Jump to content

makiskan

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About makiskan

  • Ημ. Γέννησης 13/03/1980

makiskan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Θυμαι το e-mail του λογαριασμου στο paypal αλλα δεν μπορω να θυμηθω τον κωδικο προσβασης. Σε προσπαθεια μου για reset μου ζηταει απαντηση σε ερωτησεις ασφαλειας που δεν θυμαμαι. Καμια ιδεα κανεις για το πως μοορω να κινηθω; Ευχαριστω
  2. Δες τα λιγο προηγουνενα ποστ μου σε αυτο το τοπικ
  3. Για το sony δεν ξερω. Για το m55 ελεγα sorry.
  4. Δοκίμασα Εθνική Οδό με ανοιχτά παράθυρα και αρκετά χλμ και δεν είχα κανένα θέμα ούτε εγώ ούτε ο συνομιλητής μου. ----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα μπεις playstore και θα κατεβάσεις το widget που θα βρεις αν ψάξεις με την μάρκα του hf. Το έχω βάλει στο note 2 και είναι πολύ καλό.
  5. Και εγω ετοιμος ημουν για αυτο αλλα τελευταια στιγμη αλλαξα γνωμη και πηρα το 55. 15 ευρω ακριβοτερο το βρηκα. Απο χτες που το χρησιμοποιω μονο θετικα εχω να πω. Επιτελους καθεται στο αυτι μου hf χωρις να φοβαμαι να κουνησω το κεφαλι μου για να μην πεσει. Πολυ καλη ακουστικη. Αμεση συνδεση με το note 2 και χωρις αποσυνδεσεις. Μονη παρατηρηση οτι σε ταξιδι εθνικη με κουρασε λιγο στο αυτι μετα το μισαωρο. Ισως δεν το εχω συνηθισει τελειως ακομα. Απο την αλλη ομως μικρο το κακο. Bonus τα widgets με την καλη πληροφορηση που δινουν γαι την αυτονομια και τις λοιπες λειτουργειες.
  6. Χρονια πολλα και καλη επιτυχια σε ολους
  7. Καλη μας επιτυχια και καλο πασχα να εχουμε.
  8. Megane II 1.6 facelift 3d. Εδώ και 2,5 χρόνια περίπου αρκετά ευχαριστημένος.
  9. Δυστυχώς για τους κατοίκους περιοχών όπως το Γαλάτσι το έργο δείχνει να καθυστερεί πολύ σε σχέση με τις αρχικές εκτιμήσει...
  10. πιστεύω πως με μία ερώτηση στο προξενείο θα έχεις πλήρη ενημέρωση...
  11. Αν τα χρήματα πάνε με τραπεζική επιταγή κανείς δεν ψάχνει από που προήλθαν. Αν τα πας μετρητά και είναι μεγάλο ποσό απλά θα προσπαθήσουν με τρόπο να μάθουν από εσένα που τα βρήκες....όπως και να έχει όμως θα γίνει αναφορά στον compliance officer. Οπότε μόνο με τραπεζική επιταγή. Ξέπλυμμα χρήματος είναι πολύ εύκολο να κάνουν οι τράπεζες...το θέμα είναι ότι αν το τσιμπήσει η Τράπεζα Ελλάδος τότε τα πρόστιμα είναι μεγάλα...και έτσι απλά δεν το κάνουν. για επιτόκια με τις τελευταίας πτώσεις... Aspis 3μηνο 5,5% και 6μηνο 5% (Παρασκευή 23/1/2009)
  12. Καλή επιλογή για αυτή τη κατηγορία και το clio III 1,2 tce. Πολύ καλοί χώροι για την κατηγορία του, πολύ καλό μοτέρ για αυτό που έχει φτιαχτεί, πολύ καλό στήσιμο (μιας και είναι renault) και αν το σεβαστείς και στο προσέξεις στην συντήρησή του είναι και σκυλί.
  13. Καταρχή ότι πληρώνεται σαν bonus δεν υπολογίζεται σε δώρα και επιδόματα αδείας. Οπότε και χάνει λεφτά από αυτό.
×
×
  • Create New...