Jump to content

moutharis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    35
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

moutharis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. πηγαινε στο site της Q έχει ρυθμισεις internet εγω τις εβαλα και λειτουργει κανονικα.
  2. Παραλαβη εχτές σε 12 εργασιμες ημέρες απο banggood me priority στα 169€και χωρις extra χρεωσεις. Από το λίγο που ασχολήθηκα προσωπικά πιστεύω ότι για την αξία του το τηλέφωνο σκίζει!! Η καμερα του εκτός απο την ελλειψη σταθεροποιητη είναι πάαρα πολύ καλή ,βραδυνη λήψη με φλας ικανοποιητικότατη. Ηχος σε σχέση με κατι αλλα ακριβοτερα για μένα ειναι super. Oθόνη πάρα πολύ καλή .Σε γενικές γραμμές μου φάνηκε πολύ καλό. Το μόνο που ξενισε λίγο ήταν ότι δεν αλλαζει σε ελληνικό πληκτρολόγειο και κατεβασα μια εφαρμογη μικρό το κακό.
  3. Aπορία .Αυτα τα Letv FM Radio δεν υποστηρίζουν.
  4. Γεια σας παρελαβα το κινητο πριν 4 ημερες και σημερα αντιμετωπισα εναπροβλημα .Μετα απο κληση που εκανα αφου τελειωσα την ομιλια το κινητο δεν εκλεινε ,εβγαλα την μπαταρια και οταν το εκαναεπανεκκινηση ανοιγει μεν αλλα δεν μου επιτρεπει να βαλω pin .Μηπως φταει το touch η ειναι κατι αλλο.
  5. Γεια σας εγω εχω κανει πανω απο 50 αγορες απο το aliexpress τηλεφωνα ταμπλετ ρουχα παπουτσια κλπ και ολες εχουν ερθει κανονικοτατα και χωρις προβληματα εγω κοιταω παντα τις αξιολογησεις τους και το πληθος των πωλησεων που εχουν κανει .Η ποιοτητα τους ειναι ικανοποιητικη ειδικα σε κατι salomon που εχωπαρει εχω παθει πλακα ,εξαλλου οτι δινεις παιρνεις .
  6. ευχαριστω πολυ για την αμεση ανταποκριση αλλα και την σημαντικη βοηθεια.
  7. καταρχην ευχαριστω .εκδοση android 2.3.4 . εκδοση kernel .2.6.32.9-perf. αριθμος εκδοσης 4.0.2.Α.0.69
  8. καλησπερα εχω εδω και μια εβδομαδα το εν λογω κινητο και θα ηθελα καποιος να μου δωσει το link με την διαδικασια του root διοτι θα με απαλλαξει απο τον κοπο να διαβασω 831 σελιδες για να βρω τον τροπο . ευχαριστω εκ των προτερων.
  9. ευχαριστω πολυ για την αμεση ανταποκριση θα το προσπαθησω και ελπιζω να τα καταφερω ειδαλως με βλεπω να τις περναω με τον παλιο χειροκινητο τροπο.
  10. επειδη μολις σημερα αγορασα το κινητο και ειμαι στην διαδικασια των επαφων και ειμαι ολιγον ασχετος λιγες παραπανω πληροφοριες για το πως θα γινει αυτο . Ευχαριστω .
  11. σε συγκριση με το xperia x8 οσον αφορα τα επιππεδα του ηχου και συνομιλιας ποιο νομιζεται οτι υπερισχυει.
×
×
  • Create New...