Από τη στιγμή που η φραγή δεν είναι του ΟΤΕ αλλά μέσω του κέντρου σου δεν μπορείς να αμφισβιτήσεις καμία χρέωση.
Για αυτούς τους λόγους υπάρχει μ υπηρεσία της φραγής απερχόμενης επιλοινωνίας με κωδικό η οποία παρέχει την μέγιστη ασφάλεια.
Ψάχνω πολύ καιρό τον τίτλο μιας ταινίας που το τραγούδι των τίτλων το έχει ερμηνεύσει σε ελληνικό στοίχο ο Ρ.Ουίλιαμς με τίτλο "Θα ζήσει".
Ποιά ταινία είναι ρε παιδιά προς το τελος του 70 αν δεν απατώμαι.
Ευχαριστώ.
Αν ο υπάλληλος του ΟΤΕ θέλει,μπορεί,έχει το χρόνο,τη διάθεση να εξυπηρετήσει τότε ναι γίνεται αυτό που λες.
Σε καμία περίπτωση δεν είναι υποχρεωμένος να κάνει κάτι παραπάνω από το να συνδέσει το ΝΤ στην πρώτη μπρίζα.
4/11 γύρισα 2 γραμμές απο vivodi σε ΟΤΕ.
5/11 γύρισα 1 γραμμή απο teledome σε ΟΤΕ.
Και οι 3 τα πήρανε στο κρανίο με τις ******** τους περί ιδιόκτητων δικτύων γιατι όποτε χρειαστήκανε υποστήριξη τους παραπέμπανε στον ΟΤΕ.
Ας τα παρουμε απο την αρχη.
Οταν σηκώνεις το τηλ εχει σημα,μπορεις να καλεσεις και να συγχρονήσει το μοντεμ.
Αρα γραμμη υπαρχει και καλει και καλειται.
Τι μπορει να συμβαίνει?
Κατι να κλεινει κυκλωμα με τη γραμμη οταν σηκώνεις το τηλ.και ετσι να συγχρονιζει με πολλες απώλεις.
Να υπάρχει καποια διαταξη φραγης η παραλληλου τηλ ξεχασμενη.
Λαθος συνδεσμολογια η να περναει μεσα απο συναγερμο.
ΑΣΧΕΤΟ
""Το 11880 Ανήκει στην εισηγμένη στο χρηματιστήριο εταιρεία ΕΙΔΗΣΕΟΦΩΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ""
Μηπως απο πισω κρυβεται η vivodi????
Ετσι λένε οι κακές γλώσες.
""O Μπατατουδης εχει αποχωρησει απο την εταιρεια απο το 2000""
O Μπατατουδης δεν ειναι το αφεντικό της intersat που θυγατρική της ειναι η telepassport?????????
""To θέμα είναι με ποιά έννοια αναφερόμαστε στην λέξη 'εκμετάλλευση'.
Αν εννοείς την ανηθικη τότε έχεις απόλυτο δίκιο.""
Φυσικά ανήθικη γιατί οι διάφοροι συνεργάτες τους αλλά και οι ίδιοι μόνο να τάζουν ξέρουν και το κάνουν καλά.
Υποσχέσεις,υποσχέσεις και όταν τους ρώτησα τι φάσμα έχουν για να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους άρχισαν να χορεύουν τσάμικο.
""Η διαφορά της tp είναι πως δεν ήξερε πως να εκμεταλλευτεί το δίκτυο της (και συνεχίζει να μην ξέρει), με αποτέλεσμα να μην αποδώσει όσο θα ήθελε.""
Πιστεύω οτι ξέρει και το εκμεταλεύεται στο έπακρο από προσωπική εμπειρία.
Ψάχνω ενα τραγουδι που ακουσα φευγαλεα και στους στοιχους αναφερει "η αγαπη ειναι πονος" η κατι τετοιο η μουσικη του λιτη με κιθαρα και αρμονιο-συνθεσαιζερ αν δεν κάνω λάθος.
help!!!!