόβλημα στις άδειες των χαρτών. Περνάω τους χάρτες με το πρόγραμμα στην καινούρια κάρτα, αλλα δεν αναγνωρίζει την άδεια των βαλκανίκών χωρών. Εμφανίζει τον χάρτη με κόκκινο λουκέτο... Μήπως πρέπει να κάνω "αγορά άδειας" ή "συγχρονισμό κωδικών" ωστε να αναγνωρίσει οτι η άδεια έχει πληρωθέι. Το πρόβλημα είναι οτι έχω καρτοκινητή και δεν έχω πρόσβαση μεσω gprs και internet. Καμια ιδέα...??
×
×
  • Create New...