Jump to content

vagster97

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by vagster97

  1. Έχει να κάνει και με τον Ελληνικό πάροχο αλλά και με το Pixel. Ούτε η nova υποστηρίζει το μοντέλο του κινητού σου επίσημα στο δίκτυο τους, αλλά ούτε και το Pixel υποστηρίζει Ελληνικό πάροχο επίσημα αντίστοιχα. Οπότε τα αισθήματα είναι αμοιβαία και για τους δύο. Προς έξτρα ενημέρωση, δεν είναι μόνο της nova, όλοι οι Ελληνικοί πάροχοι κινητής σε Pixel συσκευές έως τώρα παίζουν κυρίως με LTE.
  2. Συμφωνούμε ότι δεν είναι ακριβώς το ίδιο με το "καθαρό 4G", αλλά παραμένει εξίσου πολύ κοντινό σε επιδόσεις με το 4G. Εάν έχεις οποιοδήποτε ενδοιασμό ότι διαφέρουν στα αποτελέσματα των επιδόσεων που κάνουν peek δοκίμασε την ίδια κάρτα sim στο ίδιο σημείο που βρίσκεσαι στο pixel σου και σε ένα άλλο 4G κινητό. Εφόσον πραγματικά δεν υπάρχει μεγάλο χάσμα στο ίδιο το modem των συσκευών, τότε τα αποτελέσματα που θα λάβεις δεν θα έχουν μεγάλες αποκλείσεις.
  3. Εφόσον είναι ήδη ενεργοποιημένες οι υπηρεσίες voLTE κι voWiFi στον αριθμό σου δεν χρειάζεται να ξανά στείλεις για re-register. Άμα δεν είναι, τότε ίσως χρειαστείς να στείλεις το κλασικό μήνυμα από υποστηριζόμενη συσκευή. Προσωπικά όταν είχα παλαιότερη συσκευή Huawei όπου υποστηριζόταν by-default, είχα κάνει εκεί την εγγραφή. Άμα ξανά προσπαθήσεις με μήνυμα για "εκ-νέου εγγραφή" δεν λαμβάνεις θετικό απαντητικό, σου αναφέρει ότι δεν υποστηρίζεται η συσκευή από το δίκτυο. Παρόλα αυτά παίζει κανόνι~!
  4. Προς έξτρα ενημέρωση πλέον παίζουν και HD calls, αρκεί φυσικά να το υποστηρίζει και ο συνομιλητής~!
  5. Και ναι κυρίες και κύριοι έχουμε επίσημα VoLTE σε Cosmote Ελλάδα σε latest update Android beta v13, Security Revision January 5, 23. Μόνο VoLTE όμως έτσι, voWiFi ακόμη πακέτο. Καλή απόλαυση επιτέλους 🙏🫡 #no_root, #locked_bootloader
×
×
  • Create New...