Jump to content

Muthos23

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Muthos23

  1. Καλημέρα! Πράγματι όταν γυρνάς το κινητό, έστω και ελάχιστα, υπάρχει μια αλλοίωση στο λευκό. Προσωπικά βλέπω στο λευκό περισσότερο μπλε. Σε διαβεβαιώνω όμως ότι όλα αυτά είναι θέμα συνήθειας, προερχόμενος και εγώ από LCD οθόνη. Μετά από 1 εβδομάδα, η οθόνη, μου φαινόταν υπέροχη. Όσο για τη μπαταρία δεν μπορώ να έχω άποψη γιατί είμαι κάτοχος του απλού με 66W φόρτιση! Το μόνο που μπορώ να σου πω, ότι μετά από κάνα 2-3 φορτίσεις η διάρκεια της μπαταρίας βελτιώθηκε σημαντικά!
  2. Με γεια το κινητό φίλε... Επειδή και εγώ είχα ένα θέμα στην αρχή με τα λευκά της οθόνης. Διορθώθηκε κατά πολύ όταν έκλεισα την επιλογή προσαρμοστικά χρώματα. Βρίσκεται στις ρυθμίσεις/προβολή/σχέδιο χρώματος. Επίσης στη θερμοκρασία χρώματος επέλεξα κρύο. Σήμερα το πρωί πήρε και την αναβάθμιση σε MIUI 13.
  3. Ναι φίλε μου έβαλα γυαλί. Είχε μια μεμβράνη και την έβγαλα για να δω μήπως ευθύνεται αυτό αλλά τώρα έβαλα τζαμακι.
  4. Σε αυτό έχεις δίκαιο. Λέτε να έχουν τα μεγάλα καταστήματα εκθεσιακά 11T για να μπορέσω να συγκρίνω;
  5. Αυτό φοβάμαι και εγώ..Γι αυτό ρώτησα στο forum, μήπως είναι έτσι τα Amuled panel
  6. Όχι φίλε μου, είναι κλειστό το reading mode. Τα σχέδιο χρώματος είναι ρυθμισμένο στην επιλογή Ζωντάνια. Παραθέτω και 2 φωτογραφίες για το λόγο του αληθές! Αριστερά 11T δεξιά Poco X3. Και τα δύο είναι ρυθμισμένα με φωτεινότητα στο full...
  7. Έχεις δίκαιο φίλε μου. Κακώς τα συγκρίνω δίπλα δίπλα! Καλή χρονιά να έχουμε!
  8. Το έχω βάλει αλλά και πάλι αν το βάλω δίπλα στο (σπασμένο μεν) Poco πάλι μου φαίνεται πιο κίτρινη... Λέτε να έχει θέμα από το εργοστάσιο; Είναι από Ευρωπαϊκή αποθήκη αν αυτό σημαίνει κάτι... Κατά τα άλλα το κινητό πετάει!
  9. Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους! Ρε παιδιά αγόρασα εχθές το 11T 128Gb μιας και έσπασε η οθόνη στο παλιό μου κινητό (Poco X3). Η απορία μου είναι η εξής. Διαβάζω από όλους για την εκπληκτική οθόνη του εν λόγο κινητού. Εγώ δεν είχα ποτέ κινητό με Amoled αλλά με LCD. Ναι μεν έχει φανταστικά χρώματα και εκπληκτικά μαύρα αλλά παρατήρησα ότι είναι ποίο κίτρινη από την LCD του Poco. Είναι ιδέα μου ή έτσι είναι οι Amoled;
×
×
  • Create New...