Jump to content

Nemesis1288

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Nemesis1288's Achievements

  1. Όσοι έχετε παραλάβει γράψτε ότι μπορείτε από εντυπώσεις.. Είμαι ένα βήμα πριν την παραγγελία αλλά προσπαθώ να συγκρατηθώ μέχρι να υπάρχει σφαιρική άποψη..
  2. Να ευχαριστήσω δημόσια το μέλος margianniss για τον εκπτωτικό κωδικό!
  3. Προσπάθησα κ εγώ το απόγευμα μέσω chat αλλά μου είπαν πως δεν έχουν κάποια ενημέρωση για έκπτωση 10%.. Μάλιστα τους έγραψα πως παρακολούθησα το event και περίμενα εκπτωτικό κουπόνι για να προβω άμεσα σε αγορά.. Μου είπαν θα το προωθήσουν και θα μ ενημερώσουν.. Ακόμα το προωθούν... Τι να πω..
  4. Μου είπαν θα το προωθήσουμε κ θα σας ενημερώσουμε.. Καλά κρασιά.. Είπα να δοκιμάσω, δεν έχασα κ κατι.. Είπα κ εγώ πριν δύο εβδομάδες ν αγοράσω iphone για πρώτη φορά κ η Samsung τα έδωσε όλα στο s23 ultra.. Τώρα έχω ένα 14 pro max στο συρτάρι κ ακόμα είμαι με το s21 ultra.. Τελικά το iOS δεν είναι για μένα.. Βλέπω να το κάνω ανταλλαγή..
  5. Τώρα στο chat της Samsung δηλώνουν πως δεν έχουν ενημερωθεί για έκπτωση 10%. Τους είπα πως δεν έχω λάβει κάποιον κωδικό έκπτωσης παρ ότι είδα το event, για να δούμε τι θα πουν τελικά..
  6. Καλησπέρα παιδιά, τα 8gb Ram της 128αρας έκδοσης επαρκούν ή έχει συνέχεια reload? Σκέφτομαι πως είναι υποβάθμιση σε σχέση με τα 12 του s21 ultra που έχω τώρα.. Ξέρω πως υπάρχει η επιλογή του 12/256 αλλά μου προτείνουν ανταλλαγή + χρήματα με το s21 ultra που έχω τώρα..
  7. Θα ήθελα λίγη βοήθεια οποιος μπορεί. Αγόρασα μεταχειρισμένο ένα s21 ultra κ νομίζω έχει αλλαγμένο λογισμικό. Απ ότι googlara το λογισμικό που φοράει είναι για Γερμανία G998bxxu5cve9 (DBT), ενώ το XEH/EUX που λέει κάτω είναι για Ουγγαρία.. Επίσης η συσκευή έχει μείνει στο update Ιουνίου ενώ απ ότι είδα έχει βγει Ιουλίου κ για Γερμανία κ για Ουγγαρία.. Οποιος μπορεί να μου δώσει τα φώτα του θα το εκτιμούσα..
×
×
  • Create New...