Jump to content

sio123

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sio123

  1. μην την βάλετε ακόμα, είναι η ίδια έκδοση απλώς από beta ονομάστηκε μόνη της επίσημη δεν έχει αλλάξει τίποτα. με την προηγούμενη δεν είχα κανένα παράπονο (μόνο με την φωτεινότητα το βράδυ που έπεφτε υπερβολικά πολυ, αλλά το βράδυ την έβαζα χειροκίνητη και την μερα αυτόματη και ήμουν εντάξει) τώρα το κινητό το νιώθω και λίγο πιο αργό από ότι ήταν και αυτό φαίνεται στο ότι για να ανοίξει κάποιες εφαρμογές που παλιά τις άνοιγε αμέσως τώρα για λίγα δευτερόλεπτα τις φορτώνει. επίσης έχω παρατηρήσει και μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας, όχι πολύ αλλά υπάρχει.
  2. εμάς που είχαμε περάσει την beta μας την ονόμασε αυτόματα επίσημη..εγώ απογοητευτεί πάντως με την ενημέρωση, πριν ήταν μια χαρά τώρα το νιώθω να έχει γίνει πιο αργό και το πρόβλημα με την αυτόματη φωτεινότητα τεράστιο. μακάρι να βγάλουν σύντομα ενημέρωση που να λύνει τα προβλήματα.
  3. πάντως μεγάλο λάθος για εμένα να δίνει σε όλους το beta χωρίς να είναι beta testers. σήμερα είχα μπει σε wifi σε καφετέρια και μου λέει ένας φίλος να του κάνω share που παταγες παλια πάνω και το έκανε scan και έμπαινε αυτόματα. με το νέο update δεν γίνεται τίποτα και επίσης ενώ είμαι συνδεδεμένος στο wifi μου λέει να πατήσω να συνδεθώ. στο σπιτι που το δοκίμασα δεν είχε πρόβλημα. επίσης όταν το βάζω να φορτίζει μου δείχνει την μπαταρία μπλε.
  4. είναι ενεργοποιημένο το Always On Display (AOD) γι αυτό σου τρώει και παραπάνω μπαταρία. πήγαινε ρυθμίσεις>ταπετσαρίες και στυλ>και εκεί που λέει οθόνη πάντα ενεργή (ΑΟD) απενεργοποίησε το "να εμφανίζεται πάντα"
  5. αυτά που έχω παρατηρήσει εγώ είναι: 1) η αυτόματη φωτεινότητα ακόμα και σε σκιά μειώνεται πολύ και δεν βλέπεις 2) οι αθορυβες γνωστοποιήσεις δεν είναι πια αθορυβες, σου λέει αθορυβες και φαίνονται κανονικά 3) έχω σε ανύψωση το πληκτρολόγιο και κάνει ένα λαγκ μόλις ανεβαίνει. αυτά έχω παρατηρήσει μέχρι στιγμής αν κάποιος δεν έχει αυτόματη φωτεινότητα, το πληκτρολόγιο κανονικά με τα βελάκια από κάτω ή δεν το έχει σε ανύψωση (εγώ έχω gestures) ας την κάνει δεν θα καταλάβει κάποια διαφορά στα bugs. το χειρότερο για εμένα είναι η φωτεινότητα επειδή έχω αυτόματη και πριν την ενημέρωση το βράδυ έπεφτε πάρα πολύ σε σημείο να μην βλέπεις. από θέμα απόδοσης αυτό που έχω παρατηρήσει ότι κάποιες εφαρμογές παλιά χωρίς να τις κλείσω ενώ έβγαινα πχ στην αρχική μόλις πατούσα να ανοίξουν παλι άνοιγαν αμέσως, τώρα θα μου τις φορτώσει για λίγα δεύτερα. στο realme.com πολλοί λένε ότι έχει πέσει η απόδοση και η μπαταρία αδειάζει πιο γρήγορα...από θέμα μπαταρίας δεν κατάλαβα διάφορα.
  6. όποιος δεν έχει κάνει την ενημέρωση για μένα καλύτερα να περιμένει μέχρι να βγει η stable έκδοση. έχει κάποια ενοχλητικά bugs που δεν τα είχε πριν. έχω απογοητευτεί με την αυτόματη φωτεινότητα, από πριν ήταν χάλια που το βράδυ έπεφτε τέρμα και δεν έβλεπες τίποτα, τώρα όμως πέφτει και σε σκιά ακόμα πολύ χαμηλά με αποτέλεσμα να την ανεβάζω μόνος μου γιατί δεν βλέπω.
  7. καλησπέρα, έκανα σήμερα την ενημέρωση στο 4.0 έχει κάποια bugs μακάρι να διορθωθούν άμεσα. ερώτηση σας κάνει κ σε εσάς ένα λαγκαρισμα στο πληκτρολόγιο όταν ανεβαίνει για να γράψετε? ( έχω gestures και το έχω βάλει υπερυψωμένο)
×
×
  • Create New...