Jump to content

longest71

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

longest71's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. και εγω θα ηθελα ενα downgrade αν δεν βγει καποιο patch Που λυνει καποια προβληματα...
  2. εγω περασα την lollipop στο g2 αλλα δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος μεγαλη δεσμευση ram.... 1,36 και πανω μνημη σε χρηση παντα!! αρκετα πιο αργο το τηλεφωνο συνολικα....χαθηκε το weather animation της lg στην locksreen.,,,,,και απο μπαταρια...δεν ειδα καμια βελτιωση.... πολλα προβληματα...θα πηγενα πισω στην kitkat πολυ ευχαριστως!!! υπαρχουν λυσεις για τα προβληματα τις lollipop?. εχει ανακοινωθει κανενα patch? γιατι αλλιως δε λεει .....
  3. συτο το εκανα./..και μετα απο 1 λεπτο ανοιγει μονο του..δε μενει κλειστο. δυστυχώς δεν εχω φορτιστη ..αυριο θα το παω σε κανενα service να φορτίσω την μπαταρια εξωτερικα . thnaks παντος!
  4. οταν λες reboot? με ποια διαδικασια? με αυτη που μου ειπες πιο πανω (βγαλε την μπαταρια αστο 5 λεπτα εξω και ξαναβαλτο να φορτισει κλειστο για 10-15 λεπτα και μετα ανοιξε το!) οπως σου ειπα δεν μενει κλειστο..ανοιγει μονο του μετα απο 1 λεπτο. μπουταρει και ζηταει ρευμα. του λεω οκ και κλεινει..και αιντε ξανα το ιδιο μετα απο 1 λεπτο.
  5. για να λεει charging σημαινει οτι παει να φορτισει. αν τα εχει παιξει η μπαταρια τοτε γιαυτο βλεπει το 0% και επειδη δεν μπορει να τη φορτισει ..κλεινει... αυτη την υποθεση κανω
  6. δε μενει πολυ ωρα κλειστο. ανοιγει μονο του ...λεει φορτιση (0%) και μετα ξανακλεινει...και μετα απο 5 λεπτα παλι τα ιδια. απο οτι βλεπω μαλλον η μπαταρια τα επαιξε.
  7. δεν ξερω αν τοποθετω τοπροβλημα μιου σωστα σε αυτο το σημειο του forum. εχω ενα sg s 2 . απο το πρωι αρνειται να φορτισει. ειτε με το φορτιστη ειτε με το καλωδιο usb δεν φορτιζει. το βαζω στην πριζα , δεν αναβει το συμβολακι της φορτισης ..παραμενει κλειστο . καποια στιγμη ανοιγει ,,γραφει οτι φορτιζει το συμβολο πανω δεξια ...μετα λεει οτι δεν εχει μπαταρια και ζηταει να μπει στην πριζα ...και μετα κλεινει. ...και αργοτερα ξανακανει αυτη τη διαδικασια... καμια ιδεα?
  8. Ειμαι νεος κατοχος ενος samsung galaxy s 2 ...πριν ειχα iphone3gs και τωρα στο νεο λειτουργικο ειμαι λιγο χαμενος. το πρωτοπου θα ηθελα να αλλαξω (ενα-ενα...μεχρι να μαθω,) ειναι το Lockscreen. μπορουμε να βαλουμε live wallpaper στο lockscreen? υπαρχει καπου ι διαδικασια για το πως το αλλαζουμε και πως κανουμε Modification προσθετοντας διαφορα widgets? αυτα για αρχη....και ευχαριστω εκ των προτερων...
  9. παιδια μου εδωσε η αδερφη μου το συγεκρημενο τηλ αλλα εχει βαλει κωδικο στα μυνηματα και δεν το ηξερα και τωρα δεν μπορω να δω τα μυνηματα μου. τον κωδικο που εχει βαλει δεν τον θυμαται. υπαρχει τροποσ να τον αρω?
×
×
  • Create New...