Jump to content

nyor

Members
  • Δημοσιεύσεις

    183
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nyor

  • Ημ. Γέννησης Ιούλιος 5

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Περιοχή

  • Περιοχή
    Unwired

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

nyor's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Πωλείται το Realme GT (5G) με την special Vegan Leather έκδοση 12GB RAM / 256 ROM σε Racing Yellow. Φοράει τον Snapdragon 888, Οθόνη 6.43 Super AMOLED με ρυθμό ανανέωσης 120Hz, Dolby Atmos ηχεία (εξαιρετικά!), Android 13 και Ταχεία Φόρτιση (0-100) σε 35' με τον 65W SuperDart φορτιστή του (ακόμα με την ζελατίνα του περιμετρικά), fingerprint sensor στην οθόνη με φανταστική απόδοση! Δέχεται 2x SIM. Στο κουτί του, με χρήση ως 2η συσκευή, πραγματικά σε κατάσταση unboxing, άριστο, με την original transparent θήκη του και τα Type-C ακουστικά του ακόμα ανέγγιχτα/αχρησιμοποίητα. Μαζί θα δοθεί και 2η θήκη που φορούσε. Φοράει τζαμάκι απο την 1η μέρα! Τραβάει εξαιρετικές φωτογραφίες για τα κυβικά και ειδικά το Night Mode με σταθερό χέρι, κάνει θαύματα. Όπως και το super steady 1080p/60fps Video up to 4K! Σε καθημερινές δουλειές είναι beast, ως super απαιτητικός χρήστης του, δεν με απογοήτευσε ΠΟΤΕ! HDR10 για πολύ όμορφα και ρεαλιστικά video στο Youtube. UPDATE: Το κινητό πέρασε μόλις επιτυχώς στην latest επίσημη Android 13. (από Android 11 όταν γραφτηκε η Αγγελία, σε Android 12 κ από εκεί σε 13). Βελτίωσε σημαντικά πληθώρα χαρακτηριστικών, εμπειρία χρήσης, αισθητικές επεμβάσεις, κάμερα και μπαταρία! Παραθέτω νέα screenshots. Απόδειξη από ελληνικό κατάστημα με εγγύηση 2ετής έως Σεπτέμβριο του 2023 (φέτος). Πωλείται για μεταφορά σε άλλη εταιρεία εδώ και 1 μήνα. Τιμή τελική. Ανταλλαγές όχι δεκτές. Κάθε έλεγχος δεκτός. Αποστολή πανελλαδικώς. *Αθήνα κατόπιν συνεννόησης για επί προσωπικού παράδοση. TIMH: 420 Ευρώ https://www.bestprice.gr/item/2156800608/realme-gt-5g-256gb.html https://www.realme.com/global/realme-gt

    420 €

    Αθήνα - GR

  2. nyor

    Realme GT 5G

    Έσκασε σήμερα το 13αρι 🤘🏻 Succeeded 💯😎
  3. nyor

    Realme GT 5G

    Δεν ξέρω αν κερδίζεις κάτι με το να λες ότι αποσυρθηκε η ότι δεν λειτουργούν τα VPN συνεχεια, κάθε μέρα. ΚΑΝΟΝΙΚΑ το δείχνει. Είπαμε: ΔΕΝ το δείχνει σε σένα. Μόλις τσεκαρα πάλι. Κοίτα την ώρα (πριν 1' λεπτό).
  4. nyor

    Realme GT 5G

    @fantomXxXxΣε έθιξε κάνεις η μόνος σου θίχτηκες? Κρατά τις telegram πηγές σου κρατάω τις δικές μου. Δεν σου επέβαλλε κάνεις τίποτα. Δικό σου κινητό, δική σου και η άποψη.
  5. nyor

    Realme GT 5G

    Απο αυτή την βδομάδα και έπειτα αναμένεται με ΟΤΑ. 15 μερες μετα το αρχικό release αρχιζει η full διαθεση του. Αφου ποτέ δεν σου λειτουργησε με proton 3 μερες τωρα ουτε με τους free VPN, τι παιδευεσαι τζαμπα. Αστο θα'ρθει.
  6. nyor

    Realme GT 5G

    Επιτέλους, κάποιος που του δουλεύει το VPN που έδωσα!! ✊🏻
  7. nyor

    Realme GT 5G

    Καλορίζικος και με την Ευρωπαϊκή κιόλας 👍🏻. Κατέβασε την κάνε install, reboot, και μόλις επιστρέψεις (ελπίζω να έχεις κρατήσει backup ότι θέλεις) κάνε hard reset, reboot και ξεκινάς στήσιμο από την αρχή.
  8. nyor

    Realme GT 5G

    Εγώ ξαναλέω, δεν την έχω βάλει. Θα στρώσει κάνα δίμηνο και μετά. Θα είχε αναφερθεί νομίζω αν υπήρχε θέμα. Όποιος την έβαλε μπορεί να σου το επιβεβαιώσει.
  9. nyor

    Realme GT 5G

    Uninstall Viber, reboot, install πάλι και check.
  10. nyor

    Realme GT 5G

    Clean install έχεις κάνει η όχι? Αν όχι, uninstall Viber, reboot, install πάλι και check.
  11. nyor

    Realme GT 5G

    Διαχείριση Γνωστοποίησεων-Σηματα-Αριθμος
  12. nyor

    Realme GT 5G

    Παιδιά, τα λέω, αλλά επειδή κάποιοι τσατιζονται ε ας μη μιλάω καλύτερα. Τώρα δεν μπορείς να την βγάλεις. Rollback σε 11 μόνο. Μόνο αν βρεις την EU σαν zip και την περάσεις από πάνω. ΟΤΑ δεν γίνεται. Του γνωστού σου γράφει 29.12 γιατί έχει πάρει την Ευρωπαϊκή λογικά. Αφου του Γρηγόρη έκατσε καλά, προχωρά. Γιατί για να βγει δεν βγαίνει.
  13. nyor

    Realme GT 5G

    It's up to you man, όπως επιθυμεις
  14. nyor

    Realme GT 5G

    16/12 κυκλοφόρησε Κίνα... 27/12 Ινδία και EU λίγες μέρες μετά. Κανονικά δεν θα έπρεπε να βγάζει κινέζικα.
  15. nyor

    Realme GT 5G

    😂😂 Πιστεύω θα βελτιωθεί αρκετά ούτως η άλλως ο 888 πονάει εκεί σε κατανάλωση και είναι γνωστό στους κατασκευαστές. Πάντα κερδίζεις κάτι χάνεις. CPU σφαίρα και κατανάλωση ε δεν πάνε πάντα μαζί. Ένα fine tuning ωστόσο ειδικά σε stand by mode πρέπει να το έχουν κάνει ήδη. Τωρα που θα το βάλετε θα δείτε κιόλας μετά από καμιά 10ρια μέρες που θα στρώσει η χρήση στο 12αρι.
×
×
  • Create New...