Jump to content

ip10

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ip10

  1. HTC One Mini - Οχι τόσο καλά χαρακτηριστικά όσο το Galaxy, αλλά είναι πολύ πιο όμορφο. Η σχεδίαση της Samsung έχει αρχήσει να κουράζει.
  2. Και στο δικό μου το μαύρο κομμάτι που περιλαμβάνει τη κάμερα είναι πιο έξω από τη θήκη. Το σύγκρινα με μία συσκευή σε ένα κατάστημα COSMOTE και έχει μεγάλη διαφορά. Δεν νομίζω να είναι πρόβλημα. Το δικό μου είναι απο τα πρώτα που βγήκαν, ίσως το διορθώσαν μετά. Σχετικά με το φορτιστή αυτοκινήτου, δούλευε κανονικά για 1-2 μέρες και μετά άρχισε να έχει πρόβλημα και στο τέλος να μην δουλεύει καθόλου. Θα δω πως θα πάει και με τον καινούριο που υποτείθεται είναι και πιο ισχυρός.
  3. Μήπως κάποιος χρησιμοποιεί το κινητό για πλοηγό GPS στο αυτοκίνητο; Τις τελευταίες δύο εβδομάδες που χρησιμοποιώ το 820 καθημερινά στο αυτοκίνητο με τη ΝΟΚΙΑ Drive εφαρμογή ανοικτή έχω πρόβλημα με τον φορτιστή του αυτοκινήτου. Μου χάλασε ένα φορτιστή 1000μΑ και αγόρασα ένα 2100μΑ (φορτιστή για ipad). Παρόλο τη μεγαλύτερη ισχύ όταν χρησιμοποιώ το ΝΟΚΙΑ Drive παρατηρώ ότι δεν φορτίζει. Έχει παρατησήσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα φορτίζοντας από την παροχή αυτοκινήτου;
  4. Το δικό μου το αγόρασα από Χονγκ Κονγκ και έχει Ελληνικό μενού και πληκτρολόγιο. Από ότι φαίνεται τα Windows Phone έχουν τις ίδιες επιλογές όπου και να αγοράσεις το κινητό. Όπως και iOS στο iPhone.Το μόνο διαφορετικό που είχε ήταν κάποια links σε κινέζικες ιστοσελίδες και εφαρμογές.
  5. Μετά από αρκετό καιρό χωρίς σήμερα το έφτιαξα στο Νοκια Care Κηφησιάς. 117 ευρώ για αντικατάσταση οθόνης. Πρέπει να βρω καμιά θήκη να μη γλιστράει!!! :-)
  6. Ο πιο σημαντικός λόγος ήταν το μέγεθος. Μου φάνηκε πολυ πιο μεγάλο από το HTC Desire HD που χρησημοποιούσα πριν. Έπειτα, ίδιος επεξεργαστής και RAM, υποδοχή SD card και δεν βγάζω πολλές φωτογραφίες με το κινητό οπότε δεν θα χρησιμοποιούσα τη κάμερα στο 920. Το μόνο που θα ήθελα από το 920 είναι η ποιότητα της οθόνης σε 4.3 ιντσες.
  7. Η προσωπική μου επιλογή ανάμεσα στα δύο είναι το 820. (Το πήρα αφού πρώτα δοκίμασα και το 920).Πιστεύω ότι αν δεν σε πειράζει το έξτρα βάρος, το μέγεθος και η διαφορά τιμής το Lumia 820 είναι αρκετά καλύτερη επιλογή απο το 720 λόγω επεξεργαστή και μνήμη RAM. Σε αυτά τα δυο το 820 είναι μαζί με τα high-end Windows κινητά. Πιστεύω ότι η εμπειρία χρήσης είναι πολύ καλύτερη στο 820 από οτι θα είναι στο 720. Φυσικά δεν έχω παίξει ακομη με το 720, οπότε η Νοκια μπορεί να μας εκπλήσει. Για να δούμε.:)
  8. Βιντεοκλήση μπορεί να γίνει μέσω Skype. Το έχω δοκιμάσει και δουλεύει μια χαρά. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες εφαρμογές που θα μπορείς να καλέσεις με βίντεο.
  9. Έχεις δίκαιο έχει καλύτερο resolution. Νόμιζα το 4s είχε τη ρέτινα. Πάντως προτιμώ το Lumia. Ίσως είναι και λόγω της διαφοράς μεγέθους της οθόνης. Το iphone4 μου φαίνεται πολύ μικρό μετά από 2 κινιτά που είχα με 4.3 ίντσες οθόνη.
  10. Το πρόβλημα με το bt το κάνει όταν κάνεις slide up πριν ή με το που χτυπήσει. Πριν χτυπίσει το κινητό ακούσετε η εισερχόμενο κλήση στο ακουστικό, απο κεκτημένη ταχύτητα στο αυτοκίνητο, απαντούσα το τηλέφωνο κάνοντας slide up αντί να πατήσω το πληκτρο στο ακουστικό. Τότε το κινητό δεν ανταποκρινόταν ούτε μπορούσα να το επαναφέρω, το έπαθα 3 φορές και απο τότε περίμενα να χτυπίσει 3-4 φορές πριν απαντήσω. Μπορεί και να το έχουν φτιάξει σε κάποια τελευταία αναβάθμιση. Από την οθόνη του iPhone 4 ναι. Πολύ καλύτερη. Το iPhone 4 δεν έχει τη retina οθόνη. Μέχρι να σπάσει μου το έκανε το πρόβλημα. Μόλις το φτιάξω θα ξανατσεκάρω.
  11. Πριν σπάσει η οθόνη είχα κι εγω το ίδιο πρόβλημα μετά τη τελευταία αναβάθμιση του λειτουργικού. Πιστεύω είναι SW πρόβλημα γιατί πριν δεν το έκανε. Επίσης ένα άλλο πρόβλημα που βρήκα στη απάντηση κλήσεων είναι όταν έχεισ στο κινητό συνδεμένο hands free bluetooth, και απαντήσεις τη κλήση στο κινητό αντί για το handsfree κολλάει το κινητό και πρέπει να βγάλεις τη μπαταρία για να επανέλθει. Θέλουν λίγο χρόνο τα Windows να καθαρίσουν από τέτοια προβλήματα. Τώρα φυσικά που πήγα πίσω σε ένα παλιό iphone 4, δεν έχω αυτά τα θέματα, αλλά δεν μπορείς να συγκρίνεις την οθόνη και την ταχύτητα του Lumia. :-)
  12. Ναι. Μου έπεσε πολλές φορές λόγω του ότι γλυστράει. όταν το φτιάξω θα αλλάξω τη θήκη. Η λευκή είναι γυαλιστερή και δεν νομιζω να έχει το ίδιο πρόβλημα. Η ιστιοσελίδα της Νοκια για υποστήριξη είναι πολύ λίγη. Η επικοινωνία γίνετε μόνο μέσω email και η λίστα των Νοκια Care σημείων είναι κενή. Νόμιζα ότι θα ήταν καλύτερη ή θα είχε ένα τηλέφωνο επικοινωνίας... Θα τους στείλω email να τους ρωτήσω. Ευχαριστώ για το λινκ. το σκέφτομαι να το δοκιμάσω. δεν εχω ξανανοίξει κινητό αλλά αν η επισκευή είναι πάνω από 150 Ευρώ θα πάρω και ένα κατσαβιδάκι και θα το ρισκάρω. Είμαι στο εξωτερικό με τη δουλειά τώρα που μου έσπασε και ρώτησα εδώ (Νότιο Αφρική) για να το φτιάξω. Μου ζητήσαν 250 ΕΥΡΩ!!!!:shock: Ελπίζω Ελλάδα να έιναι πιο φτηνά.
  13. Έχω το Νόκια 820 από το Δεκέμβριο και πάνω που το είχα συνηθήσει μου έπεσε και έσπασε η LED οθόνη.:mad: Το κινητό μέχρι να πέσει ήταν σούπερ. Πολύ γρήγορο και πολύ απλό το Windows λειτουργικό. Έχω όμως το κίτρινο χρώμα και ενώ μου αρέσει πολύ η θήκη γλυστράει σα διάολος. Μάλλον μετά την επισκευή θα πρέπει να αλλάξω το χρώμα του πίσω καπακιού. Τα Νοκια Care Centres, από ότι είδα έχουν κλείσει. Μήπως ξέρει κανένας που μπορώ να το επισκευάσω οικονομικά χωρίς να χάσω την εγγύηση;
  14. Έχω το 820 εδώ και 3 εβδομάδες. Η μπαταρία διαρκεί περίπου μία μέρα ανάλογα την χρήση και ως αντικαταστάτης του παλιού μου HTC Desire HD μπορώ να πω ότι η διάρκεια ζωής δεν μου δημιουργεί πρόβλημα. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από το κινητό, αλλά παρατηρώ ότι κάνει restart από μόνο μερικές φορές. Έχει δει κάποιος το ίδιο πρόβλημα; Δεν θα το παρατηρούσα αν δεν είχα το PIN της SIM ενεργοποιημένο.
×
×
  • Create New...