Jump to content

KateNikolaou

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

2 Followers

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

KateNikolaou's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • One Month Later Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα, ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σας, εφόσον είναι μόνο αυτές οι 2, θα το ψάξω, γιατί ακόμα δεν έχω πολυασχοηθεί.
  2. Πόσο καιρό τρέχεις δλδ; Εγώ αυτά φοβάμαι να πω την αλήθεια. Και μάλιστα κοιτούσα εδώ https://www.cosmoteinsurance.gr/car/odigos-asfalisis/vasiki-asfaleia-aftokinitou-prosthetes-kalypseis για να ξέρω τι ακριβώς σου καλύπτει κλπ, αλλά γενικά δε βλέπω με ποιά εταιρεία νομικής συνεργάζεται η ασφαλιστική μου, δε γράφει. Έκανα κι έναν γρήγορο έλεγχο και είδα ότι η πιο top που βγάζει στις αναζητήσεις είναι η Arag https://www.arag.gr/gr/arag- & https://www.arag.gr/gr/templates/arag/PdfDocs/IDD/2.IPID.pdf αλλά δε βλέπω τι ποσά καλύπτει, δλδ τι κεφάλαιο όπως σου λέει σε κάποιες μέχρι πχ 1,500€ ή 3,000€. Γιατί ανέφερε ένας προλαλήσαντας ότι συμφέρει καλύτερα να κάνεις χώρια τη νομική. Και ίσως για να ξέρεις με ποιά εταιρεία συνεργάζεσαι. Δεν ξέρω τι λέτε εσείς;
  3. Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση, έχω κι εγώ νομική στο όχημά μου απλά δεν ήξερα πώς λειτουργεί γενικά. Ας ελπίσω να μη χρειαστεί γιατί αν οριστεί δικάσιμος καληνύχτα θα πάρει σίγουρα πολύ καιρό.
  4. Δε χρειάζεται να είμαστε όλοι γνώστες αλλά εφόσον μπορείς να μπεις να ψάξεις 2-3 πράγματα, άνετα βρίσκεις τα 8gb ram. Και γενικά συμφωνώ απόλυτα στο ότι πάντα υπάρχουν προβλήματα με όλες τις συσκευές, ειδικά για μπαταρία, αν είσαι με 800 εφαρμογές ανοιχτές, με data, κατεβάζεις και 1002 άλλα πράγματα, η μπαταρία όσο capacity και να χει θα πέσει. Εγώ μετά από 1 χρόνο+ του S20FE δεν έχω το ίδιο capacity είναι απόλυτα λογικό, αλλά και πάλι με άπειρη χρήση είναι τούμπανο.
  5. Καλησπέρα, έχω το S20 FE από το Μάϊο του 2021, με φουλ καθημερινή χρήση, φουλ εφαρμογές ανοιχτές ( δε λεώ για Social) κλπ, είναι πραγματικά πολύ καλό. Πραγματικά αξίζει να το πάρεις. Αν είσαι τύπος που θέλει ένα κινητό να το έχεις για χρόνια τύπου και να λαμβάνεις τα updates που σταματάνε (αν δεν κάνω λάθος) στην 4ετία τότε πάρε κάτι πιο σύγχρονο. Στο θέμα κάμερας είναι μια χαρά, αν ξέρεις κι όλας να τη χρησιμοποιείς (δλδ pro χρήση) τότε ακόμα καλύτερα, αλλά και στις απλές της ρυθμίσεις είναι τούμπανη. Πεντακάθαρα χρώματα, ευκρίνεια, ωραίο ζουμ, το μόνο που δεν είμαι ευχαριστημένη είναι για τη νυχτερινή λήψη.
  6. Γενικά θέλει σε πολλά φτιάξιμο, θέλει να κοντράρει apple Και δε μπορεί
×
×
  • Create New...