Jump to content

Nikos-Athens

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Nikos-Athens's Achievements

  1. Καλησπέρα, Εχω μια ερώτηση. Μετά την αναβάθμιση σε Android 13 αντιμετωπίζω ένα θέμα με τη φωτεινότητα. Ενεργοποιείται η αυτόματη και παρά το γεγονός ότι την απενεργοποιώ μετά από λίγη ώρα ενεργοποιείται πάλι από μόνη της. Έχει κάποιος κάποια λύση για το συγκεκριμένο πρόβλημα ; Ευχαριστώ
  2. Η ACS συνεργάζεται με την DPD
  3. Καλησπέρα, Εμένα δούλεξε άμεσα χωρίς να κάνω απολύτως τίποτα. Εβγαλα την sim από το παλιό μου τηλέφωνο την έβαλα στο 9 Pro και είδα αμέσως 5G (Πάροχος Cosmote - Περιοχή Καλλιθέα)
  4. Συγνώμη που ρωτάω αλλά σαν άσχετος με τα Google phones το πρόβλημα του 5G στα Google οφείλεται στο ότι οι μπάντες του τηλεφώνου δεν υποστηρίζονται στην Ελλάδα ή υπάρχει κάποιο άλλο θέμα ? Ενα φίλος με OnePlus 8 είχε το ίδιο θέμα όταν πήρε το τηλέφωνο (Cosmote), αλλά όταν έβαλε την sim του σε άλλο τηλέφωνο το οποίο η Cosmote το υποστήριζε και στην συνέχεια την έβαλε στο δικό του το 5G του λειτούργησε κανονικά. Εδώ δεν ισχύει αυτό ?
  5. Παιδιά είναι δεδομένο 100% ότι το 5G δεν θα παίζει ούτε στο απλό ούτε στο Pro ? Σ'αυτή την περίπτωση εσείς που το αγοράζεται δεν σας απασχολεί ?
×
×
  • Create New...