Jump to content

xarisp

Members
  • Δημοσιεύσεις

    163
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About xarisp

  • Ημ. Γέννησης Ιανουάριος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

xarisp's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Τέλειο, ευχαριστώ πολύ.
  2. xarisp

    Huawei P30 Pro

    Ευχαριστώ πολύ. ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ πολύ.
  3. xarisp

    Huawei P30 Pro

    Χριστός Ανέστη. Έκανα μετάβαση από mate 10 pro σε P30 pro. Η μετάβαση και η μεταφορά δεδομένων και εφαρμογών έγινε πολύ καλά. Το πρόβλημα μου είναι με τα widgets στο P30. Πατάω παρατεταμένα την οθόνη αλλά, δεν μου βάζει τίποτα. Έκδοση 10. Έχει άλλο τρόπο; Ευχαριστώ.
  4. Χρόνια πολλά, εμένα με το update έφτιαξε. Δεν έχασε κάτι από τα δεδομένα
  5. Καλημέρα, για τα βήματα δεν ξέρω ακρίβεια γιατί δεν τα κοιτάω. Το GPS του το δοκίμασα 3 φορές σε διαδρομές 6 -7 χλμ και έγραψε το ίδιο με ένα GARMIN 945 που φορούσα στο άλλο χέρι. Αντίστοιχα ήταν και οι παλμοί.
  6. Κρίμα, σε κάποιες περιπτώσεις είναι χρήσιμο το back to start. Ευχαριστώ πολύ.
  7. Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος αν μπορείς να κάνεις πλοήγηση με το ρολόι; Να μπορείς να αποθηκεύσεις ένα σημείο και να σε γυρίσει πίσω σ αυτό;
  8. Καλησπέρα θα με ενδιέφεραν και μένα πληροφορίες για το μαγαζί. Ευχαριστώ
  9. Προσωπικά από προτάσεις στο φόρουμ έχω πάρει βιβλία. Όλα έχουν τη χρησιμότητα τους
  10. Από τα πολύ καλά βιβλία που έχω δεί: 2ος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΥΜΠΛΗΓΑΔΕΣ ΚΑΡΓΑΚΟΣ Ι. ΣΑΡΑΝΤΟΣ Ο Ουίνστον Τσώρτσιλ είχε πει για τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο ότι ήταν ένας πόλεμος που δεν έπρεπε να γίνει. Τούτο το βιβλίο γράφτηκε με τη φιλοδοξία να βοηθήσει ώστε άλλος τέτοιος πόλεμος να μην ...ξαναγίνει. Να μην επανέλθει η ανθρωπότητα σε ανάλογη κατάσταση παραφροσύνης.
  11. Δες μήπως άρχισε να σου ξεκολάει η οθόνη. Πάτησε στις γωνίες να δεις αν κουνιέται
  12. Καλημέρα, τό έκανε και σε μένα. φού έκανα διαφόρα, διαπίστωσα ότι είχε αρχίσει να ξεκολλά η οθόνη, πάνω αριστερά. ( Αν την πατήσεις στη γωνία κουνιέται; ) Το πήγα στο σερβις και όλα καλά.
  13. Καλησπέρα, το δοκίμασα σε Ζ3 και έστρωσε.
  14. όχι το έβγαλα
  15. Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν συμβαίνει και σε άλλους. Όταν ξεκινώ μια κλίση το κινητό περνά σε μαύρη οθόνη. Η οθόνη δεν ξανα ανοίγει αν δεν ολοκληρωθεί η κλίση, ώστε ο συνομιλητής να κλείσει το τηλέφωνο. Το πρόβλημα είναι αν δεν απαντήσει ο άλλος δεν μπορώ να τερματίσω την κλιση. Ρύθμισα το power button ώστε πατώντας το να τερματίζει η κλιση. Το πρόβλημα είναι όταν θέλεις να κάνεις με το κινητό κάτι παράλληλα με την κλίση, πχ να ψάξεις τις επαφές ή να πληκτρολογήσεις κάτι. Υπάρχει κάποια λύση; Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...