Jump to content

STRATOS77

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by STRATOS77

  1. Παλικαρια καλησπερα...εχω ενα θεματακι με το εν λογω κινητο....ενω εκανα root ολα καλα και ειχα το κινητο στην κατοχη μου 4 μηνες,αποφασισα να το δωσω σε ενα φιλο μου και να παρω ενα αλλο κινητο... Εβαλε το παλικαρι την καρτα του και απο τοτε αρχισαν τα παλαβα... Δεν μπορει να μπει στο market με τιποτα...του ζητα τον δικο μου κωδικο...δεν μπορει να τιποτα να γυρισει σε εργοστασιακες ρυθμισεις...οταν το κανει αυτο απλα το κινητο του λεει οτι δεν γινεται, και οταν μπουταρει απλα δεν ξαναανοιγει...του εκανε unroot και αυτο παλι τα ιδια...τι κανω? το πεταω να ηρεμησω η υπαρχει τελικα λυση? Ειναι κριμα δηλαδη γιατι εδωσα κατι σε ενα φιλκο και του βγηκε ξυνο ρε ****το...!!!!:(:( Δεκτη οποιαδηποτε βοηηθεια....:rolleyes: Ευχαριστω ολους..
  2. Παιδια καντε με και εμενα add sto ( stratos77777 ) ξεκιναω και εγω σιγα σιγα να κανω εσας..
  3. φιλοι μου καλησπερα....εχει κανει καποιος rooting στο τηλεφωνο του?απο εχτες ειμαι κατοχος αυτου του κινητου και ενδιαφερομαι να το ρουταρω... Προγραμματα τροπος κλπ γενικα οτιδηποτε ωστε να πετυχουμε το σκοπο μας.....:lol::lol::lol: Ευχαριστω.. Κανεις να βοηθησει? :(:( Πραγματικα δεν εχει κανει κανεις root αυτο το κινητο?εψαξα στο νετ για να βρω πληροφοριες,αλλα καμμια δεν μου δουλεψε... Υπαρχει καμμια ακρη τι λετε? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.
  4. φιλε μου πηγαινε στο 9volto οπου πηγα και εγω το πηρα 354!!!!και δωρεαν αναβαθμηση σε w800!!!φοβερο???χωρις φυσικα κανενα προβλημα!!!η καλυτερη τιμη φυσικα...
×
×
  • Create New...