Jump to content

nick_fot

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nick_fot

  1. Να κανω μια ερωτηση? Πηγα το 5800 πριν 3 εβδομαδες για επισκευη/αντικατασταση, απο τοτε ακομα περιμενω! Σε ερωτηση που εκανα σημερα τηλεφωνικως στο vodafone service, μου ειπαν οτι το θεμα μου εχει κλεισει και εχει φυγει πλεον απο αυτους, να απευθυνθω στο καταστημα. Παιρνω στο καταστημα και αυτοι αφου μου ειπαν αρχικα οι θα παρουν σε λιγο (με πηραν μετα απο 6 ωρες) μου απαντησαν πως η συσκευη βρισκεται στη ΝΟΚΙΑ (wtf??) και πως πρεπει επομενως να περιμενω κι αλλο! Μηπως μου λενε λαλακιες? Διαβασα οτι υπαρχει μια μικρη ελλειψη γενικως, ειναι δυνατον να οφειλεται σε αυτο?
  2. Επανερχομαι για να πω αλλα 2 πραγματα: Ειχα αποφασισει να δωσω αλλη μια ευκαιρια στο 5800 (θυμιζω οτι μου το εχουν αντικαταστησει ηδη 1 φορα). Σημερα το παιδεψα λιγο και μου εβγαλε ακομα ενα bug! Την ωρα που επανεκκινουσε κολλησε εντελως! Δεν ανταποκρινοταν κανενα πληκτρο, ουτε κανονικο ουτε αφης, και φυσικα ουτε το PIN δεν μπορουσα να βαλω. Για να ξεκολλησει αναγκαστηκα και εβγαλα την μπαταρια. Τεσπα, το πηγα πισω και εφοσον βγει DOA, θα παρω καποιο καποιο αλλο (μαλλον Ν85). Αρκετα πια.
  3. Αν εννοεις οτι εγω ειμαι αυτος που εψαξα την ευκολη λυση, σε ενημερωνω οτι εχω διαβασει ολο το thread. Αρα αν οι συμβουλες σου και η ενοχληση σου, αναφερονται και προερχονται σε εμενα προσωπικα, εκτος απο εριστικες ειναι και παντελως αστοχες! Η ερωτηση μου μου ηταν απλουστατη: Επειδη μου παρουσιασε 2 τυπου προβληματα ΚΑΙ επειδη ΗΔΗ μου το εχουν αντικαταστησει 1 φορα, υπαρχει περιπτωση να μου το αντικαταστησουν ΑΜΕΣΑ χωρις να περιμενω αυτες τις ρημαδες 10 ημερες? Εχει κανεις αντιστοιχο παραδειγμα ή γνωριζει κατι περισσοτερο? Απλο ηταν το ερωτημα, κι οποιος γνωριζε μπορουσε να απαντησει, αν οχι κανενα προβλημα, απλα ας μην απαντησει, θα την βρω την λυση μονος μου ετσι κι αλλιως. Οι αστοχες παρατηρησεις και ακυρες συμβουλες καμια φορα ειναι περισσοτερο κουραστικες!
  4. Προφανως ΔΕΝ προσεξες οτι εκτος απο το κατασκευαστικο προβλημα παρουσιαζει ΚΑΙ τα γνωστα προβληματα με το κουμπι της καμερας, κλειδωμα οθονης κλπ. Ειναι αρκετοι νομιζω λογοι για να μου αντικαταστησουν μια ΝΕΑ και ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΗ συσκευη την οποια ΠΛΗΡΩΣΑ και δεν μου την χαρισαν! oh yes! 2 φορες!
  5. Ειχα προβληματα με την συσκευη (τα γνωστα με το κουμπι της καμερας, κλπ). Την επεστρεψα και μετα απο 10 μερες μου την αντικετεστησαν με νεα συσκευη (τσεκαρα και το ΙΜΕΙ, ειναι διαφορετικο). Αυτη ειχε περασμενο το νεο λογισμικο v.11, το οποιο συμφωνα με τα λεγομενα αρκετων, τα προβληματα αυτα θα εξελειπαν. Τριχες κατσαρες! Παλι τα ιδια κανει και με την v.11. Υποθετω παντως οτι ισως αυτο το αρχικο μηνυμα της vodafone (vodafone menu) πρεπει να δημιουργει το προβλημα. Ακομα χειροτερα, διαπιστωσα οτι αυτη η συσκευη εχει ΚΑΙ αυτο το μικρο κενο στο πανω δεξια μερος του. Χτες το παρελαβα και θα το πηγαινα σημερα κιολας πισω για αντικατασταση, αλλα βαριεμαι παλι την αναμονη. Υπαρχει περιπτωση να μου το αντικαταστησουν επι τοπου?
  6. δεν πειραζει ας ταλαιπωρηθουν λιγο κι ας μου φερουν το ιδιο
  7. Οντως ετσι ειναι. Τα ιδια ειπαν και σε μενα σημερα που το πηγα πισω. Μου παρουσιασε καποια προβληματακια, οχι παντα αλλα μερικες φορες, οπως μη αποκριση του πλαινου button εναρξης καμερας, δεν λειτουργουσε παντα το αυτοματο κλειδωμα οθονης κλπ. Νεοτερα σε 5 ημερες. Να πως την αληθεια, αυτα τα μικρα bugs με ψιλο-ξενερωσαν και σκεφτομαι να το αλλαξω με ενα Ν85.
  8. Νομιζω οτι το Ν96 το εκαψε μονη της η Νοκια με την κυκλοφορια του Ν85! Απιστευτη πατατα απο τους Φινλανδους!
  9. Δεν το συζητω καν! Μονο και μονο για την OLED οθονη του, ειναι απιθανη τιμη (και απροσμενη απο τη Νοκια βεβαιως :D )
  10. Πως ειναι δυνατον ρε παιδια να ειναι σχεδον 200 ευρω φτηνοτερο απο το καβουρντιστηρι Ν96?
  11. Λοιπον μετα απο αυτα που διαβασα ψηθηκα κι εγω και πηρα το μηχανακι το 3503. Καλα παει ως τωρα, αν και πιο πολυ το εχω δουλεψει με IGo8 το οποιο παει σφαιρα. To dest7 παροτι το περασα δεν μου το βλεπει. Ειτε εχω λαθος εκδοση, ειτε κανω καποιο αλλο λαθος. Οποιος γνωριζει λεπτομερειες για την εγκατασταση του dest7 ας ριξει ενα pm μπας και το καταφερω κι εγω :D
  12. -Εργαλεια -Ρυθμισεις -Συνδεση -Σημεια προσβασης -Επιλεγεις το WLAN που εχεις προσβαση και πατας: Επιλογες - Επεξεργασια -Στο επομενο μενου πατας: Επιλογες - Προχωρημενες ρυθμισεις -Ρυθμισεις IPv4 Εισαι κομπλε!
  13. Μετα απο διαφορα πειραματα, διαπιστωσα οτι αυτη η πτωση της μπαταριας συμβαινει ΜΟΝΟ οταν ειμαι σπιτι! Πουθενα αλλου. Το πλεον πιθανο ειναι οτι οφειλεται στο νεο WiFi Access Point (χρησιμοποιω TruVoip). Ισως στο Firewall του ΑΡ. Αν εχει τυχει και σε κανεναν αλλο ενημερωστε.
  14. Ουτε αυτο ελυσε το προβλημα. Μαλλον η μπαταρια τα εφτυσε.
  15. Εχει τυχει σε κανεναν σας ξαφνικα η μπαταρια του Ν80 να κραταει μονο 5-6 ωρες?!! Κραταγε κανονικα γυρω στη μιαμιση μερα, αλλα τωρα ουτε 5-6 ωρες. Αφαιρεσα οτι εφαρμογες και θεματα ειχα βαλει τελευταια, κοιταξα τα tasks που τρεχουν, δεν βλεπω τιποτα. Μηπως απλα τα επαιξε η μπαταρια?
  16. Δεν παιζει LiveTV στο Ν80. Το εχω προσπαθησει κι εγω. Μαλιστα πηρα και την Vodafone τηλεφωνο και μου το επιβεβαιωσαν οτι το Ν80 δεν παιζει LiveTV μεσω Vodafone live.
  17. Λοιπον,τελικα εφτιαξε το bug με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων! Εχω αλλο ενα μικρο προβληματακι, αν ξερει καποιος ας ριξει καμια ιδεα. Συγκεκριμεν οταν παω να κανω αφαιρεση εφαρμογης Barcode Reader, μου βγαζει μυνημα "Αδυναμια διαγραφης αρχειου". Τι κανουμε σ αυτη την περιπτωση? Μπορω να το αφαιρεσω χειροκινητα απο την καρτα μνημης?
  18. Εκανα αυτο που λες αλλα δεν δουλεψε σε μενα. Θα ψαξω λιγο πιο πισω και μετα φορματ!
  19. Ρε παιδια, εχω ενα Ν80 με το τελευταιο firmware, και παρατηρησα σημερα ενα παραξενο bug. Συγκεκριμενα οταν παω Εργαλεια->Ρυθμισεις->Κληση, το τηλεφωνο δεν ανοιγει το μενου αυτο, αλλα γυριζει πισω στο Ρυθμισεις!!! Ακομα κι αν επιλεξω αλλη ρυθμιση (π.χ. Τηλεφωνο) και επιλεξω να παω μεσω καρτελων δεξια-αριστερα στο Κλησεις, παλι τα ιδια, κλεινει και γυρναει πισω στο Ρυθμισεις!!! Με λιγα λογια δεν μπορω με τιποτα να μπω στο μενου των ρυθμισεων για τις κλησεις!!! Αυτο συμβαινει πρωτη φορα σημερα. Δεν συνεβαινε αυτο. Μπορει να εχει σχεση η εγκατασταση του TruPhone που εκανα πριν λιγες μερες? Εχει συμβει σε κανεναν κατι παρομοιο, κι αν ναι πως το ελυσε?
  20. βασικα βρηκα το λαθος που εκανα, οποτε και λειτουργησε κανονικα, απλα τελικα αποφασισα να χρησιμοποιησω το tomtom το οποιο εχει και χαρτες εκτος αθηνων :p
  21. Γεια σε ολους. Σαν νεος κατοχος ενος Ν70 ειπα να ψαξω και γω καμια εφαρμογη GPS. Σε οτι αφορα λοιπον το route 66, ενω εχω κανει ολα τα βηματα και εχω εγκαταστησει ολα τα αντιστοιχα αρχεια που αναφερονται στις πρωτες σελιδες, παρ ολα αυτα, η εφαρμογη κρεμαει αμεσως μετα την εκιννηση της. Οσες φορες κι αν την ξαναπερασα, restart κλπ κλπ, εκει, τα ιδια. Εχει τυχει σε κανεναν κατι τετοιο σε N70 ή υπαρχει περιπτωση να μου διαφευγει κατι?
×
×
  • Create New...