Jump to content

,kondtsa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

,kondtsa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Week One Done Rare
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Όταν έκανα το συμβόλαιο είχα 85 και ο ΟΤΕ έδινε μέχρι 200 στην περιοχή μου από μέσα Μάρτη άλλαξαν όλα, αντί να φτιάχνουν υποβαθμίζουν η όλο το βάρος είναι στις οπτικές ίνες
  2. Μέχρι τα μέσα Μαρτίου υπήρχε διαθέσιμη 200 στην περιοχή μου ο ΟΤΕ το έδινε και το έβγαλε
  3. Όταν λες θέμα θυρων τι εννοείς σε μας εδώ δεν υπάρχουν πολλές γραμμές (παραθαλάσσιος οικισμός)και είμαστε κοντά στο καφάο στο οποίο πάει οπτικη ινα το θέμα είναι να δουν και τις δικές μας γραμμές με το χαλκό.
  4. Πώς εξαφανίστηκε η 200άρα από την περιοχή μου όταν υποτίθεται θα μου έκαναν αναβάθμιση και πως στο ακριβώς δίπλα σπίτι ο ΟΤΕ δίνει ως 50 mbs.
  5. ;Πως θα απαντηθούν και από ποιον οι απορίες μου σχετικά με τις γραμμές του ΟΤΕ. Οπως έχω αναφερθεί ( Δωρεάν αναβάθμιση ΟΤΕ) έχω 100άρα γραμμή με ανεφικτότητα από το τεχνικό τμήμα ΟΤΕ,200άρα δεν είναι πλέον διαθέσιμη και η υποβάθμιση σε θέμα τιμής δεν με βολεύει και ο γείτονας μου έχει 50άρα γραμμή και σε έλεγχο διαθεσιμότητας δεν έχει 100άρα τα σπίτια δίπλα δίπλα και παίρνουμε από την ίδια κολόνα εγώ είμαι τόσο χαζός η μας κοροϊδεύουν ψιλό γαζί. Εγώ προσωπικά σε θέμα εξυπηρέτησης από όλα τα πόστα του 13888 δεν έχω κανένα παράπονο και τον τελευταίο μήνα μόνο έχω μιλήσει πάνω από 30 φορές.
  6. Αυτό με τη vodafone το είδα εγώ ρώτησα γιατί ενώ είχα στην περιοχή μου μέχρι 200 τώρα έχω μέχρι 100mbs και ο ΟΤΕ μου είπε τηλεφωνικά ότι το έκανε γιατί αν μου έβαζε 200 θα είχα 50 και ξανατονίζω στην περιοχή μου υπάρχει οπτικη ίνα μέχρι το καφάο και δεν υπάρχουν πολλές γραμμές και 7χλμ από μένα περνάνε οπτικές ίνες στην πόλη.
  7. Εγώ ήμουν στον ΟΤΕ με 50άρα κάι ακούγοντας για την δωρεάν αναβάθμιση έψαξα και στην περιοχή μου είχα απο ΟΤΕ μέχρι 200mbs(μένω εκτός αστικής περιοχής και υπάρχει οπτική ίνα μέχρι το καφάο)έκανα αναβάθμιση σε 100mbs όποτε θα με ανέβαζε στα 200,ένα μήνα μετά με λίγες αποκλίσεις μόνο στην ταχύτητα μου έβγαλαν ανεφικτότητα στην γραμμή και πλέον στην περιοχή μου υπάρχει μόνο 100 mbs και το εμπορικό τμήμα του ΟΤΕ μπορεί να μου κάνει μόνο υποβάθμιση γιατί έχω καλύτερη τιμή (39.90 +2.5 ο εξοπλισμόςspeedport smart)τι γνώμη έχετε για αυτό.
×
×
  • Create New...