Jump to content

lolis123

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

lolis123's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ναι φίλε μου είναι τσεκαρισμένα.Εξάλλου από την αρχή δεν έπιανε σήμα και πήγα να βάλω την ROM μήπως και έφτιαχνε. Λογικά υπήρχαν τα IMEI και πριν.
  2. Τελικά το αρχικό πρόβλημα που είχα δεν λύθηκε.Ακολούθησα όλες τις οδηγίες έκανα εγκατάσταση την ROM σε Download only χωρίς να είναι τσεκαρισμένα τα CACHE και USRDATA που έιναι με το Firmware Upgrade αφού μου έβγαζε το παραπάνω μήνυμα λάθους.Έβαλα και τα ΙΜΕΙ που είχαν χαθεί αλλά σήμα δεν πιάνει το άτιμο.Αναγνωρίζει την κάρτα της WIND η οποία δουλεύει κανονικά σε άλλο κινητό αλλά οχι σε αυτό.Όταν το βάζω να ψάξει τα δίκτυα μου βγάζει μόνο της COSMOTE αλλά δεν έχω κάρτα micro SIM για να δοκιμάσω.Λέτε να είναι προβληματικό με το θέμα της κεραίας?Στην ισχύ σήματος μου βγάζει -115 dBm 8 αρχ. και παίζει με διάφορες τιμές.
  3. τωρα ειδα τι γραφει εγω το εκανα αλιος : windows 32bit preload mode βγαλμενη την μπαταρια μετα SP_Flash_Tool_v5.1352.01 scatter loading πατας download only cheκαρις ολα εκτος απο cache usrdata πατας doenload και μετα συνδεεις το κινητο με βγαλμενη μπαταρια κοκκινη μπαρα κιτρινη μπαρα πεταει ok και τελος! δοκιμασε και πες (τα drivers του κινητου στο pc ΜΤΚVCOM καπος ετσι τα εχει)
  4. Δοκίμασα και σε windows 32 αλλά βγάζει τα ίδια μηνύματα.Καμιά άλλη ιδέα?
  5. Παιδιά βοήθειαααα!Κατέβασα την ROM από το http://www.needrom.com/download/mlais-m9/ και ακολούθησα ολα τα βήματα που αναγράφονται αλλά στην πρώτη περίπτωση στο Sp flash tool επιλέγοντας στο Download only μου βγάζει το εξής: PMT changed for the ROM; it must be downloaded. και στην δεύτερη περίπτωση με Firmware Upgrade μου βγάζει : brom error: s_fthnd_file_is_not_loaded_yet (5007) there is file not loaded yet! (hint): 1. please check if the da path is correct. 2. please check if all the rom files exist. 3. please check if the scatter file description is sync with the exist rom files. Το κινητό δεν ανοίγει πλέον.Έχει brickαρει!!!! Το PC το βλέπει όμως.Ξέρει κανένας γιατί?Έχω περάσει ROMS σε διάφορα κινητά χωρίς να είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα.Ευχαριστώ!
  6. Όχι είναι καινούρια η κάρτα της WIND.Την ίδια έβαλα και σε ένα άλλο Μlais M9 και δούλεψε κανονικά.
  7. Παιδιά γειά σας!Έχω πάρει το Mlais M9 αλλά δυστύχως δεν μπορεί να πιάσει καθόλου σήμα δικτύου.Έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα?Έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά τίποτα.Υπάρχει κάτι άλλο να δοκιμάσω?Ίσως κάποια ROM?
  8. Παιδιά καλησπέρα!!! Έχω χοντρό πρόβλημα με το Μio P350. Αφού πήγα να του εγκαταστήσω κατι προγραμματάκια και έκανε Reset μου εμφανισε άσπρη οθόνη. Δοκίμασα να του κάνω Hard Reset με το joystick προς τα επάνω αλλά τίποτα.Κάπου έιχα δει ένα αλλο κολπάκι με το joystick προς τα κάτω όπου εμφανίζεται ένα μενού με εντολές. Εκεί είχε μια εντολή "low level format". Αφού την επελεξα και έκανε format μετά δεν άναψε πάλι.Τώρα μπαίνω μόνο στο μενου με τις εντολές. Έχουν σβηστεί τα Windows? Tι μπορώ να κάνω? Με την εγγύηση θα έχω πρόβλημα?
×
×
  • Create New...