Jump to content

mr_rebelos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

mr_rebelos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημερα σε ολους. Εχοντας το Qtek 2020i για περιπου 1 μηνα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Βεβαια οπως ολοι εχω αντιμετωπισει κοληματακια αλλα τιποτα δεν ειναι τελοιο. Παντως και το bluetooth handfree jabra λειτουργει αψογα και το gps με το destinator που του εκανα εγκατασταση δουλευει μια χαρα, αλλα και το wifi δουλευει και μπορω να εχω msn και τα μαιλ μου. Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι το εξης. Στην δουλεια μου εχω δικτυο. σε ορισμενα pc ειναι ενσυρματο και σε ορισμενα ασυρματο μεσω wifi. Μπορω να βαλω και το qtek μεσα στο δικτυο μου μεσω wifi? Αν ναι με ποιο τροπο? Τελος θα ηθελα να ρωτησω αν εχει δουλεψει κανενας εφαρμογη φαξ. Ευχαριστω και ελπιζω να μην επανελαβα καποια ηδη απαντημενη απορια.
  2. Καλησπερα σε ολους. Μολις αγορασα το Qtek 2020i και εχω μια βασικη απορια. Ειχα διαβασει οτι το πακετο ειχε μεσα 2 μπαταριες και μια μνημη. Εγω αυτα δεν τα βρηκα. Τελικα τα συμπεριλαμβανει αυτα ή οχι?
  3. Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να χρησιμοποιησεις καποιο προγραμμα σαν το HTTrack Website Copier και να κατεβασεις ολη την σελιδα. Ειναι ο καλητερος τροπος και ισως ο ποιο γρηγορος.
  4. Καλησπερα σε ολους. Εχει χρησιμοποιησει κανενας το bcreader? Εχω κατεβασει το προγραμμα με 2 διαφορετικα σπασιματα. Στο ενα ομως μου βγαζει error ενω στο αλλο ζητα ξανα code αν και ειναι σπασμενο. Το τηλ ειναι 7610. Αν ξερει καποιος τον κωδικο ή τι πρεπει να κανω ας μου πει.
  5. τελικα βρηκα το προβλημα. ειχα κανει εγκατασταση στο photosms και τελικα αυτο μου δημιουργουσε τα προβληματα.
  6. Το προβλημα μου τον παρουσιαζει στον ηχο των μηνυματων. Δεν εχω δοκιμασει σε δονηση ή και στα δυο ταυτοχρονα ακομα. Οταν με καλουν το κινητο χτυπαει κανονικα. Οσο για το μητρωο το εχω καθαρο. Και κατι ακομα που παρατηρησα ειναι οτι δεν εμφανιζει καρτελα οτι εχω λαβει μηνυμα. Αυτο απ'οτι ειδα ομως μου το κανει και σε αναπαντητες κλησεις.
  7. Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με ενα προβλημα που μου δημιουργηθηκε. Εντελως ξαφνικα εδω και μερικες μερες λαμβανω sms αλλα η συσκευη δεν κανει καμια ειδοποιηση. Εχω τσεκαρει εντασεις κτλ και ολα ειναι οκ. Μηπως ξερει κανεις τιποτα?
  8. Γεια χαρα σε ολους. Ελπιζω να ειμαι στο σωστο topic και να μην φαω κραξιμο. Θα ηθελα να μου πει καποιος αν υπαρχει προγραμμα για το pc το οποιο θα εξομιωνει το κινητο Με αυτον τον τροπο θα μπορεις να κανεις εγκατασταση σε αρχεια .sis και να τα δοκιμαζεις πρωτα σε pc. Ξερω οτι υπαρχει για τις java εφαρμογες αλλα δεν εχω ακουσει τιποτα για τις .sis. Thanks.
  9. Φιλε TRiBaL εγω το βρηκα απο το emule κομπλε. Αν τωρα δεν θες μεσα απο εκει στις πρωτες σελιδες του τοπικ θα βρεις καποια λινκ
  10. Το route66 το βρηκα και μεσα στο emule. Εκτος απο αυτο υπαρχουν και πολλα αλλα προγραμματα και παιχνιδια διαθεσημα. Για ριξτε και εκει μια ματια. ;)
×
×
  • Create New...