Jump to content

aopal

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

aopal's Achievements

  1. Για ξαναδες το γιατί και σε μενα σε 3 νουμερα ηταν στην αρχή 31/12/2024 και μετά πήγε και στα 3 17/4. Οπότε αν μείνει έτσι δεν είναι καλό.
  2. Εαν κάποιος ενεργοποιησε την προσφορά που ήταν μέχρι χτες με τα 6 ευρώ με απεριόριστα δεδομένα και 1000 λεπτά και λήγουν σε 30 ημέρες δηλαδή 7/5 τότε πως είναι καλό η καινούρια προσφορά που έγινε σήμερα για κάποιον που πήρε την ιδια προσφορά με τα 6 ευρώ να λήγει σε 9 ημέρες στις 17/4;
  3. Οι προσφορες που έδωσε λήγουν 17/4 τι φάση;
  4. Καλημέρα να ρωτησω κάτι πως ανανανεωνω χρόνο με κάρτα ανανέωσης από περίπτερο;Ζητάω για cosmote γενικά ή έχει κάρτες ειδικά γαι frog; (όπως είναι ξεχωριστές για Q και αλλη για f2go) ευχαριστώ.
  5. Αποδείχθηκε με τον πιο τραγικό τρόπο ότι το "νέο f2go" ήταν άλλη μια λαμογιά της νόβα για να πιάσει νέους πελάτες και τίποτα περισσότερο.Δεν εκπλήσσομαι καθόλου.
  6. Ρε παιδια τι έγινε ξαφνικα από δυο νούμερα που διαχειρίζομαι στην εφαρμογή εξαφανίστηκαν οι προσφορες που έληγαν 6/12 η μία γνωστή με 5 ευρώ και 1000 λ και απεριόριστα data και μία άλλη που έληγε κι αυτή 6/12 με 13.30 ευρώ σε άλλο νούμερο.Τι συμβαίνει; Edit:Εφτιαξε τώρα.Προφανώς ήταν στιγμιαίο glitch της εφαρμογής.
  7. Παιδια ΕΦΤΙΑΞΕ πριν από 10 λεπτά!!!
  8. Με ρωτούσαν ένα ζευγάρι φίλοι τουρίστες το πρωί που ήθελαν να πάρουν καρτοκινητό τι τους προτείνω... Φυσικά δεν τους πρότεινα f2go.Τι να με βρίζουνε;Να μην λειτουργεί ούτε το app; Ξεφτίλα.
  9. Το more πακέτο με 3 ευρώ για 15 ημέρες ξαναεμφανίστηκε στην εφαρμογή τι φάση!
×
×
  • Create New...