Jump to content

_ZamNI_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

_ZamNI_'s Achievements

  1. Γιατι να το είχες στείλει πίσω καλέ; 😂 Ναι κατάλαβα, άρα σε δελεάζει με τέτοιες προσφορές η επιστροφή... Πάντως, το VoLTE είναι αρκετά χρήσιμο, αλλά οκ, όχι και ακατόρθωτο να ζήσεις χωρίς αυτό.
  2. Σε συμφέρει να γυρίσεις; Εννοώ, τι είναι αυτό που δεν έχεις τώρα και σε κάνει να γυρίσεις Cosmote? Επίσης, εσύ από που αγόρασες το pixelακι σου;
  3. Απο όσο το έχω ψάξει, τα παιδιά εδώ λένε ότι με το Αμαζον, έχεις επίσημη (θεωρητικά) εγγύηση από την Google και όχι από ένα μαγαζί από το οποίο θα πάρεις το κινητό. Σαν να το αγοράζεις από ότι καταλαβαίνω, με όρους χώρας που υποστηρίζεται από την Google, εξ' ου και μπορείς να είσαι πιο ήσυχος αν σου τύχει τίποτα, οπότε και το στέλνουν στο εξωτερικό για επισκευή. Ως προς τα άλλα ερωτήματα σου, δεν έχω άποψη και γνώση. ΟΜΩΣ έχω και εγώ την ίδια απορία με εσένα... Στο BestPrice έχω δει σε υπερβολικά καλές τιμές τα 6 και 7 (440€) και είναι δέλεαρ... Και αν έχει αγοράσει κανείς παιδιά από BestPrice ή κάποιο συγκεκριμένο μαγαζί και έμεινε ευχαριστημένος, να μας πει να πράξουμε αναλόγως! 😅
  4. Ευτυχώς που είστε και εσείς και μας ενημερώνετε! Ευχαριστούμε 🙌🏼😁
  5. Σωστός! Manual camera μόνο στο Pro μοντέλο μου φαίνεται περίεργο (και γενικά το ότι δεν έχουν οι άλλες σειρές μου κακοφαινεται, αλλά είναι ένας λόγος που θέλω να κάνω την αλλαγή από το κινητό που έχω τώρα). Γιατί να μην το υποστηρίζουν οι υπόλοιπες συσκευές?!
  6. Δε το συζητώ από θέμα τιμής, ξεφεύγει το 8. Δεν είναι για τα δικά μου δεδομένα η τιμή. Εδώ περιμένω μπας και πέσει το 7Α στα 400€ και το 7 κάτω από 470 "μήπως" τα κοιτάξω. Αλλιώς σκέφτομαι το 6Α γιατί είναι εντός τιμής που θέλω (αν και με χαλάει λίγο η κάμερα των 12.5 ΜΡ και το λογισμικό 1 χρόνου ακόμα, πρακτικά).
  7. Δελεαστικότατα Features και επιπλέον αναβαθμίσεις! Δε το συζητώ για το 7 χρόνια ΟS αναβαθμίσεις, πολύ δυνατό! Το μόνο που θα πρότεινα σε όλους μας να κοιτάξουμε πριν το αγοράσουμε, είναι να αντέχει το κινητό τις επιπλέον αναβαθμίσεις μέσα σε τόσα χρόνια και να αντέχει και η μπαταρία. Καλώς να το πάρουμε εν έτει 2024 αλλά σε 6 χρόνια, ζήτημα να βγάζει κάμποσες ώρες χρήσεις (βλέπε iPhone που όσους γνωρίζω λένε ότι με τα χρόνια η μπαταρία εξαντλείται πολύ πιο γρήγορα). Και τα λογισμικά προχωρούν, πιέζοντας πολύ τα όρια των συσκευών. Καλό υπόλοιπο!
  8. Υποθέτω τότε θέλεις να έχεις κανει και backup;
  9. Καλησπέρα! Τι εννοείς θα την βάλετε πάνω στην 13; Σε ο,τι κινητό είχα, έκανα απευθείας update σε καινούργιο λογισμικό. Τί διαφορά έχει το ένα από το άλλο;
  10. Έχω την αίσθηση ότι το γράφει και σε εμένα παρόλο που δεν έχω Pixel, ενώ έχω ενημερώσει εκείνη την εβδομάδα την εφαρμογή (π.χ. τηλέφωνο Google).
  11. Θεωρω και εγώ για Αθήνα είναι καλά, τώρα σε διακοπές είναι και τώρα κάπως περίεργο το σήμα ακόμα και τώρα στα εξοχικά μας. Σε ευχαριστώ! Θα επανέλθω για πληροφορίες σχετικά με πέρασμα Shizuku, μήπως και μπορείς να με κατατοπίσεις!
  12. Και εγώ αυτό βλέπω τώρα που το ψάχνω, έχουν όλα τα μοντέλα RAW. Οι τηλεφακός αν και δελεαστικοι, δεν νομίζω ότι ταιριάζουν στη δική μου ανάγκη (αν και πολλές φορές έχει χρειαστεί να κάνω zoom Χ5-7 και να είναι άσχημης ποιότητας, όμως μετά θυμάμαι ότι έχω κάποια χρήματα παραπάνω στην τσέπη μου και ηρεμώ 😜). Θα δω τελικά τις τιμές και θα κρίνω. Θα κάνω και λίγο πιο εκτεταμένη έρευνα στο θέμα της φωτό από αυτά τα κινητά. Σας ευχαριστώ όλους!
  13. Θα το ψάξω και για τα απλά μοντέλα αν και έχω την αίσθηση ότι είχε κάποια επιλογή. Κρατάω όμως αυτό που μου έγραψες! Θα συμφωνήσω ότι η Huawei ίσως πατάει ακόμα με μερικά μοντέλα την κάμερα της Google. Αλλά δεν έχει την υποστήριξη της Google και ανάλογη υποστήριξη λογισμικού σε βάθος χρόνου, οπότε είναι απαγορευτικό για εμένα.
  14. Το γνωρίζω, αλλά νομίζω ότι βάσει κριτικών και όλων των αξιολογήσεων, φαίνεται να είναι πολύ δυνατή. Επίσης, είδα ότι μπορείς να τραβήξεις και RAW (διόρθωσε με αν δεν ισχύει) οπότε την διαχειρίζεσαι πιο εύκολα σε εφαρμογές τύπου Lightroom. Btw, ισχύει το ίδιο και για την αστροφωτογραφία στα Pixel? Με το Huawei P9 Lite που είχα, θεωρώ ότι είχε περισσότερη ευελιξία στο να κάνεις πράγματα από ότι το Note 8 Pro που έχω τώρα. Έχω βγάλει πολύ καλές φωτό, αλλά δεν με τράβηξε τελικά όσο ήθελα σε θέμα δυνατοτήτων-modes το συγκεκριμένο.
  15. Ωραία, σε ευχαριστώ! Λογικά θα προχωρήσω στην αγορά τους από τον ερχόμενο μήνα και θα επανέλθω για σχόλια! Ελπίζω να βγουν καλές οι κάμερες γιατί ασχολούμαι με τη φωτογραφία. Υπάρχουν άλλα αντίστοιχα τηλέφωνα με καλή κάμερα;
×
×
  • Create New...