Jump to content

noahdino91

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

noahdino91's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Κάποια σχόλια για το PS5 μετά από μερικούς μήνες χρήσης. Το κύριο πλεονέκτημά του είναι ο ελεγκτής. Είναι πολύ ωραίο να νιώθεις κάθε ιπποδρομία, η οποία επίσης διαφέρει ανάλογα με την επιφάνεια στην οποία οδηγείς. Και η αίσθηση της τοξοβολίας είναι απλά αδύνατο να μεταφερθεί με λόγια. Το δεύτερο πολύ σημαντικό σημείο είναι ο χρόνος φόρτωσης. Ξέχασα τις οθόνες φόρτωσης. Πάτησε το κουμπί και είναι ήδη στο παιχνίδι. Ομαλή, σταθερότητα όλων των παιχνιδιών στην κορυφή. Δεν υπάρχουν μειώσεις fps και ζωφόροι. Επίσης, η κονσόλα είναι εντελώς αθόρυβη. Αλλά οι τιμές των $50+ ανά παιχνίδι είναι απλώς απαίσιες. Πρέπει να περιμένω για εκπτώσεις ή να αγοράσω παιχνίδια από τοποθεσίες όπως το wyrel ή η κονσόλα θα μείνει αδρανής όσο συνεχίζω να παίζω το dying light στον παλιό μου υπολογιστή
  2. Θα ήθελα να μιλήσω για το πώς ξεκίνησα να παίζω το Sons of the Forest. Ως μεγάλος θαυμαστής του πρώτου μέρους - The Forest, περίμενα την κυκλοφορία αυτού του παιχνιδιού με μεγάλη ανυπομονησία. Όταν έμαθα ότι οι προγραμματιστές είχαν κυκλοφορήσει μια δοκιμαστική έκδοση του παιχνιδιού, άρχισα αμέσως να το παίζω. Εντυπωσιάστηκα με τα βελτιωμένα γραφικά και τα νέα χαρακτηριστικά, όπως η κατασκευή πιο περίπλοκων δομών και νέων όπλων. Αν και το demo ήταν σύντομο, μου έδωσε μια ιδέα για το τι μου επιφύλασσε στην πλήρη έκδοση. Αν είστε λάτρης του The Forest ή αγαπάτε το open world survival, σας συνιστώ να δοκιμάσετε ανεπιφύλακτα το Sons of the Forest.
  3. Έχω ήδη νικήσει το παιχνίδι σε κανονική δυσκολία και μου άρεσε. Τα όπλα είναι δροσερά, οι εχθροί είναι βάναυσοι και οι μάχες είναι πραγματικά έντονες. Ωστόσο, ένιωσα ότι ορισμένα από τα επίπεδα ήταν πολύ μεγάλα και μονότονα, κάτι που μπορεί να μην είναι για όλους. Συνολικά, αν σας αρέσουν τα κλασικά shooters δράσης, τότε θα λατρέψετε το Serious Sam 4.
×
×
  • Create New...