Jump to content

Vlavhs

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Vlavhs's Achievements

  1. Φίλε μου τον συγκεκριμένο χρησιμοποιώ και εγώ εξ αρχής, κανενα απολύτως πρόβλημα. Δεν ξέρω από ποιο κατάστημα το πήρες αλλά θα ειχα τους ενδοιασμούς μου για την αυθεντικοτητα του από κάποια σκρουτσομαγαζα. Και στα σχόλια αν διαβάσεις από κάτω γράφανε κάτι περίεργα. Τον πήρα από μεγάλο κατάστημα για σιγουριά.
  2. Συμφωνώ απόλυτα ότι είναι άδικη η σύγκριση και αδικεί και τις 2 συσκευές που είναι πολύ καλές στη κατηγορία τους. Αλλά σε τελείως διαφορετικό εύρος τιμής.
  3. Αξίζει το a52s λόγο τιμής, αυτονομία μπαταρίας, δυνατότητα επέκτασης μνήμης, και audio jack. Σε όλα τα άλλα το s21 FE με μικρή η μεγάλη διαφορα.
  4. Κανένα πρόβλημα φίλε μου να βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Και εγώ από κριτικές παιδιών από εδώ βασιστηκα και προχώρησα στη αγορά. Το θεωρώ πιο αξιόπιστο από σχόλια στο σκρουτζ. Και αφού φυσικά παρακολούθησα αρκετά reviews. Απ το κωτσοβολο το είχα πάρει και έδινε δωροεπιταγη 90 ευρώ με υποχρεωτική εξαργύρωση εντός ενός μηνός. Συν τα ακουστικά. Αγορά στα 700 ευρώ. Οπότε 90 συν 80 τα ακουστικά με έφερνε ίσα με τιμές σκρουτζ. Το a52s και δεν το λέω για να σε μπερδέψω το θεωρώ πολύ καλή συσκευή. Με δικιά μου παρότρυνση το αγόρασε η κοπέλα μου και ένας κολλητός μου. Ατού της συσκευής ότι είναι all around συσκευή, δεν υστερεί σε κάτι. Συν ότι είχε jack υποδοχή που κάποιους τους ενδιαφέρει συν δυνατότητα για κάρτα μνήμης. Επίσης είχε πολύ συμπαθητική κάμερα στο δικό του πεδίο τιμής με οπτική σταθεροποιηση. Το έχω δουλέψει στα χέρια μου από περιέργεια καθώς αμφιταλαντευομουν και εγώ κυρίως ανάμεσα σε αυτά τα 2 μοντέλα και μια μικρή επιθυμία για realme που εν τέλη απέρριψα. Με μια πρόχειρη σύγκριση θα σου πω τα εξής και εσύ μόνος σου θα κρίνεις τι αξίζει και τι όχι σύμφωνα με το ποσο που θες να διαθεσεις. Καταρχήν μιλάμε για ένα κινητό που έχει ήδη κλείσει ένα χρόνο και εξ αρχής ένα επεξεργαστή που ήταν ξεκάθαρα mid range. Δεν διαθέτω τις γνώσεις να εξηγήσω σε βάθος τεχνικά θέματα αλλά η εμπειρία χρήσης που δεν είναι μετρήσιμη κάνει το s21 fe να φαίνεται πολύ πιο smooth. Το a52s είναι πιο χοντρό κομμένο στο χέρι κάτι που εμένα προσωπικά με ενοχλεί. Θεωρώ το s21 FE ιδανικό στο χέρι. Σαν κάμερα είναι εμφανώς πιο ικανό το s21 FE σε φωτογραφίες δίπλα δίπλα με εργοστασιακες ρυθμίσεις. Πιο ωραίο ήχο το s21 FE επίσης ξεκάθαρα και πιο γρήγορο σε περιήγηση, gaming, ενναλλαγες εφαρμογών κτλπ. Δεν μπορώ να σου απαντήσω αν αξίζει την οικονομική διαφορά καθώς κάτι που για εμένα μπορεί να είναι σημαντικό για σένα μπορεί να είναι αδιαφορο εντελώς. Πρόβλημα που αντιμετώπισαν και οι 2 γνωστοί με το a52s είναι ότι πολλές φορές ενώ μιλαγαν στο τηλέφωνο και ήθελαν παράλληλα να κάνουν κάτι στην οθόνη του κινητού έβγαζε κάτι περίεργα σαν παλιά τηλεόραση που δεν έχει καλό σήμα. Επανερχόταν μόνο του μετά, αλλά άκρη ποτέ δεν βρέθηκε. Το είχαμε googlαρει τότε αναζητώντας λύση και ήταν αρκετοί χρήστες που το αντιμετώπιζαν αυτό το πρόβλημα. Δυστυχώς δεν διορθώθηκε ποτέ εντελώς κάτι που δείχνει ότι πιθανόν ηταν θέμα hardware. Αν θυμάμαι καλά flickering λεγόταν σαν πρόβλημα. Για να μην παρεξηγηθώ δεν το παίζω ούτε είμαι ειδικός. Νομίζω ότι θα σε βοηθούσε να πας σε ένα φυσικό κατάστημα να δεις τις συσκευές από κοντά. Δεν θεωρώ ότι ο επεξεργαστής μόνος του κάνει τη διαφορά αλλά όλο το κινητό. Είναι ίσως το πιο υποτιμημένο κινητό όταν βγήκε λόγο μεγάλης καθυστέρησης στη κυκλοφορία του, που συνέπεσε σχεδόν με το s22. Μεγάλο συν για κάποιους ότι ευρωπαϊκά είναι το μόνο στο σχετικά high range της samsung με snapdragon επεξεργαστη. Ότι άλλο θες στη διάθεσή σου. Συγνώμη που τα γράφω λίγο μπερδεμένα, είμαι απ το κινητό.
  5. Είναι άδικη με βάση τη διαφορά της τιμής η σύγκριση των 2 συσκευών. Δεν είναι στην ίδια κατηγορία. Υπερβολικά τίμιο το a52s αλλά κυρίως λόγο επεξεργαστή δεν είναι το ίδιο future proof κίνηση.
  6. Φίλε μου καλησπέρα Είμαι κατοχος του s21 FE 256. Διαβάζοντας στο αμέσως πιο κάτω ποστ τις ανάγκες σου, πιστεύω θα σε καλύψει με το παραπάνω το παραπανω κινητό. Επέλεξα την έκδοση με τα 256 gb σαν πιο safe επιλογή καθώς και εγώ θέλω να κρατήσω για μεγάλο χρονικό διάστημα το κινητό. Είσαι πιο άνετος με τα 256 ξεκάθαρα. Αγόρασα το κινητό από γνωστή αλυσίδα σε προσφορά με δώρο επιταγή και ακουστικά και το κινητό μου βγήκε στα 550 ευρώ έμμεσα. Τα ακουστικά προσωπικά τα έδωσα στο κολλητό μου καθώς είχα, οπότε στη τελικη ακόμα και αν δεν τα χρειάζεσαι θα βρεις να τα δώσεις. Αν και είναι πολύ ικανοποιητικά ακουστικά για το μέσο χρήστη σε περίπτωση που τα κρατησεις. Και σε πολλά μαγαζιά στο σκρουτζ δηλώνει ότι έχει εργοστασιακή εγγύηση αλλά προσωπικά ήθελα άτοκες δόσεις και προτιμούσα ένα "επώνυμο" κατάστημα για την αγορά μου. Αν ψάξεις προηγούμενες σελίδες θα δεις ότι γενικά ειπωνονται πολύ θετικά λόγια για τη συσκευή με μόνο παράπονο /ανησυχία κάποιον για τη μπαταρία. Προσωπικά με υπερκαλύπτει στη μέρα μου με όριο το 85 τοις εκατό φόρτιση. Οσον αφορά το θέμα φόρτιση το κινητο δέχεται μέχρι 25w φόρτιση σύμφωνα με το κατασκευαστή. Φόρτιση προτίμησε από επώνυμο κατάστημα καθώς παίζουν μαϊμούδες. Στα 13 ευρώ είναι μια χαρά. Τζαμακι/θήκη πάντα βάζω στις συσκευές μου πλέον καθώς όσες φορές δεν το έκανα δεν είχαν happy end. Σε αυτό το κινητο έβαλα και στη κάμερα τζαμακι. Συνολικά θεωρείται από πολλά μέλη του θέματος η spigen πολύ καλή επιλογή. Και στα τζαμακια και σαν θήκη. Προσωπικά αγόρασα το σετ 2 τζαμακια για την οθόνη που πολύ εύκολα τοποθετείς τέλεια μόνος με λίγη προσοχή, έβαλα το τζαμακι της ίδιας εταιρείας στη κάμερα καθώς συνεργάζεται με τις περισσότερες θήκες της και σαν θήκη καθώς με ενδιέφερε ο μειωμένος όγκος που είναι προτέρημα του κινητό επέλεξα την spigen thin fit. Πολύ ευχαριστημένος και απο τα 3 προϊόντα.
  7. Παιδιά να κάνω μια ερώτηση, έχει ασχοληθεί κανείς με gcam στο κινητό? Αν έχει ασχοληθεί κάποιος είναι εύκολο σαν διαδικασία? Υπάρχει οποιοδήποτε κίνδυνος /μειονέκτημα στη χρήση του? Διάφορες σε σχέση με τη βασική κάμερα?
  8. Συνεχίζεται συνολικά η απροβληματιστη χρήση του κινητού, για τη προσωπική μου χρήση παραμενω ικανοποιημένος απ τη μπαταρία. Κάτι που μου έκανε εντύπωση χθες είναι ότι το κινητό ζεστάθηκε (στο χέρι εννοώ) ενώ το χρησιμοποιούσα σε browsing. OK είχε ζέστη μέρα χθες και ήμουν σχετικά στο ήλιο αλλά μου έκανε εντύπωση γιατί ήταν αρκετά ζεστό. Ενώ ας πουμε μπορεί να παίζω hearthstone 3 ώρες συνεχόμενα και να μην ζεσταθεί καθόλου.
  9. Αν πατήσεις συνεχόμενα το σήμα του bluetooth, σου βγάζει τις αντιστοιχισμενες συσκευές. Διπλα σε κάθε μια έχει ένα κουμπάκι με ρυθμίσεις. Εκεί όταν έχεις εγκατεστημένη και την εφαρμογή παραμένει κλικαρισμενο το κλήσεις για την συσκευή bluetooth που χρησιμοποιείς στο αυτοκίνητο? Τηλέφωνο όταν κάνεις εσύ κλήση, το κάνεις μέσω του κινητού ή μέσο του multimedia player του αυτοκινήτου?
  10. Παιδιά γίνεται πολύ ντόρος και κουβέντα για το τίποτα πιστεύω. Το κινητό δεν είναι τέρας μπαταρία αλλά με τίποτα δεν θα έχει πρόβλημα ο μέσος χρήστης. Το έχω το κινητό το δουλεύω καθημερινά και μάλιστα με τη μπαταρία να φορτίζει μέχρι 85 τοις εκατό και δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα μες τη μέρα μου. Αν τώρα κάποιος θέλει το κινητό για παιχνιδομηχανη μπορεί και να έχει θέμα δεν ξέρω. Αλλά μην τρομάζετε τον μέσο χρήστη τσάμπα και βερεσέ.. Εγώ φίλε μου το χρησιμοποιώ στο bluetooth του αυτοκινήτου. Όταν ανοίγεις bluetooth στην αρχή δεν σου δίνει να επιλέξεις από ποια συσκευή να γίνεται αναπαραγωγή ήχου?
  11. Φίλε μου καλησπέρα με γεια να το χαρείς. Έχουν απαντηθεί ήδη τα ερωτήματα σου σε προηγούμενες σελίδες με τις εντυπώσεις από διάφορες θήκες και απ το τζαμακι που μας λες. Προσωπικά έχω εγκαταστήσει το τζαμακι της spigen, όπως και το τζαμακι που έχει για τις κάμερες, σε συνδυασμό με θήκη της εταιρείας ώστε να κάθονται όλα σωστά. Θα πρότεινα το ίδιο ώστε να είσαι σίγουρος ότι δεν κλωτσάει η θήκη το τζαμακι. Σαφώς είναι πιο ωραίο το κινητό χωρίς τζαμακι,αλλα μιας και εχω το ίδιο θα σου πω ότι δεν μου κανει πλέον καμία διαφορά στην αίσθηση, ουτε έχασα σε αποτελεσματικότητα στο αποτύπωμα. Φυσικά αφού βάλεις τζαμακι ύστερα περνάς δακτυλικο αποτύπωμα και βάζεις στις ρυθμίσεις του κινητού υψηλή αποκρισιμοτητα κάπως έτσι.. Και σαν τιπ είδα στο youtube ότι καλό είναι όταν περνάς το αποτύπωμα να βάζεις στο ίδιο πέρασμα και τα δύο δάχτυλα μια το ένα μια το άλλο.
  12. Καλημέρα σε όλα τα παιδιά, έχοντας πλέον το κινητό (8/256) 10 μέρες στη κατοχή μου θα κάνω ένα mini review μήπως βοηθήσω κάποιον που σκέφτεται να προβεί σε αγορά του. Προέρχομαι από huawei nova 5t που αν δεν εσπαγε η οθόνη του από βλακεια μου δεν θα άλλαζα ακόμη. Στα του s21 FE τώρα. Σχεδιασμός / εμφάνιση. Αν και αυτό είναι τελείως υποκειμενικό, την θεωρώ πολύ όμορφη συσκευή, με ιδανικό μέγεθος. Θεωρώ τις 6.4 ίντσες πολύ καλή αναλογία μεγάλης οθόνης και όσο γίνεται βολική για τσέπες κτλπ. Το ότι είναι πλαστικό διόλου δεν με ενδιαφέρει μιας και πάντα θα είναι σαν θήκη αλλά ακόμα και χωρίς δεν σου δίνει επουδενι την αίσθηση φτηνής κατασκευής. Δακτυλικο αποτύπωμα. Αν και χρησιμοποιώ τζαμακι προστασίας είναι ελάχιστες οι φορές που δεν θα πιάσει το αποτύπωμα με τη μία. Εξίσου καλά και γρήγορα δουλεύει και το face recognition. Οθόνη. Υπέροχη οθόνη, τέλεια χρώματα, μια χαρά φωτεινότητα και ευανάγνωστη ακόμα και με αρκετό ήλιο. Amoled τεχνολογία και κλεινει εκεί νομίζω το θέμα. Επιδόσεις. Το κινητό πετάει σε καθημερινή χρήση browsing και γενικότερης περιήγησης. Πολύ smooth μετάβαση από σελίδα σε σελίδα χωρίς κανένα πρόβλημα απολύτως. Από παιχνίδια παίζω μόνο hearthstone battlegrounds και το κινητό πάει μαλλιοκουβαρα χωρίς να ζεστενεται καν. Δεν έχω χρησιμοποιήσει καν την επέκταση μνήμης ραμ δεν νιώθω ότι μου χρειάζεται στη δικιά μου χρήση. Κάμερα. Δεν έχω εντρυφήσει ούτε είμαι κάνας ειδικός. Ωστόσο σε ότι έβγαλα δοκιμαστικά και χωρίς να πειράξω ρυθμίσεις ή να έχω εγκαταστήσει gcam είμαι πολύ ικανοποιημένος. Προφανώς δεν είναι iphone 13 pro ούτε s22 ultra ούτε καν pixel 6 pro αλλά δεν κοστίζει και τόσο οπότε είναι άτοπη η σύγκριση μαζί τους. Ο μέσος χρήστης που θέλει να βγάλει φωτογραφία ένα τοπίο, μια σελφι, για social media κτλπ αποκλείεται να μην είναι ικανοποιημένος. Σήμα/συνδεσιμοτητα. Έχω vodafone και όπως είπα προέρχομαι από huawei nova 5t.Υπηρχαν φορές που το s21 FE σε περιοχές με δύσκολο σήμα έπιανε δεδομένα λίγο χειρότερα απ το huawei nova 5t.Συνολικα κανένα θέμα απολύτως μια χαρά είναι το σήμα του.Σε κάποιες περιοχές πιάνω και 5g χωρίς να καταλάβω ωστόσο κάποια ακραία διαφορά από 4g.Πολύ καλή ποιότητα συνομιλίας, απροβληματιστη. Πολύ πιο σταθερή σύνδεση με ακουστικά σε σχέση με πριν ( edifier neobuds pro) καθώς και στο αμάξι. Το wifi πιάνει καλύτερα επίσης χωρίς αποσυνδέσεις κτλπ. Ηχεία. Πολύ ωραία ηχεία,προφανώς λείπουν μπάσα δεν είναι ηχοσυστημα. Πολύ ικανοποιημένος. Οικοσύστημα samsung. Δεν έχω κανένα θέμα, πολλές παραμετροποιησεις και επιλογές για όποιον ψάχνεται, πολύ φιλικό για κάποιον που δεν θέλει να ψαχτεί. Κανένα παράπονο. Αυτονομία. Στο θέμα μπαταρία που ήταν και ο μόνος μου ενδοιασμός εκτός της τιμής πριν το αγοράσω,τις πρώτες μέρες φοβήθηκα λίγο καθως έπινε την μπαταρία γρήγορα και ενώ ποτέ δεν με κρεμασε μες τη μέρα είχα πάντα μια ανησυχία. Το χρησιμοποιώ στα 120 hz μόνιμα, με όλη την μέρα ανοικτό είτε wifi είτε δεδομένα και φωτεινότητα χωρίς αυτόματη ρύθμιση περίπου στη μέση. Επίσης το έχω ρυθμισει να φορτίζει μέχρι 85 %. Απο όταν λοιπόν έστρωσε δεν έχω κανένα θέμα απολύτως να βγάλω τη μέρα μου και ενώ δεν χρησιμοποιώ ένα 15% της μπαταρίας και ενώ ποτέ δεν την φτάνω κατω από 20 με 15 τοις εκατό. Θα κάνω browsing αρκετές ώρες και συνήθως θα παίξω και μια ωρίτσα. Δεν έχω κάποια εφαρμογή για να σας πω ακριβώς ποσες ώρες είναι όλα αυτά, οπότε αν θέλει κάποιος περισσότερες πληροφορίες ας μου πει να κατεβάσω κάποια αντίστοιχη εφαρμογή. Πάντως δεν πιστεύω ότι θα προβληματισει κανένα το θέμα αυτό άπαξ και το κινητό διαμορφώσει το πως καταναλώνει τη μπαταρία του με βαση την χρήση που του κάνετε. Αναλογία τιμής - προσφοράς. Αγοράστηκε από μεγάλη αλυσίδα στα 700 ευρώ με άτοκες δόσεις, 90 ευρώ δώρο επιταγή, και τα ακουστικά της samsung που πούλησα εξαρχής στα 75 ευρώ. Άρα το αντιμετωπίζω σαν να μου κόστισε τρόπο τινά 550 ευρώ. Θεωρώ ότι στο πεδίο τιμής 500 με 550 ευρώ είναι ιδανική αγορά και για μένα η πιο καλή all around συσκευή. Αρνητικα της συσκευής θα έλεγα την απουσία κάρτας μνήμης αν ενδιαφέρει κάποιον,το audio jack επίσης και τέλος την ακριβή αρχική τιμή πώλησης. Στα των αξεσουάρ της συσκευής αγόρασα και τοποθέτησα την thin fit της spigen καθώς ήθελα μια θήκη όσο πιο λεπτή γίνεται και έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Τζαμακι για μπροστά και για τις κάμερες της ίδιας εταιρείας επίσης φοβερά ικανοποιημένος. Όλα κάθονται τέλεια, χωρίς φόβο να κλωτσήσει η θήκη το τζαμακι κτλπ. Ότι άλλο θέλετε στη διάθεσή σας.
  13. Καλησπέρα σας, δεν έχει ζελατίνα απ το εργοστάσιο. Προσωπικά έβαλα την θήκη την thin fit της spigen και το τζαμακι της spigen και κάθεται τέλεια χωρίς κανένα κίνδυνο να το πετάξει η θήκη. Επίσης έβαλα και το τζαμακι για τις κάμερες της spigen αλλά εκεί είναι λίγο πιο οριακά τα πράγματα. Πιστεύω ότι αν έβγαζα και έβαζα συχνά την θήκη θα υπήρχε αυτός ο κίνδυνος. Όσο δεν το πειράζω κάθονται όλα μια χαρά. Άλλωστε με τον "οδηγό" που δίνει η spigen για το τζαμακι της μπροστινής οθόνης δεν υπάρχει τρόπος να το βάλετε σε σημείο που θα έχει επαφη με τη θήκη.
  14. Καλησπέρα σας αγόρασα και τοποθέτησα μόνος μου το εξής τζαμακι https://www.skroutz.gr/s/33361857/Spigen-ALM-GLAS-tR-Slim-FC-Tempered-Glass-2τμχ-Galaxy-S21-FE-5G.html 2 τεμάχια έχει μέσα και με το περίγραμμα που δίνει μαζί κάνει πανεύκολη τη κεντραρισμενη τοποθέτηση. Μια πάρα που μικρή φουσκαλιτσα έμεινε στο πλάι και αυτό από λάθος μου.εχει και εργαλειακι για να σπρώξεις τον αέρα.Πιανει σωστά το τηλ από άκρη σε άκρη . Η αφή αφού έβαλα αυξημένη ευαισθησία στις ρυθμίσεις είναι μια χαρά. Αν το δουλεύεις με αποτυπωμα θα το ξαναπεράσεις αφού βάλεις το τζάμι. Δεν έχω δοκιμάσει αλλά στο παρών κινητό άλλα έμεινα ευχαριστημένος 100%. Να αναφέρω ότι αγόρασα και τα προστατευτικα τζαμακια που έχει η η spigen για τη κάμερα.Εξισου εύκολη τοποθέτηση και είναι συμβατά σύμφωνα με πολλές αν και όλες τις θήκες της εταιρείας. Από θήκη έβαλα την thin fit της spigen καθώς δεν ήθελα κάποια χοντροκομμενη επιλογή αλλά όσο πιο συμμαζεμενο και φυσικα να καθεται κουτί με τα τζαμακια. Minimal θήκη που δεν ξεφεύγει σε όγκο, ίσως θα ήθελα να έχει πιο καλό grip λιγάκι αλλά τίποτα ανησυχητικό.
  15. Σας ευχαριστώ πολύ, όχι δεν έχει ζελατίνη στην οθόνη. Μόνο αυτή τη μαύρη προστατευτικη που την αφαιρείς.
×
×
  • Create New...