Jump to content

101

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About 101

  • Ημ. Γέννησης Αύγουστος 11

Συσκευή

  • Συσκευή
    Realme GT Neo 2

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

101's Achievements

  1. 101

    Realme GT Neo 2

    @skydiver...αρ γιου φακινγκ κιντινγκ μι? Γουοντερφουλ νιους! Μόλις επιστρέψω μετά τη δουλειά, θα το δοκιμάσω κ στο δικό μου κ θα δώσω feedback. (Έχω αλλάξει πλέον συσκευή) Edit: πολύ καλό για να είναι αληθινό....τπτ στον ορίζοντα από εμένα. Σε όσους έκαναν εγκατάσταση: άλλαξε τπτ προς το καλύτερο? Βελτιώθηκε το έντονο battery drain?
  2. ...κ τελικά κοντά στα 1000€ η τιμή της συσκευής στις ευρωπαϊκές αγορές. Επίσης, υπάρχουν φήμες ότι η εταιρεία σε προσεχή updates θα επαναφέρει το region lock (...για όσους κατάλαβαν).
  3. 101

    Realme GT Neo 2

    ....η όλη διαδικασία μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις κ εμένα. Feedback με ειδοποιήσεις σε κάθε στάδιο της επισκευής με συνημμένη φωτογραφία της συσκευής... Όντως βαριά μία εβδομάδα κράτησε όλο το story..... παραλαβή κ αποστολή με ups (γενική ταχυδρομική)απο κ προς την πόρτα μου χωρίς καμιά επιβάρυνση. ....κ μετά μας λένε για ελληνικά οργανωμένα εξουσιοδοτημένα κέντρα επισκευής (ο θεός να τα κάνει)!
  4. 101

    Realme GT Neo 2

    ...Συμφωνώ σε όσα γράφεις. Το κινητό είναι smooth γρήγορο κ λειτουργεί χωρίς κανένα πρόβλημα, κόλλημα κ αστοχία όπως την πρώτη μέρα κ εντελώς out of the box, χωρίς να ζητήσει τπτ παραπάνω. Το θέμα της αντικατάστασης μπαταρίας είναι σίγουρα η πιο οικονομική κ συμφέρουσα λύση. Αν κ είμαι της άποψης ότι καλύτερα είναι "να μην μπαίνει χέρι" μετά την γραμμή παραγωγής. Εντούτοις, μιλάμε για το εξουσιοδοτημένο επισκευαστικό κέντρο της Ελλάδας (Smart4All) οπότε δεν θέλω να είμαι απόλυτος. (Παρόλα αυτά έχω επιφυλάξεις: σε αλλαγή μπαταρίας αλλά κ οθόνης σε παλαιότερο, OnePlus 3T /επίσης 3ετίας - από την ίδια την OnePlus - Πολωνία - στο επόμενο 6μηνο της επισκευής - το κινητό έκλεισε απο μπαταρία κ δεν άνοιξε ποτέ ξανά - δεν είχα όρεξη κ διάθεση να ασχοληθώ περαιτέρω). Στο παρόν, η συσκευή έχει ολοκληρώσει πλέον τον κύκλο ζωής της, δεν θα πάρει άλλη επίσημη αναβάθμιση κ δεν ξέρω πόσα security patches θα έρθουν (και αν έρθουν) ακόμα. Σίγουρα μετά από τρία χρόνια θέλω κάτι νεότερο, πιο φρέσκο, πιο σύγχρονο. Σίγουρα μου έχει κακοφανεί το επίπεδο που έχουν φτάσει οι τιμές σε αντίστοιχες, δυνατές συσκευές, σήμερα (είχε αγοραστεί σε τρομερή τιμή, κατά το επίσημο λανσάρισμα στην Ευρώπη...απο το ευρωπαϊκό e-Shop της Realme τότε). Κ σίγουρα καλοβλέπω το GT5 Pro αλλά οι απόψεις διίστανται για κυκλοφορία Global Version ή όχι.
  5. 101

    Realme GT Neo 2

    Καλά αυτό το πρόβλημα το έχω κ εγώ εδώ κ έξι μήνες τουλάχιστον. Σε μένα, έχει αρχίσει να δείχνει τα σημάδια του ο χρόνος (πάνω στην μπαταρία) στο 83% η υγεία της (AccuBat)... μετά απο σχεδόν τρία χρόνια αδιάλειπτης χρήσης. Ίσως ήρθε η ώρα για έρευνα αγοράς για το επόμενο...δεν ξέρω πόσο σωστή επιλογή θα ήταν αντικατάσταση μπαταρίας σε αυτή την συσκευή.
  6. 101

    Realme GT Neo 2

    ... νομίζω προχθές μου ήρθε. Αρκετά μεγάλη, περίπου 700mb αν θυμάμαι καλά(!!!??) Καμία αλλαγή στην καθημερινότητα, με την συσκευή... ακόμα ψάχνω μήπως έχει αλλάξει - προστεθεί κάτι νέο.
  7. .....κ θα κυκλοφορήσει πολύ....σε Global Version κ αυτό... όπως και το GT 5!!!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  8. 101

    Realme GT Neo 2

    .... όχι, μέχρι στιγμής καμία. Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Θα δείξει τις επόμενες μέρες από το πως συμπεριφέρεται η μπαταρία κυρίως (αυτό με ενδιαφέρει περισσότερο). *Χρησιμοποιώ το dimming manually
  9. 101

    Realme GT Neo 2

    Επιβεβαιώνω.... Πρίν λίγο μου ήρθε....
  10. 101

    Realme GT Neo 2

    ... δυστυχώς ναι, αυτή η σούπερ συσκευή κάπου εδώ φτάνει στην δύση της. Κρίμα γιατί υποδεέστερες συσκευές όπως ορισμένα απο τις σειρές Narzo και C είναι δηλωμένες στο επίσημο roll-out του Android 14 απο την Realme.
  11. 101

    Realme GT Neo 2

    ...ναι, δούλευε κ δουλεύει σωστά αυτό.
  12. .... κάπου στο "Mediatek Dimensity 7030..." σταμάτησα να διαβάζω. Πολύ καλό για να ήταν αληθινό!
  13. .... περιμένω κ εγώ πως και πως την Global έκδοση του μιας κ είναι η επόμενη συσκευή που θέλω να αναβαθμίσω αλλά δύο μήνες μετά την επίσημη κυκλοφορία του ολόκληρος ο πλανήτης έχει άγνοια αν κ πότε θα κυκλοφορήσει η Global Version του
  14. 101

    Realme GT Neo 2

    ... υπάρχουν ουσιαστικές βελτιώσεις? (Εκτός απο τις αναφορές για την διάρκεια της μπαταρίας) Έχει παρατηρήσει κάποιος κάτι ?
×
×
  • Create New...