Jump to content

tmark65

Members
  • Δημοσιεύσεις

    58
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tmark65

  1. tmark65

    Poco F3

    Καλημέρα, Τωρα κατεβαίνει και στο δικό μου !
  2. tmark65

    Poco F3

    Αυτό ίσως να συνέβαινε και με μένα γιατί 5G επιασα κέντρο Θεσσαλονίκης και όχι εδώ που μένω. Το λέω αυτό εκ των υστέρων .... Στην περιοχή μου σήμερα
  3. tmark65

    Poco F3

    Καλησπερίζω την παρέα. Κάτοχος ενός Mi 9t pro τον τελευταίο 1,5 χρόνο ήρθε η Cosmote με μια εξαιρετική επιδότηση και μου έβαλε φωτιά. Δεν το σχεδίαζα για καινούργια συσκευή γιατί το mi9t pro αποδείχθηκε εξαιρετικό τηλέφωνο, για μένα τουλάχιστον και την χρήση που κάνω, αλλά καθώς είχα και δώροεπιταγη από την σύνδεση του Ίντερνετ με έβαλε σε σκέψεις για συσκευή 5G. Έτσι λοιπόν το κόστος δεν μου φάνηκε αποτρεπτικό ώστε να το αποκτήσω. Ξεκίνησα για mi 10t η mi 11t lite αλλά μετά από συζήτηση με ένα φίλο κατέληξα στο Poco F3. Την συσκευή η Cosmote ΔΕΝ την είχε στις 5G αλλά στις 4G. Διαβάζοντας εδώ το θέμα αποφάσισα και το αγόρασα εκτιμώντας ότι δεν θα έχω θέμα. Σήμερα συμπληρώνει 3 μέρες στα χέρια μου και είμαι πολύ ευχαριστημένος σε σχέση με το mi 9t pro. Δεν ξέρω γιατί κάποιοι παραπονιούνται για την κάμερα του, εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος. Αρνητικό για μένα η μπαταρία που δεν βγάζει την ημέρα.. Διαβάζοντας για το θέμα με το 5G και την ενεργοποίηση του έστειλα και εγώτο μήνυμα για το 5G στο 1333 και όλα καλά ! Σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες που τόσο απλόχερα μοιράζεστε εδώ όλοι.
  4. Μάλλον συμβαινει το τελευταίο. Ευχαριστω για την βοήθεια
  5. Τι εννοείς reset ? Εννοείται πως δεν την εβαλα με ανοικτή συσκευή !
  6. Καλησπέρα, Έχω το Ρ9 lite 2016, 2Gb/16Gb με έκδοση την 383. Μέχρι πρότινος είχα μία Sim card μεσα και από προχθές απέκτησα και νέο υπηρεσιακό αριθμό. Προκειμένου να αποφύγω την χρήση 2 κινητών τοποθέτησα και την δευτερη Sim στην θεση της SD. Δυσατυχως όμως διαπιστώνω ότι η δευτερη κάρτα δεν αναγνωρίζεται απο την συσκευή ! Λύση υπάρχει ;;;;;
  7. Ετσι και έγινε, το τηλέφωνο παίζει κανονικά με STALION αλλά και σαν τηλέφωνο από χθες ! Δυστυχώς μας το "φαγανε" τα γυναικόπαιδα ;) Ευχαριστώ όλους, σειρά τώρα θα πάρει άλλη συσκευή για αναζωογόνηση !!!
  8. Ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον !!! Ελπίζω να μπορέσω να το ανταποδώσω κάποια στιγμή !
  9. STALION !!!!! και με ραδιοφωνάκι ;)
  10. Μην ανησυχείς και εγώ είμαι πολύ στο γέλιο τις τελευταίες μέρες, να φανταστείς έρχεται η γυναίκα μου το βράδυ που με βλέπει να παιδεύομαι και χασκογελάει. Μου λέει, πεταμένοο δεν το είχες τι σε επιασε τώρα ;;;;;; Βρήκα παιχνίδι κοινώς !!!! Παρεμπιπτόντως το γύρισα σε 4.0.3 αλλά σε λίγο θα ξεκινήσω εργασίες να πάω σε 2.3.5 και να καρφώσω (GAP) ΣΤΑΛΙΟΝ !!
  11. λοιπόν, Εχω θέμα μεγάλο ...... χαχαχα Μετά το install των ROM περνάει πολύ γρηγορα την εγκατασταση CM & Gapps !!!! Στην επανεκκίνηση δεν εμφανιζεται android παρα μονον ξαναξεκινά με 4.0.3 !! Κάτι πρέπει να γινεται με την εγκατάσταση ! Πρέπει να ξαναδώ την σειρά της εγκατάστασης ισωςς κάτι προσπερνάμε ! Φιλικά
  12. Πετράν μην μου αγχώνεσαι !!! Ειμαστε σε flashROM κοινωνία .... χαχ α χα Δες που τώρα δεν δλουλεύει τίποτε χαχα χαχαχα Ο Γιώργης πρέπει να έχει διπλώσει στα γέλια ;)
  13. Εγινε θα το ξανακανω !!!
  14. ΧΑ ΧΑ ΧΑ Βασικά ψάχνω να βρω την ελαφρότερη και ταχυτερη ΡΟΜ μετά θα κανει αυτό για το οποίο έχει φτιαχθεί ! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λοιπόν κάνοντας και το Advance wipe/system μετά ακολουθώντας την διαδικασία πριν κάνει reboot μου λέει ότι δεν εχει εγκατεστημένο OS και ουτε root χρήστη ! Τα εκανα ξανα και ξανα και εχω το ίδιο μηνυμα. Μετα το reboot ξεκινά και μένει μονιμα στο logo του Huawei για ωρες!!! :mad:
  15. Κατέβασα και την άλλη ΡΟΜ την 12.6.15 να δοκιμασω Πάμε λοιπον, όλη την διαδικασία από την αρχή !
  16. Ευχαριστω για τις οδηγίες αλλά αντιμετωπίζω προβλημα το εξής θέμα το install της CM12.1 και GoogleApps *δλδ. με το που κανω την διαδικαισία , φτανω στην sd επιλέγω το CM12.1, add more ZIP -> gapps και κανω swipe to install αυτο σε 3 δευτερολεπτα επιστρεφει στο μενου Κανωντας rebbot δεν εμφανιζεται το android αλλα με ξαναβαζει στην ICS ! Δοκιμασα και με τις δυο εκδόσεις 12.1 που έχει το link ! any idea ?
  17. Μάλιστα !!! http://i.imgur.com/1OIdAb5.jpg http://i.imgur.com/vTwoVvR.jpg
  18. Λοιπόν είπα να κάνω νταραβέρι με τον οδηγό του φίλου .... Είμαι λοιπόν σε 4.0.3 καμπάνα όπως λέω και πιό πάνω αλλά !!!!!!!! τρώγομαι να πάω σε ΚΙΤ ΚΑΤ και ακολουθω τις οδηγίες του φίλου .... κατεβάζω το CWM 5.0.2.7 για να ανεβασω το 4.4.2 :) ΑΛΛΑ !!!! Ξεκινάω την συσκευή και μπαίνω στην ΡΟΖ οθόνη συνδέω το USB αλλά δεν κάνει τίποτε το παλιό MAC. επανάληψη χωρίς μπαταρία, πάλι τα ίδια ... restart κλπ δεν είχαν αποτέλεσμα ... MOYGGA STHN STROYGGA μαγκες !!! πώς θα περάσω το image μέσα τώρα; Καμμιά ιδέα του τι μπορει να συμβαινει ; Update Εκανα downgrade απο 4 σε 2.3.5 μέσω dload ελπίζωντας ότι θα ξαναεχω προσβαση στον image folder αλλά πάπαλα !!!
  19. Ετοιμος είμαι αλλα ολίγον τι απειρος σε όλα αυτα που περιγράφονται στο XDA, για αυτό και το συζητάω εδώ !
  20. ... και επειδή τρώγομαι, τώρα που απέκτησα και μια άνεση ;), μόλις του κάρφωσα της 4.0.3. Καμμιά σχέση με την Stalion .... το αισθάνεσαι οτι ειναι αργό το τηλέφωνο ενώ η Stalion σε σχεση με αυτην την έκδοση κυριολεκτικά πετούσε ! Ψήνομαι για 12.1, Γιώργος ακούει ;
  21. Tου κάρφωσα το Stalion, γρήγορα παέι !!! Βλέπω στο XDA εκδόσεις 12.κάτι τι λέτε πάμε να παίξουμε ;
  22. Γιατι βγαινει αυτό ή θα έπρεπε να το εχω βγάλει ?
  23. Αγαπητοί φίλοι, Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον Γιώργο για την αποτελεσματικότητα και το πάθος του να βοηθήσει ! Ειλικρινά αισθάνομαι υποχρεωμένος απεναντί σου φίλε Γιώργο. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΨΥΧΑ !!! *Αφού τώρα δουλεύει το σύστημα τι έχει να κάνουμε επιπλέον !!!
  24. Γιώργη τελικά ΔΕΝ θα το στείλω !!! ΔΛΕΒΕΙ ΤΟΥ ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ !!!!!!!!! JET !!!!!
  25. Καλημέρα, ζω μια ΡΟΖ πραγματικότητα !!! Ειμαι με 3 διαφορετικές SD κάρτες, 2 Transcend(2Gb, 16Gb) και μια Kingston (4Gb) Από τις τόσες φορές που εχω βαλει-βγάλει το USB καλώδιο το MAC θα αρχίσει να γεννοβολά usbakia !!! :lol: Νομίζω ότι το επόμενο στάδιο θα είναι να το στείλω !!!
×
×
  • Create New...