Jump to content

Giannis7gr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Giannis7gr

  1. Καλησπέρα έχω το Xaiomi 11 Lite 5g NE και εχτές (30/1/2023) μου ήρθε και η MIUI14. Όταν είχα την MIUI13 και παλαιότερα κατά την ενεργοποίηση του κινητού και κατά τη διάρκεια που μου ζήταγε το PIN της κάρτας μου πέταγε έναν τόνο ειδοποίησης που ποτέ δε μπόρεσα αφαιρέσω. Μετά τη εγκατάσταση της MIUI14 και όταν κάνω επανεκκίνηση κινητού μου χτυπάει Απτική ανάδραση (Μικρή Δόνηση) στο σημείο που εμφανίζεται το Logo του MIUI και μετέπειτα πάλι όταν μου ζητάει το PIN της κάρτας, μαζί με τον τόνο ειδοποίησης . Θα επιθυμούσα να απενεργοποιήσω και την απτική ανάδραση αλλά και τον τόνο ειδοποίησης εάν είναι εφικτό εκτός αν ετσι το έχει προσαρμόσει η Xaiomi. Έχει κανείς το ίδιο κινητό να μου σχολιάσει η και από άλλα μοντέλα της Xaiomi. Απενεργοποίησα τις δονήσεις και ότι είχε να κάνει με απτική ανάδραση αλλά συνεχίζει μήπως είναι κάτι που δεν έχω βρει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Ναι δε θα με χαλάσει και ιδιαίτερα να το κάνω επαναφορά εργοστασιακών γιατί σήμερα το αγόρασα και ακόμα το μαθαίνω και δε θα μου τροποποιήσει πολλά πράγματα αφού δε θα έχω προλάβει να κάνω πολλές αλλαγές...θα πάρει το κινητό και αναβάθμιση σε MIUI13.5 διάβασα...μέσα στο καλοκαίρι ξέρετε? Να την κάνω την αναβάθμιση σε MIUI13 η να το περιμένω λέτε..γιατί κάπου διάβασα ότι το MIUI12.5 έχει και πολύ καλή διαχείριση μπαταρίας και ότι το MIUI13 τρώει κάτι lags kai bugs η παραφιλοσοφίες είναι αυτά λετε ?
  3. Σε κάθε ενημέρωση θέλει επαναφορά εργοστασιακών ?
  4. Καλησπέρα σας σήμερα μόλις παρέλαβα το καινούργιο μου κινητό Xiaomi 11 Lite 5g Ne Έκανα ενημέρωση την Έκδοση 12.5.8.0 που μου ζητήθηκε ,κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης κατέβηκε και ένα αρχείο στα Downloads το οποίο πρέπει να το έσβησα στη βιασύνη μου (επειδή έκανα πολλές άλλες ασχολίες),μήπως έπρεπε να το τρέξω αυτό το αρχείο για να είναι ολοκληρωμένη η ενημέρωση?2-3 φορές πάτησα να συνεχιστεί η ενημέρωση έως ότου μου έβγαλε και τελειοποίηση και μετά ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση. Μετά μου έβγαλε και άλλη ειδοποίηση ,την είδα και στις ρυθμίσεις για ενημέρωση και η οποία βγαίνει με ένα σηματάκι πάνω αριστερά στην οθόνη ότι υπάρχει διαθέσιμη και καινούργια ενημέρωση η MIUI13.0.8.0 να προχωρήσω σε νέα αναβάθμιση καπάκι την ίδια μέρα ?(σήμερα εξάλλου παρέλαβα και το κινητό) η να αφήσω την MIUI12.5 γιατί διαβάζω και για κάτι bugs για τη MIUI13.....Tήν έκανα σωστά την ενημέρωση για το MIUI 12.5 η έπρεπε να τρέξω και το αρχείο που κατεβαίνει ?
×
×
  • Create New...