Jump to content

APELL

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

APELL's Achievements

  1. Σε ευχαριστώ αν και δεν την ξερω θα το δοκιμάσω,
  2. Γεια σας Το παλιο κινητο μου samsung A22 είχε μια σοβαρή βλάβη και το ειχα αφήσει αγοράζοντας ένα νεο το poco 5 απλό. Εβαλα επαφες που είχα απο την gogle αλλά δεν ηταν ολες που ειχα στο παλιο τηλέφωνο. Ετσι υποχρεώθηκα να επισκευάσω το παλιό (ακριβά βέβαια) αλλά τώρα θελω να περάσω τις επαφές του samsung στο poco αλλά να μην χάσω και όσες στο μεταξύ ειχα προσθέσει στο poco. Δεν ειμαι και πολύ σχετικός με τεχνικά θέματα αλλά τα βασικά τα ξέρω,ζητώ την βοήθεια σας. Ευχαριστω πολύ
  3. Γεια σας έχω το κινητο xiaomi mi 9 lite. Ξαφνικά δεν ανοιγει η οθόνη,βγάζει κατι καθετες γραμμές.Υπεθεσα οτι εσπασε η οθόνη χωρις να φαίνεται ράγισμα. Το πήγα στο σερβις της vodafone στην πόλη μου , δοκίμασαν δικη τους οθόνη αλλά δεν τα κατάφεραν. Μου είπαν μπορει να ειναι πλακέτα αλλά δεν ήταν σιγουροι. Το θέμα ειναι ότι έχω αποθηκευμένα στη μνήμη του κινητού πολλά χρήσιμα τηλεφωνα , φωτογραφίες και άλλα δεδομένα. Δυστυχώς δεν μπορώ να μπώ μέσα από υπολογιστη γιατί ναι μεν το αναγνωρίζει, αλλά μου ζητάει να κάνει αποδοχή το κινητο και φυσικα χωρίς οθόνη δεν γίνεται αποδοχή. Μήπως ξέρετε κανένα πολύ ειδικό σέρβις στην Αθήνα να το πάω μήπως και μπορέσουν να το επισκευάσουν; Ευχαριστω πολύ.
  4. Αχ πάλι θα δώσω 90 ευρώ όσα πληρωσα και την προηγούμενη φορά μου έχει κοστίσει ...αηδόνι αυτο το κινητό!
  5. Γεια σας και χρόνια πολλά Εχω το xiaomi mi 9 lite. Πριν ένα μήνα μου έσπασε η Οθόνη,το πήγα σε τεχνικό εταιρίας τηλεφωνίας από εκεί δηλαδή που το αγόρασα πριν δύο χρόνια. Μου το επισκεύασε και δουλευε καλά. Προχθές έσβησε η οθόνη και δεν ανοιγει , μια φωνητική ειδοποίηση που λεει ότι ειναι απενεργοποιημένη η οθόνη. Το ξαναπήγα στον ίδιο τεχνικο και μου είπε ότι εσπασε παλι οθόνη ,χωρίς να έχει ομως καποια ρωγμή,οτπικά η οθόνη φαίνεται εντάξει. Τωρα δεν μπορώ να αντιγράψω και τα αρχεία του τηλεφώνου γιατί δεν μπορώ να κάνω αποδοχή σύνδεσης σε laptop. Τι μπορω να κάνω; Υπαρχει περίπτωση όταν μου άλλαξαν οθόνη να μην την τοποθέτησαν καλά και να ξεκόλησε καποια επαφή ή σύνδεση; Και αν πραγματι χάλασε η οθόνη πως μπορω να πάρω τα αρχεία οχι της κάρτας , αλλά της μνήμης του κινητου; Ευχαριστω για την βοήθεια σας Καλές γιορτές.
  6. Ποιο acr pro το απλο η το cube?
  7. Στο προηγούμενο κινητο J7 εχει και λειτουργεί... πως εξηγείται;
  8. Γεια σας Αγόρασα προσφατα το samsung A22 5G Ειχα διαβάσει ότι έχει ενσωματωμένο τσιπ για ραδιο fm Δεν έχει. Επειδη έχω το J5 πίστευσα ότι και σε αυτό θα υπήρχε δυνατότητα ηχογράφησης κλήσεων. Δεν έχει Ηθελα να ειναι 5G Είναι. Θα ΄παρακαλέσω γιατί ειναι επαγγελματικά επειγον να αγοράσω καποιο κινητο κατά προτίμηση samsung χωρίς να αποκλείω και οποιαδήποτε άλλη μάρκα αρκει να έχει αυτές τις 3 λειτουργίες τσεκαρισμένο. Για την βοήθεια σας ευχαριστω πολύ.
  9. Δυστυχώς παιδια το αγορασα και δεν εχει ραδιοφωνο αλλά δεν μπορω να λειτουργήσω καμια εφαρμογη για call recording συνομιλιών κατι που το χρειαζομαι για τηλεφωνικες συνεντεύξεις.Πληρης απογοήτευση. Ευτυχως κρατάει ακομη το παλιο μου J5 2017.
  10. Με ολα αυτα επειδη δεν εχω τεχνικες γνωσεις ποιο απο τα δυο λετε και σας ευχαριστω για την βοηθεια σας.
  11. Τωρα παλι ειμαι σε δίλημμα γιατι είχα αποφασισει να πάρω το samsung.Λέτε να αναθεωρήσω και να πάω στο xiaomi; Και κατι ακόμη διαβασα και πολλές αρνητικές κρίσεις για το xiaomi...
  12. Αναμεσα σε Mi 10 lite 5g και samsung A 22 5G ποιό προκρίνεις ως καλύτερο;
  13. Γεια σας αναζητώ να αγοράσω έαν νεο κινητο με σύνδεση 5G και λειτουργία FM radio απο 200-300 ευρώ Ευχαριστω
×
×
  • Create New...