Jump to content

The_Mentor

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About The_Mentor

  • Ημ. Γέννησης 24/02/1970

The_Mentor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Amerikaniki? E oxi onefluffycloud, e oxi kai amerikaniki. I mama einai japan , i paragwgi einai apo Malaisia mexri Kina. Ta eurwpaika montela exoun teliki sinarmologisi kai finetuning stin Germania.
  2. Να'το elteo, είχαμε ξαναπιάσει το θέμα, αλλά σε εκείνη ην σελίδα είχανε 3-4 παιδιά το ίδιο πρόβλημα, με απανοτές αντικαταστάσεις.
  3. Πάντως εάν έψαχνες σε original Toshiba μνήμη ο κωδικός είναι PA3312U-1M25 και πρέπει να έχει όχι πάνω απο 100€. Πόσα έδωσες στον MG Manager? Και για να μην το ξεχάσω, Μεγιά το μηχάνημα, Είναι εργαλείο όμως. Η εγγύηση από 2 σε 3 είναι το OPT-5053W-G3 έχει 110€ και ειλικρινά αξίζει τον κόπο.
  4. !!! ΣυνTopicistes ΠΡΟΣΟΧΗ τι σας λένε στα Καταστήματα !!!! Πήγα προχτές σε γνωστή αλυσίδα καταστημάτων για να ρωτήσω για το Toshiba Satellite M30X-113 και Μ30Χ-118. Το ένα έχει 1549 το άλλο 1699. Ρωτώντας λοιπόν εάν υπάρχει καμμιά ουσοόδη διαφορά στην οθόνη μου είπε ότι ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΧΟΥΝΕ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ FILM ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗ, ΠΑΡΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ. Το 118 φοράει Clear Super View 15,4 ενώ το 113 όχι, σε εικόνα το ένα με το άλλο καμμία σχέση. Ούτε σαν specs ούτε σαν οθόνη. Το χειρότερο είναι οτι πήγε να το βγάλει άχρηστο , και μου πρότεινε το δικό του ελληνικό Notebook. Το νού σας στους άσχετους πωλητές. Καλύτερα διαβασμένοι αγοραστές , παρά θύματα των εκάστοτε πωλητών. Ζητάτε να το δείτε το μηχάνημα πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση!!!
  5. Τα αρχεία σε τι μορφή είναι? ΤΧΤ, XLS ?
  6. Να σου πω... Α) Οι τιμές είναι χωρίς ΦΠΑ, και είναι προτινόμενες τιμές λιανικής, οπότε όλο και κάποιος θα σπάει τις τιμές. Β) Εδώ και τρία χρόνια περίπου δουλέυω με ένα Sat Pro 6100, το οποίο το έχω μόνιμα στην πρίζα, χρειαστεί δεν χρειαστεί. Την μπαταρί αδεν την έχω βγάλει , αλλά η αυτονομία της είναι περίπου απο 50 Min έως 80 Μin ανάλογα τι ρύθμισει έχω κάνει. Πάντως παρατήρησα ότι όταν η μπαταρία είναι στο 100% πάυει να φορτίζει και η θερμοκρασία παραμένει χαμηλή. Πιθανόν να σταματάει την φόρτιση μόλις γεμίσει και τραβάει μόνο όταν χρειάζεται. Αυτά βέβαια ισχύουν στα Toshiba, για τα άλλα δεν ξέρω
  7. Στην σειρά Α50 η κάρτα είναι όντως shared, Εγω προτιμώ την Μ30 με Nvidia 64mb kai 15,4" που είναι μια χαρά και κούκλα σαν μηχάνημα. Satellite M30X-113 (PentiumM-725(Dothan-1.6A), 512(256+256)MB DDR, 40GB, 15.4"W-XGA, ATI MOBILITY RADEON 9700(64MB), DVD-Super-Multi, Intel 11b/g (Centrino), XP Home Dual Installation Greek/English + τσαντα μεταφοράς) € 1549. Και εάν είχα φταλέ τώρα θα ήμουνα στο Qosmio F10-101 PentiumM-735(Dothan-1.7A), 512MB DDR, 60GB HP, 15.4"W-XGA HCSV, NVIDIA GeForce FX Go 5700 128Mb+SVP, DVD-Super-Multi, Intel 11b/g(Centrino), CarryCase, 2y intl.W, XP Home English > 2099
  8. @onefluffycloud εκεί είναι το ψωμί στην αυτονομία και στην θερμοκρασία. Απο επιδόσεις πως είσαι σε gaming?
  9. Συμφωνώ τα 500 είναι πολλά, αλλά 10% πάνω θα ήτανε νορμάλ. Προσωπικά εάν δεν είχα πρόβλημα με φταλέ θα έπαιρνα Sony, γιατί μου αρέσει το Design τους, αλλά για απόλυτες επιδόσεις μόνο Alienware. Service και στα δύο δεν θα είχα εδώ, αυτο είναι σίγουρο, αλλά μιλάω για την ιδανική περίπτωση πράγμα που δεν είvαι εδώ το θέμα μας. Εμπειρία απο Sony δεν έχω προσωπική, αλλά φίλος έιχε πάρει ένα απο έξω και ήθελε επισκευή. Το πήγε εδώ και το έστειλα έξω, το πήρε πίσω 2 μήνες μετά. Επισκευασμένο. Για Dell έχω ακούσει ότι το service είναι Onsite. Erxontai και το επισκευάζουν στον χώρο σου. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει, καλό θα ήταν να μας πεί κάποιος που έχει Dell και χρειάστηκε Service τι έγινε. Για Toshiba δεν έχει ακουστεί κάτι το τραβηγμένο. Εάν ήθελες same Day service και υπήρχε το ανταλλακτικό είχε κάποια μικρή χρέωση και το έπαιρνες σχεδόν επιτόπου, αλλιώς ήθελε 3-4 ημέρες.
  10. Διπλασιασμός σίγουρα δεν είναι. Το interna clock παραμένει το ίδιο, 1,6 ο ένας 3άρης ο άλλος. Η διαφορά είναι στην L2, 2ΜΒ έχει ο centrino και 1 ΜΒ έχει ο P4.Πράγμα που κάνει τον centrino πιο γρήγορο στα πακέτα μεταφοράς. Υπάρχει μια ακόμα διαφορά. Σε Office εφαρμογές o Centrino φαίνεται πιο γρήγορος, αλλά σε Gaming ο Ρ4 είναι πιο γρήγοροσ. Πρέπει να έχει να κάνει με το BUs, άλλο 400 Mhz άλλο 800Mhz. Οι νέοι Centrino ( από το νέο έτος ), με κωδικοί ονομασία 730,740,750,760 θα δουλεύουν στα 533, και θα έχουν νέο chiopset intel SONOMA.
  11. Exactly! Πχ Compal, FIC, Spectec και ούτε που θυμάμαι ποια πόσοι σχιστομάτιδες ήταν στην cebit που "φτιάχνανε για μεγάλες εταιρίες". Οι τιμές τις Αμερικής είναι 30% - 40% πιο κάτω από ότι παίζουν οι τιμές γενικώς στην Ευρώπη. Αλλά θέλει προσοχή στο τι προσφέρουν με τα αντίστοιχα μηχανήματα, πχ εγγύηση. Συν ότι ο κύκλος ζωής μοντέλου στην αγορά εκεί είναι πιο μικρός από ότι είναι εδώ στην Ευρώπη. Βέβαια δεν είναι και αυτό λύση , να τα παίρνουμε από Αμερική και μετά να έχουμε απαίτηση να τα επισκευάζουν οι εδώ εταιρίες. Θα μου πείς ότι έχουν International εγγύηση και είναι υποχρέωσή τους, ναι , αλλά εάν δεν βγάλει και κάτι ψηλά ο εδώ δεν θα αξίζει τον κόπο να υπάρχει αύριο. Σχεδόν τα πάντα είναι πιο φθηνά στην άλλη πλευρά του ωκεανού, ότι σύγκριση και να κάνεις είμαστε εδώ πολύ πιο ακριβοί.
  12. @yandr σε βλέπω επιθετικό, αλλά δικαίωμά σου να λές και να νομίζεις ότι θέλεις, αλλά αν αγνοείς κάτι δεν σημαίνει ότι δεν ισχύει κιόλλας. Και όσων αφορά τό θέμα του φτηνού εισαγωγικού μοντέλου εσύ πως ονόμαζες ένα μοντέλο Acer ή ΗP ή όποια άλλη μάρκα θές που έχει λιανική τιμή από 799 έως 999? Για τα MultiDrama είναι άλλη ιστορία, αυτά δεν τα αγγίζω κάν, B Brand local assembler με ποιότητα και after sales service? No way. :eek: -- έψαξα και βρήκα τον νόμο, είναι ο 2251/94 (για την Προστασία του Καταναλωτή) Αρθρο 4 – Παρ/φο 5 - … όταν ο προμηθευτής αδυνατεί να παραδώσει το αγαθό ή να παράσχει την υπηρεσία που του παραγγέλθηκε, προμηθεύει όμως ισοδύναμο αγαθό ή παρέχει ισοδύναμη υπηρεσία της ίδιας ποιότητας και στην ίδια τιμή, γνωστοποιώντας εγγράφως στον καταναλωτή, ότι μπορεί να επιστρέψει το προϊόν ή την υπηρεσία υποκατάστασης, εάν δεν μείνει ικανοποιημένος και ότι τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον προμηθευτή. Δεν εμπίπτει στις διατάξεις της προηγουμένης παραγράφου και η αποστολή δειγμάτων ή διαφημιστικών δώρων. Αρθρο 4 – Παρ/φο 10. … ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως μέσα σε δέκα (10) εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του αγαθού ή της υπηρεσίας, αν δεν συμφωνήθηκε μακρότερη προθεσμία, επιστρέφοντας το αγαθό στην αρχική του κατάσταση. Αποκλείεται η επιβάρυνσή του με δαπάνη άλλη από τα έξοδα επιστροφής. Αρθρο 5 – Παρ/φο 4. Η παράβαση των διατάξεων της προηγούμενης παραγράφου δεν θίγει το κύρος της εγγύησης, την οποία ο καταναλωτής μπορεί να επικαλεσθεί και να απαιτήσει την τήρησή της. Σε περίπτωση αντικατάστασης του προϊόντος ή ανταλλακτικού του, η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια ως προς το νέο προϊόν ή ανταλλακτικό. Γράφει και άλλα μέσα τα οποία παραήταν πολλά για να βάλω εδώ. Για παραπέρα ψάξιμο http://www.efpolis.gr/content/content.asp?catid=60
  13. @mystic Δεν ξεχνάω την διαφορά των 32bit ούτε είμαι επιθετικός απέναντι στην AMD(για τον @alfa), αλλά όσων αφορά την Intel την θεωρώ πιό αξιόπιστη. Για το θέμα των παιχνιδομηχανών, σαν εισαγωγικό μοντέλο είναι μια χαρά, και θα υποστηρίξει αρκετά από τα τρέχοντα, οπότε να η απάντησή σου. Για video editing, όπως ανέφερα και παραπάνω το θεωρώ ότι πιθανόν να κάνει, αλλά ο τελικός κριτής είναι μονάχα ο ίδιος με τεστ που θα του κάνει ΠΡΙΝ την αγορά.
  14. χμμμ ,προβλεμ μου μυρίζει, πάντως καλού κακού ρώτα μπας και έχουνε
×
×
  • Create New...