Jump to content

sa5g

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

sa5g's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Dedicated Rare
  • Collaborator Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Τα ίδια διαφημίζουν και στη Βέροια αλλά... Υπάρχουν ακόμα ξεχασμένες κεραίες που δεν έγιναν απλώς ρίχνουν λίγο το μάρκετινγκ στην προπαγάνδα ως συνήθως.
  2. sa5g

    NOVA 5G

    Άσπρο Πέλλας έγινε πριν λίγο κι αυτή 5G φεύγουν αρκετά γρήγορα πλέον οι κάποτε Β20 only
  3. sa5g

    5G NR

    Απο χθες κάτι εμφανίζεται στη Ν78 για PCI 220,222 πρέπει να έχουν ανοίξει επιτέλους στην Περαία/Νέοι Επιβάτες. Ώρα για μπανάκι με μετρήσεις τι λέτε;
  4. sa5g

    5G NR

    Το RSRQ -1 με -2 σε SA N78+N28 σημαίνει ότι είμαι ο μοναδικός στη Βέροια συνδεδεμένος δεν εξηγείται αλλιώς. Κατά τα άλλα άδειασε φύγανε όλοι. Άραγε τα ξημερώματα πόσο θα πάει; 0 και + ;
  5. sa5g

    5G NR

    Επίσης κάτι πρέπει να έγινε στην 1007 στο Καλοχώρι εντοπίστηκε Ν28 σίγουρα και Ν78; Θέλει μια βόλτα από κοντά. N28 έβγαλε και το αναβαθμισμένο 1006 με τα commscope στα Διαβατά.
  6. sa5g

    5G NR

    Και η 1064 πλέον με Ν78 με το καλό και μια φώτο αλλά με τέτοια μποτιλιαρίσματα δύσκολα πιστεύω να βγάλει κανείς.
  7. sa5g

    5G NR

    Dalex πήγες Ξάνθη και δεν έβγαλες SA?
  8. Vivartia είναι το 1 agroplat είναι το 2. Άλλο 4ψηφιο άλλο 5ψηφιο.
  9. sa5g

    5G NR

    Από εδώ και πέρα τέλος οι αναβαθμίσεις απο το hyper os 1.0.3 εξαφάνισαν όλα τα απαραίτητα απο το engineer mode! Επίσης απο το google dialer 115 και μετά επίσης έκαναν π...ιά και όταν χτυπάς τους κωδικούς δεν εκτελούνται. Με το ζόρι downgrade έγινε και ποτέ ξανά αναβάθμιση. Σιγά μη κάνουμε και root για ένα NSG κι αυτό θα το κόψουν στο τέλος. Οι εταιρίες πιέζουν όλους τους κατασκευαστές να εξαφανίσουν οτιδήποτε έχει σχέση με κλείδωμα!
  10. sa5g

    5G NR

    Cocu η 3558 δεν σε έβγαλε καθόλου Ν78; Επίσης λείπει Ν28 απο την 3052 καθώς και 3054 & 4345. Και τέλος 2 φωτό αν γίνεται μία στην Καλλιθέα που μπήκε σχεδόν 1 χρόνο και 1 την νέα micro στην παραλία Κατερίνης.
  11. sa5g

    5G NR

    Δοκίμασε κανείς να βάλει την sim σε ένα από τα υποστηριζόμενα κινητά 5G+ να δεί ότι όντως μετά σε συνδέει κανονικά σε μη συμβατό κινητό και router; Γιατί δουλεύει. Απλώς θέλει να μείνει ενεργή η sim γύρω στα 5 λεπτά να κάνει checkin.
  12. Στο μεγάλο μέρος κομπλέ απλώς δεν έχει καταγραφεί η Αριδαία που έχει όπως και το ίδιο το Πόζαρ που επίσης έχει είναι όλα έτοιμα για τις συναυλίες φέτος. Εδώ μπήκε και Γουμένισσα το είδα προχθές όπως ερχόμουν από Θεσσαλονίκη και σήμερα κάποιος πέρασε από εκεί και εμφανίστηκαν οι υπόλοιπες μπάντες.
  13. Και τα 2 μαζί κάνουν εδώ τριγύρω.
  14. sa5g

    5G NR

    Είναι κάτι ξεχασμένα χωριά αλλά κανένας δεν πέρασε Καβάλα και Ξάνθη. Και ήταν ευκαιρία απο εκεί που ήσουν να περνούσες για καταγραφή.
  15. Απο Νάουσα μόνο η 1 απο τις 2 θέλει ακόμα μετά ακολουθεί Κουμαριά, Αλεξάνδρεια Κέντρο, Αράπης και Σφηνιτσα. Τα λιγότερο σημαντικά είναι η Νάουσα βόρεια, Πατρίδα, Τρίλοφος, 3-5 Πηγάδια, Κουμαριά 2, όλα τα τούνελ, Καστανιά, Πλατύ 2, Λιανοβέργι, Βεργίνα medium, Νησί, Κουλούρα, Βέροια καμινάδα Δημαρχείο, Ροδοχώρι, Κοπανός Διασταύρωση και Ζερβοχώρι. Ότι έμεινε απο ανέκαθεν με μόνο Β20 δεν έχει εμβέλεια ποιός ξέρει τι αλλά με το ζόρι 1-2 χιλιόμετρα ακόμα και μετά την αναβάθμιση πάλι ήδη υπερκαλύπτονται απο τις μεγάλες κεραίες. N78 στον Άγιο Νικόλαο πρέπει να μπει επειγόντως γιατί έρχονται συναυλίες. Η Νάουσα είναι η μοναδική πόλη χωρίς Ν78 ακόμα και με προβληματική κάλυψη.
×
×
  • Create New...