Jump to content

depy333

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

depy333's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • One Month Later Rare
  • Week One Done Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Μ΄ΕΣΩΣΕΣ!!!!! Πρώτη φορά το ακούω το aptoide αλλά είχε μια πιο καινούργια version του Cash organizer η οποία με παίδεψε αλλά τελικά δούλεψε στο 24 ultra. Δεν έχω λόγια να σ΄ ευχαριστήσω!!! Στεναχωριόμουν πολύ που θα σκότωνα καινούργιο κινητό τόσο γρήγορα! Να΄σαι πάντα καλά!
  2. Καλημέρα! Είμαι κάτοχος ενός s24 ultra εδώ και 2 μέρες... δυστυχώς ένα πρόγραμμα που χρησιμοποιώ καθημερινά εδώ και 20 χρόνια (από εποχή windows mobile!) έχει ασυμβατότητα με τη συσκευή και δεν εγκαθίσταται καθόλου και γι αυτό θα το πουλήσω... σκέφτομαι μήπως στο s23 ultra, που έχει άλλον επεξεργαστή, τρέχει. Στο Xiaomi των παιδιών μου βγάζει μήνυμα ότι είναι παλιό πρόγραμμα και ίσως να μην τρέχει καλά, αλλά τρέχει super. Αν υπάρχει κάποιος κάτοχος s23 ultra που θα μπορούσα να του δώσω το apk της εφαρμογής και να το τρέξει για μα δούμε αν το s23ultra ξεπερνάει το πρόβλημα της παλαιότητας του προγράμματος θα ήμουν πραγματικά υπόχρεη!!! Το πρόγραμμα λέγεται cash organizer είναι πολύ μικρό (17M) και πολύ απλό, διαχείρισης οικονομικών, αλλά εξαιρετικά βολικό. Δυστυχώς ο προγραμματιστής του δεν το υποστηρίζει πια... Παιδιά πραγματικά θα σας χιλιοευγνωμονώ!
  3. Σ'ευχαριστώ πολύ Δημήτρη! Τελικά τον πήρα από Mssystem αφού πιστεύεις ότι εκεί δεν πρέπει να είναι μούφα.
  4. Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Πήρα και τη Samsung και όλα καλά! Έφυγε η παραγγελία! Για φορτιστή ποιον μου συστήνετε : 1) https://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/fortistes-kalodia/fortistes-prizas/fortistis-prizas-samsung-trio-super-fast-3ports-usb2x-usb-c-65w--black/1672179?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=PMax_GENERIC_Heroes-Sidekicks&gad_source=1&gclid=CjwKCAjw6c63BhAiEiwAF0EH1Fvo8GgjSjacqXIW-yBixgzbk85TXYpd4FXJP1EATt9uASJGSyt3vRoCixQQAvD_BwE ή 2) https://www.plaisio.gr/tilefonia-tablet/aksesouar-gia-kinita/fortistes/samsung-fortistis-spitiou-1-thesis-mauros-usb-c-45w-me-kalodio-type-c_3886247 Το Public τον trio τον έχει σε προσφορά.
  5. Κανείς βρε παιδιά? Τουλάχιστον κάποιος να μου πει αν το μοντέλο SMS928BZTHEUE μπορεί να λειτουργήσει κανονικά Ελλάδα? Υπάρχουν μοντέλα που δεν υποστηρίζονται από την ελληνική Samsung ?
  6. Καλημέρα! Ετοιμάζομαι κι εγώ να αποκτήσω το s24 ultra και θέλω να σας ρωτήσω : 1) Προτίθεμαι να το αγοράσω από μαγαζί που έβγαλε το bestprice (έχει καλές κριτικές) το οποίο έχει το 512 GB στα 1050€. Αν και στο χρώμα που θα το πάρω δεν έλεγε κάτι, σε άλλα χρώματα ανέφερε σε παρένθεση SMS928BZTHEUE. Είναι για κάποια άλλη χώρα? Και αν ναι θα έχω κάποιο πρόβλημα ή απλά ρυθμίζω από τα settings Ελλάδα και όλα είναι κομπλέ? Υπάρχει κάποιο μοντέλο που πρέπει να το αποφύγω? 2) Επειδή έχω πολλά χρόνια να ασχοληθώ με κινητά, δεν φαντάζομαι να έχει κλειδώσει το κινητό η Samsung και να μην μπορώ να τρέξω μια εφαρμογή που δεν υπάρχει στο Play store αλλά την έχω σε apk? 3) Για θήκη είμαι μεταξύ SPIGEN RUGGED ARMOR https://www.skroutz.gr/s/49324221/Spigen-Rugged-Armor-Back-Cover-Plastiko-Silikonis-Mayro-Galaxy-S24-Ultra-ACS07286.html#reviews SPIGEN ENZO ARAMID BACK COVER https://www.skroutz.gr/s/50363818/Spigen-Enzo-Aramid-Back-Cover-Mayro-Galaxy-S24-Ultra-ACS07289.html#description Και SPIGEN LIQUID CRYSTAL. https://www.skroutz.gr/s/49324962/Spigen-Liquid-Crystal-Back-Cover-Silikonis-Diafano-Galaxy-S24-Ultra-ACS07283.html Ξέρει κάποιος ποια δίνει καλύτερη προστασία σε περίπτωση πτώσης? Και ένα τελευταίο : 4) Μπορείτε να μου προτείνετε ένα φορτιστή ασφαλή και value for money ?
×
×
  • Create New...